2011 Nisan Anneleri

hanımlar bana yardım edin yaa bu cam silme işi için eve kadın alsam ne kadar gelir arka camlarımı hallettim pilim bitti acil çağırmam lazım ön taraftaki 3 camım kaldı kaça siliyolar camları bilgisi olan acil bilgi versin bana

Ben sadece cam değil bütün ev için alıyorum oda 80 tlsadece cam için geliyorlarmı bilmiyorum . Bence sende kendini hiç yorma ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren bıraktım bu ağır ev işlerini korkuyorum . özellikle cam silerken yapılan uzanma olayına doktor çok karsı sakın dedi o nedenle ölece kadın gelinceye kadar kirli oluyor bende bayramda evde değilim diye almadım kadın bayramdan sonraki hafta alıcam inşallah ..Koly gelsin sana

Hımm...Canım sadece 3 cam silmek için gelirler mi bilmiyorum.Biraz zor gibi...

Evet kızlar ya aman dikkat edin.Allah korusun, geçen gün bir arkadaşımın annesi anlattı, kendisi 5 buçuk aylık hamileyken cam silmiş ve bebeğini kaybetmiş O kadar da uzanmamıştım ama olacağı varmış dedi.Çok dikkat etmemiz lazım.

Benimde kayınvalidemin basına gelmiş o söyledi ama zaten bende cam silecek cesaret yok:))

çok teşekkür ediyorum kızlar biraz önce bi hanım aldım 3 camı silmesi için o zaman 20 tl versem yeterli olur heralde bütün ev 80 tlyse normal dimi 20 tl 3 cam için bana sanki az gibi geliyo ama (

butun gune 80 e gelıyorlar yarm gun çagr camlarını yerlerı sıldır

çok teşekkür ediyorum kızlar biraz önce bi hanım aldım 3 camı silmesi için o zaman 20 tl versem yeterli olur heralde bütün ev 80 tlyse normal dimi 20 tl 3 cam için bana sanki az gibi geliyo ama (

Yok canım niye az olsun tüm evin işine 80 veriyoruz ..bütün camlar,kapılar banyo lavabo duvarları ,dolaplar bazen koltuklarda siliniyor bunun toz alması yerleştirmesi bunlara orantılarsan bence hiçde az değil 3 cama 4/ 1 para vermiş oluyorsun .

gunaydın bu arada kızlar

murun84 az değil 20 yetr.bende hıç cam sılemem 5 katta oturuyorum kadın sılse bıle bakamıyorum ona.hamıle kaldıktan sonrada fazla ış yapamıyorum zaten.

Bu arada sen nerde oturuyorsun murun84..bu günde böle 3 cam için boş bi kadın bulman büyük sans ya ben bayram önceside normal bi temizlik yaptırayım dedim milllet arife gününe kadar doluymuş bende neyse sonra gelsin dedim zaten yokum ölesine günlük yaptıracaktım .

evt bende bulamıyorum kaç kışıyı aradım 15 gun onceden soylemen lazım dıyolar gecen gun zar zor buldum kadın durumuna uzuldum hamılesın ben gelemıyorum ama sana bulcam dedı

ben pendik üst kaynarcada oturuyorum kızlar şu nene hatun hastanesi varya ona yakın yani bi kaç gün öncede söylemiştim böyle ama merdivenler için gelen kadına söylicem silsin demiştim oda yarın gelecekti aslında merdivenlere ama sonra üstteki yengemiz duymuş geldi kapıya dedi böyle böyle sildirecekmişsin şuanda bende durumu iyi olmayan bi arkadaş var istersen göndereyim sana cam silermisin bizim gelin sildircekmiş demiş oda silerim demiş sonra geldi güzelde yaptı beğendim ben çok temiz sildi ve ev işinede haberim olsun dedi isteyen olursa irtibat kurar gönderirim kızlar haberiniz olsun

ya bugünde kimsecikler yok ((( herkes gezmeye gitti sanırım .valla daraldım bende dün de eşim çalışıyordu gece 11 de geldi bugünde sabah 11 de geri gitti kaçta biter işi bilmiyorum ama yarında çalışacak bana bastılar kendim çıkıp biraz dolanayım diyorum havada güzel sayılır..Burada kimse yok canım sıkıldı iyice ((

slm annecikler....eşim kahvaltı hazırladı ben topladım şimdi amca oğluyla oturuyo bende yanlarında arada muhappete katılıyorum...bayandan konuşmuşsunuz cam silme falan..vallahi cama silmeye gelmiş süper bişey..bende alıyorum 80 tl veriyorum allah var mükemmel yapıyo... 1.5 ayda 1 alıyorum ben çünkü anca kirleniyo..arada süpür toz al derken işte ozamanı buluyo...vallahi onlar olmasa naprım....

slm kızlarrr ben geldim..ne var ne yok..malum bugün pazar herkesin cociş evde galiba..bizim gibiler istisna :) benimkide bugün gitti yarın dönecek..yarın evde 1.günde evdeydi ama dükkana gidecekmiş..bayramda da yalnızmışım içim sıkıldı,güya adı bayram,herkes ya memleketinde ya tatilde..biz hem evde hem yalnız

hoşgeldin cnm...boşver üzülme ya..bayramın diğer günlerden bi farkı kalmadı zaten...hatta ben bile istemiyorum gelmesini...

zynp06 cnm benimkiside aynı seninki gibi... fazlası var eksiği yok ama işte benim için hassas iki konuda bana yanlış yaptı kendince haklı... o günden beri ciddi ciddi ayağını denk aldı.. hiç bi zaman kızı gibi olamayız istememde çünkü benim 1 tane annem var..ve hamileliğim bayunca o kaldı benimle ve ben gittim ona... insan olarak iyiler kaynana olarakta ama anne olarak asla... tırnağı bile olamaz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…