2011 Nisan Anneleri

geldımm sağol canım

snada afıyet olsunn

bugun de kocalara taktık

başka takacak kimse yok suan valla onlarda taktırmasın. Bne hala sakinleyemedim:95: doğacak cocukta böyle olacak işte bu adam yüzünden gergin , sinirli inatcı .Vlla iyice delirdim resmen maşamla bekliyorum kocamın gelmesini tırnaklarım da hazır

sakin ol canım sakin ol.. bebişine yazık wallahi...

Merhaba dostlar.
35 yaşındayım ve 2.doğumum olacak.8 yasında oğlusum var simdi kızım olacak insallah...
SAT-4 temmuz...herkes sağlıkla bebislerini kucaklasın-koklasın...SEVGİLER

Merhaba dostlar.
35 yaşındayım ve 2.doğumum olacak.8 yasında oğlusum var simdi kızım olacak insallah...

Merhaba hoşgeldin aramıza
bugün topikde pek kimse yok bayram tatili malum .Allahtamamına erdirsin sağlıcakla al inşallah bebeğini..

Merhaba dostlar.

hoşgeldiniz aramıza..ne güzel bir erkekten sonra bir kız..rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş..

BU arada slm kızlar kimse yok bugün ,bende bugün çok keyifsizdim birkaç saat önce babaannemin vefat haberini aldım daha da kötü oldum ..eşimde işte sabah gelecek 11e doğru,keşke evde olsaydı ,iyice içim sıkıldı..zaten bu ara hassasım ve gerginim bu da tuz biber oldu..ağladım ağladım şimdide başım çatlıyor

Son düzenleme:
herkese iyi geceler amniyosentez sonucun aldıktan sonra şükür rahatladık ve başladık ibzde alışverişe bugun ilk hastane çıkısını aldık ben şimdilik bir tane alıcam başka alan olacakmı vs hiç bilmiyorum artık bakacağız bir ane daha 10 lu takım yeter inşallah 3 aya kadar olan şeyleri alıcam sonrası için gerektikçe alacağız

merhaba güzel anneler ben çok uzun zamandır girmiyodum 800. sayfalarda kaldım maşallah coşmuşunuz :) bu dönemde herkez sinirli heralde bende eşime neden taktım kafayı diyodum ama herkez takmış anlaşılan normal galiba kızlar aranızda diş problemi çeken varmı ya benim dişlerim mahfoldu dr 3 aydan sonra yapğtır ne yapılcaksa bi skıncası yok dedi bugün dolgu yaptırdım ama hala içim içimi yiyiyo yarında diğerini yaptırcam off bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı zaten bebeğim iyi olsun başkada bişey istemiyorum

ayy canım basın sağolsun güzelim.. ama yapma canım cok üzme nolursun kendni bebeğin için daha güçlü olmalısın biliyorsun.

:))) ayy güle güle giysin inşallah:) bende daha bir tane hastane cıkısı aldım 10lu dediğin gibi bir tane daha alıp 4 5 tane de 5li set alıyım diyorum

evet canım hiç sorma adamcagız naparsa yapsın yaranamıyor bana:) sabah gidip öğlene kadar arayıp naptın diye halimi hatırımı sormzs a 3 güün suratımı çekiyor garibim:)) canım ewt diş hamilelikt hep problem olurmus geçmiş olsun gerçekten..

Herkese iyi akşamlarrrr

Merhaba hoşgeldin, bu aralar benim de dişlerim ağrıyo muhtemelen bebiş ihtiyacı olan kalsiyumu bizlerden alınca dişlerimiz zarar görüyo merak ediyorum önlemini almak lazım da geç olmadan ne yapmalı kalsiyum takviyesi mi yapsak gerçi benim dr.da bi tuhaf geçen gün kontrole gittim bir hafta erken gitmişim diye yüzüme bile bakmadı beş hafta sonraya gün verdi şimdi gitmeye de çekiniyorum tuhaf kadın üç haftada bebek gelişmezmi bi gelişim olmamıştır bakmaya gerek yok dedi

Ay hayırlı olsun test sonucu bende mağazalara bakıyorum birşey almadan çıkıyorum biliyorum bi başlasam devamı gelecek ama henüz almadım bir de 10 lu takımlar battaniyeli olanlar mı battaniyesi çok kullanışlı kaliteli olmuyor muş ben daha küçük takımlardan daha fazla almak istiyorum birçok kişi öyle söylüyo
Başınız sağolsun gerginlik bende de had safhada zaten 3 duygu etrafında dolaşıyorum kızgınım ,kırgınım ve üzgünüm sürekli

ya iki tane kadın doğumcuyu aradım ikiside git yaptır daha büyük iş açar başına dedi 3 aydan sonra korkmanı gerektiricek bişey yok dedi işte anne yüreği sanırım yinede aklım onda benimde doktorum benden bıktı yani belli etmiyo ama nerddeyse 3 günde bi adamı arıyorum Allahtan cevap veriyo :)

Ya ben öyle aramıyorum da ama bakmadı işte çok üzüldüm 4 haftasonra gideceğime 3 hafta sonra gitmişim sonuçta ücret ödeyip gittim üstelik cinsiyeti de merak ediyordum ultrasona bile bakmadı bir dakika içinde gönderdi çok kötü oldum

nasıl bakmaz ya parasını veriyorum her hafta gitsemde bakacak yani devlet hastanesiyse bakmazdı ben yinede ordada yaparım çirkeflik baktırırım cisiyet belli olmadımı seninde benim dr kız olabilir dedi ama bidaki kontrolümde kesin dicek bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…