2011 Nisan Anneleri

ay bu gün bebişle ilgili rüya gördüm...şu ana kadar bu iki oldu ama ikiside hep kız... bu bebek çok güzel ve akılıydı sanki tenine dokundum ve hala hissini yaşıyorum.maşallah öylen uykusuna yatırmışım... kucağımda 6 saate yakın uymuş uykumda.. yatağa yatırırken az kusmuştu ve ben yan yatırmşısm ama yatağı çok şirirn bi maviydi... kız güzelimi olcak yoksa

ayyy maaşalahh hayırlara vesile olsun inşallah:))) bende geçenlerde görmüştüm çok şeker bişedi ama erkekti benimkisi tosun bişey:)

maşallah diyorum başkada bişey demiyorum,ilk kez kaynanasından memnun birini gördüm cnm..

cnm çok uzak değilmiş ama daha önce kanama sorunu yaşadığın için dikkatli ol derim ben..

ay cnm sen benim yüzümü görsen,hem rengi daha kırmızı oluyor hemde yüzüm boynum kolarım ve sırtım hep sivilce oluyor..her gören ay noldu sana böyle..sinir oluyorum çok morlaim bozuluyor..erkek çocukta güzelleşilir muhabbetinede hiç inanma ,benim ilk hamişliğimde aynı böyle çirkindim yüzüm gözüm kaymıştı ve burnum çok şişmişti..ama oğlum çok güzel oldu maşallah..her gören bunda kız güzelliği var diyorlar..hatta bebekken her gören kız sanıyordu erkek oldguuna inandıramıyordum..

kızlar bız kızımın ısmıne karar verdık derin olcak ama ablamlar dıyor guzel değil agır bı ısım dıyolar sızce

cnm ağır fln değilde,bence anlamı daha güzel olan bişey düşünebilirsin..tabi senin bileceğin bir konu,bu benim nacizane fikrim..

aman cnm ne kabus bir günmüş hakkaten,bayramda evde olduguma sevinesim geldi aman ondada vardır bir hayır diyelim artık..sen iyi olda ..
:))) bencede oyyy özlemişim geç kalkmayı cidden:)) bu arada evi toparladım biraz iyi oldu. ay kızlar ben 15 günde acaip büyütmüşüm göbişimi şok oldum:)

arada bir güzel oluyor geç kalkmak cnm ohh yarasın sanada bebişede..

ayy ben hiç görmedim kız rüyamda..inş çok çok güzel uslu ve hayırlı bir evlat olur kankiş :)

ya kızlar bu tulum çok şeker ama çok küçük. hastane çıkış setleri mi küçük oluyor yoksa hepsimi bu kadar küçük:))

resim göremiyorum canım bende mi sorun caba diğer arkadaşlar görüyorlarmı tulumu ...

bu arada çok sıkıldım ,daraldım eşimle çok ciddi kavga edesim var hemen akşam oldu yine ya boş boş oturdum evde delirmek üzereyim.kıyamet kopacak bizim evde akşama bu kadar iyi biliyorum ama ...:84:

Son düzenleme:

yok canım resim yok maalesef ben bu bilgisayara resm yükleyemiyorum maalesef eşim halletcez bi ara kısmetse:)) o zaman oğlumun herşeyini yollıcam size kısmetse.

ihihih evet cnm minicik oluyolar...0-3 arası olduğu için.. bende inanamamıştım vallahi..

:))) çok şirin ay biz dün gece uyurken tulumda bizime uyudu cok komikti:))

cnm naber? bu gün bizde arkadaşlara gidicez nezamandır ilk defa... metro citye gidicektik bişeyler yemeye..benim popom yemedi... daha izin çıkmadı ya malum.. öyle işte..

haklısın cnm annelerimizin yerini asla tutamazlar ama napalım millete bakınca bizimkiler melek kalıyo çok şükür. gerçi benim eşimden çekiniyo biraz çünkü hiç laf söyletmez hakasız yere. hep benim yanımdadır saolsun.

maşallah diyorum başkada bişey demiyorum,ilk kez kaynanasından memnun birini gördüm cnm..

ii kadın ayy ne diyim hakkını yiyemem. tabi herşey karşılıklıda ondan damarına basılırsa tam bii kaynana oluyo. benimde damarıma basılırsa tam bi cadı gelin oluyorum.

mrb kızlarr
hnk sanırım annen yanına gelmıyor dıye darıldın benımkıde gelmek ıstemıyor ppek kaynanan var dıyor aynı bınadayız sanırım sende aynı sıtedesın yakınsın ondan gelmıyordur

ayy sabah bişeye sinirlenmiş heralde habire tersleyip duruyor. birşey soruyorum ne biliyim kızım ben dyor. bebekle ilgili bişey söylüyorum daha aylar var şimdiden napçaksın diyor. zaten hassasım bu aralar biliyorlarda yani alınganlığı üzerinde sen sinirlisin heralde neyse konusurus sonra anne dedim tamam bye bye dedi kapattı direk. iki dk sonra kardeşim farketti heralde ters konustuumu aradı abla bbakma sen ona üstündeler diye baktı aglıyorum üzüldü kızda. o saatten bu zamana insan bi arar sonra demi hiç ses seda yok. sinir oldum bende:)

yok canım bizimkisi hala tatilde o yzden gelemior:) biz gitçez ama bayramın 2. günü bodruma yanlarına bayramlık ay özledim artık kaç aydır görmüyorum. kardeşimde öyle oda kızcagız bursada yalnızdı çalışıyor diye..

ben yanlış anlamışım. hassassız bu donmeler bende aynıyım ılgı beklıyorum bbegımı sorsunlar benı sorsunlar ıstıyorum.eşim ıçınde aynı saatlerce benımle bebkle ılgılı konuşsun ıstıyorum ama maalesef

gıt gıt değişilik olur hem bebışın temız hava alır ıstanbul kalabalık egzos dumanları hava kırlılıgı onlarda bı yandan haklı

Son düzenleme:

aynen canım bende öyleyim.. eşime de yapıyorum bazen işe gidipte öğlene kadar arayıp hatrımı sormazsa kapris yapmaya başlıyorum:) adamcğız napıcagını şaşırdı artık vallahi:))

ıkı gundur hava gzl dışarı çıkmadık maç var dıye bıktım bu maçlardan ya akşm çıkarız dedı beyefendı beklıyorum bakalım çıkcakmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…