2011 Nisan Anneleri

ay ağzından bal damlıyo... vallahi ayarlıyalım... ozaman 5. ayımda olcam rahat rahat muhappet ederiz süper olur ya... hem bebişlerde oynar birbirleriyla rahat ederiz bizde

arkadaşlar birşey sorucam. benim hamilelikten önce sadece regl dönemimde bir iki sivilve çıkardı yüzümde hemn geçerdi. suan göğüs ve boyun bölgemde , gerdan bölgem sırtım yüzüm sivilceden gözükmüyor . birde diyorlar hamilelikte cilt güzelleşir diye ve erkek çocuğu olanın yüzü güzelleşir diye ama bende hepsi tersi oldu ya sebamed yıkama jeli verdi doktor başka bişi yapamayız dedi. sizlerde de varmı :???

kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .

funmakcım canım çok sevindim ya gözün aydınallahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.inan çok sevindim

Canım bende erkek bebek bekliyorum...1 hafta öncesine kadar yüzümde göğsümde gerdan kısmımda hiçbir sorunum yoktu ama şu 1 hafta oldu sivilcede değil sanki tane içinde kaldım...Acaba hamilelikten mi yoksa bazı sorunlar oldu eşimin ailesinle ortam gergin sitrestenmi oldu bilmiyorum...

merabala herkese kızlarr...nasısınız???ben iyiym çok şükür.bu ara sanki bebeğimin pıtpıtlarını duyuyprumtam emin olamasam da...kurbanın ilk günü 1 saatlik mesafede olan eşimin köyüne gidilecekmişş..çok kararsızım.ilk zaman kanamam vardı yatmıştım.şimdi geçti şükür doktor da artık tehlike yok demişti ama sizce ne yapsamm??1 saat ve düz yol.sarsmadan götürecekler beni.bişey olmaz dimiii:26:

Tiancu çok üzüldüm ya sabah sabha başına neler gelmiş, Bunda da vardır bi hayır üzülme

Benimde eşim dün ani bi kararla ailesinin yanına gitmeye karar verdi, akşam zar zor bilet bulduk az önce gitti
Uçağa biner binmez birde deli binmiş ve hepinizi kutsuyorum filan gibi birsürü şey söylemiş
pilot ben bu adamla uçmuyorum demiş adamı çıkarıyorlarmış
adam çıkarken uçaktakilere benimle gelmelisiniz bu uçakta olmamalısınız demiş
herkes panik olmuş bütün yolcular acaba inmidir c.nmidir diye insekmi filan olmuşlar ama çok şükür sağ salim ulaşmışlar
Sende yarın sağ salim gidersin inşallah

Son düzenleme:

Merhaba canım...Bunu bence dr. sor...Bişey diyemiyorum...İlk zamanlarda kanamanda olmuş...Ben hiçbir sorun yaşamadığımdan haldır haldır geziyorum vallah...

Canım birşey olacağını sanmıyorum ama yine de sen bilirsin.Ber hergün 1 saat yol okula gidiyorum.İlçede çalışıyorum mecbur gidiş geliş yapıyorum hem de minübüsle.Yavaş giderler bişeycik olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…