- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.941
hanımlar bana yardım edin yaa bu cam silme işi için eve kadın alsam ne kadar gelir arka camlarımı hallettim pilim bitti acil çağırmam lazım ön taraftaki 3 camım kaldı kaça siliyolar camları bilgisi olan acil bilgi versin bana
hanımlar bana yardım edin yaa bu cam silme işi için eve kadın alsam ne kadar gelir arka camlarımı hallettim pilim bitti acil çağırmam lazım ön taraftaki 3 camım kaldı kaça siliyolar camları bilgisi olan acil bilgi versin bana
Evet kızlar ya aman dikkat edin.Allah korusun, geçen gün bir arkadaşımın annesi anlattı, kendisi 5 buçuk aylık hamileyken cam silmiş ve bebeğini kaybetmişO kadar da uzanmamıştım ama olacağı varmış dedi.Çok dikkat etmemiz lazım.
çok teşekkür ediyorum kızlar biraz önce bi hanım aldım 3 camı silmesi için o zaman 20 tl versem yeterli olur heralde bütün ev 80 tlyse normal dimi 20 tl 3 cam için bana sanki az gibi geliyo ama(
çok teşekkür ediyorum kızlar biraz önce bi hanım aldım 3 camı silmesi için o zaman 20 tl versem yeterli olur heralde bütün ev 80 tlyse normal dimi 20 tl 3 cam için bana sanki az gibi geliyo ama(
Bu arada sen nerde oturuyorsun murun84..bu günde böle 3 cam için boş bi kadın bulman büyük sans ya ben bayram önceside normal bi temizlik yaptırayım dedim milllet arife gününe kadar doluymuş bende neyse sonra gelsin dedim zaten yokum ölesine günlük yaptıracaktım .
ya bugünde kimsecikler yok((( herkes gezmeye gitti sanırım .valla daraldım bende dün de eşim çalışıyordu gece 11 de geldi bugünde sabah 11 de geri gitti kaçta biter işi bilmiyorum ama yarında çalışacak bana bastılar kendim çıkıp biraz dolanayım diyorum havada güzel sayılır..Burada kimse yok canım sıkıldı iyice ((
slm kızlarrr ben geldim..ne var ne yok..malum bugün pazar herkesin cociş evde galiba..bizim gibiler istisna :) benimkide bugün gitti yarın dönecek..yarın evde 1.günde evdeydi ama dükkana gidecekmiş..bayramda da yalnızmışım içim sıkıldı,güya adı bayram,herkes ya memleketinde ya tatilde..biz hem evde hem yalnız
kızlarr günaydınnn... günaydın diyorum çünkü sabah esimi yolladım yattım bi kalktım saat yarım olmus:)))
hoşgeldin cnm...olsun pazar günleri 13.00 dada kalkılsa mübahtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?