- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.921
ohh çok şükür cnm . allah bir daha böyle bir endişe yaşatmasın inşallah
ayyy canım çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim anlatamam. allahıma şükürler olsun. sende bundan sonra daha da rahat olursun ayy maaşşalllah maaşallah:)
cnm çok geçmiş olsun allahım bidaha böle bişey yaşatmasın...
gözünaydın canım gerçekten çok sevindim.
Funmakçım gözünüz aydın maşallah bebeğine
cnm oh gözün aydın..çok sevindim ya...maşallah bebişine..gerçekten çok sevindim...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞ..
Gözün aydın canım çok sevindim soru olmamasına. İnşallah sonuna kadar rahat bi hamilelik geçiririzbirlikte sağlıcakla bebeklerimiz alırız kucaklarımıza.
gözün aydın canımmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
merabala herkese kızlarr...nasısınız???ben iyiym çok şükür.bu ara sanki bebeğimin pıtpıtlarını duyuyprumtam emin olamasam da...kurbanın ilk günü 1 saatlik mesafede olan eşimin köyüne gidilecekmişş..çok kararsızım.ilk zaman kanamam vardı yatmıştım.şimdi geçti şükür doktor da artık tehlike yok demişti ama sizce ne yapsamm??1 saat ve düz yol.sarsmadan götürecekler beni.bişey olmaz dimiii:26:
Canım bende erkek bebek bekliyorum...1 hafta öncesine kadar yüzümde göğsümde gerdan kısmımda hiçbir sorunum yoktu ama şu 1 hafta oldu sivilcede değil sanki tane içinde kaldım...Acaba hamilelikten mi yoksa bazı sorunlar oldu eşimin ailesinle ortam gergin sitrestenmi oldu bilmiyorum...
Tiancu çok üzüldüm ya sabah sabha başına neler gelmiş, Bunda da vardır bi hayır üzülme
Benimde eşim dün ani bi kararla ailesinin yanına gitmeye karar verdi, akşam zar zor bilet bulduk az önce gitti
Uçağa biner binmez birde deli binmiş ve hepinizi kutsuyorum filan gibi birsürü şey söylemiş
pilot ben bu adamla uçmuyorum demiş adamı çıkarıyorlarmış
adam çıkarken uçaktakilere benimle gelmelisiniz bu uçakta olmamalısınız demiş
herkes panik olmuş bütün yolcular acaba inmidir c.nmidir diye insekmi filan olmuşlar ama çok şükür sağ salim ulaşmışlar
Sende yarın sağ salim gidersin inşallah
Sağol canım... Eşine de çok geçmiş olsun.
hoşgeldincanım iyiyiz sen nasılsın?
Welcome hoşgeldin canım
Sende sağol canım
Benim çıkmam lazım, hazır istanbul trafiği biraz rahatlamışken anneme gidicem
Ailenizle sevdiklerinizle ve yakında gelecek olan miniklerimizlebirlikte nice mutlu bayramlara Öpüyorum iyi akşamlar
Kızlar sizlerin karında çizgi veyada göbek deliği dışarı çıkan var mı...Bende ikiside daha yok...Merak ettim de...
Kızlar sizlerin karında çizgi veyada göbek deliği dışarı çıkan var mı...Bende ikiside daha yok...Merak ettim de...
cnm ben erkek anasıyım biliyosun benimde boyun bölgemde baya çıktı iki tarafında.. bence tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.. ve haliyle kimyamız değişiyo..arkadaşlar birşey sorucam. benim hamilelikten önce sadece regl dönemimde bir iki sivilve çıkardı yüzümde hemn geçerdi. suan göğüs ve boyun bölgemde , gerdan bölgem sırtım yüzüm sivilceden gözükmüyor . birde diyorlar hamilelikte cilt güzelleşir diye ve erkek çocuğu olanın yüzü güzelleşir diye ama bende hepsi tersi oldu ya sebamed yıkama jeli verdi doktor başka bişi yapamayız dedi. sizlerde de varmı :???
cnm doktoruna kesinlikle sormalısın... benim kanamam olmadı hiç 1 kere lekem vardı ona rağmen doktor 3 ay yatırdı ve hala 30 dak yürü veya 30 dak araba yolculuğu ancak dio... tedbirini al cnm..merabala herkese kızlarr...nasısınız???ben iyiym çok şükür.bu ara sanki bebeğimin pıtpıtlarını duyuyprumtam emin olamasam da...kurbanın ilk günü 1 saatlik mesafede olan eşimin köyüne gidilecekmişş..çok kararsızım.ilk zaman kanamam vardı yatmıştım.şimdi geçti şükür doktor da artık tehlike yok demişti ama sizce ne yapsamm??1 saat ve düz yol.sarsmadan götürecekler beni.bişey olmaz dimiii:26:
ay cnm geçmiş olsun sanada ama ne güldüm ya..ay millet yemiş kafayı vallahi..akıl sağlığı bu zamanda büyük hazine bence..Tiancu çok üzüldüm ya sabah sabha başına neler gelmiş, Bunda da vardır bi hayır üzülme
Benimde eşim dün ani bi kararla ailesinin yanına gitmeye karar verdi, akşam zar zor bilet bulduk az önce gitti
Uçağa biner binmez birde deli binmiş ve hepinizi kutsuyorum filan gibi birsürü şey söylemiş
pilot ben bu adamla uçmuyorum demiş adamı çıkarıyorlarmış
adam çıkarken uçaktakilere benimle gelmelisiniz bu uçakta olmamalısınız demiş
herkes panik olmuş bütün yolcular acaba inmidir c.nmidir diye insekmi filan olmuşlar ama çok şükür sağ salim ulaşmışlar
Sende yarın sağ salim gidersin inşallah
Ay herkes çıkmış amaHerkese iyi tatiller, iyi bayramlar..........
kzıalr çok çok tşk ediyorum allah hepinizden razı olsun en zor gunumde destek oldusnuz bir daha rabbim kimseye yaaşatmasın bunları rahat nefes aldık şükür
kızlar geçmişi okudum şöyle bii baya bi kaynana muhabbeti olmuş bunu görüpte bişey yazmamak olmaz diye düşündüm. benim kaynanam sizinkilerin aksine bildiğin melekmiş ayy sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım. bizde aynı binada altlı üstlü oturuyoruz. yemeğe ona gideriz evlendiğimizden beri (çok güzel yemek yaparda) sen yorulma ben zaten yapıyorum der. işini gücünüde hamile kadığımdan beri kendisi yapar daha önce beraber yapardık. dışarda bişey görsün bu gelinime yakışır diye alır gelir. eşim evdeyken evde oturmayın çıkın gezinder, bana kuaför araştırır temiz bi yer olsun diye, hatta kendine salon takımı alacaktı dedi senin beğendiğin bişey varsa onu sana alalım senin takımları ben kullanırım sen değiştir dedi. anlıcanız kendinden önce beni düşünür. allah razı olsun. tabi arada bii kaynanalık damarı tutuyo artık oda devede kulak kalıyo yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?