2011 Nisan Anneleri

günaydın aysu87, esteem nasılsınız

Canımmmm iyiyimmm sen nasılsın,çalışıyorsun anlaşılan bugün:)
Bende dün kayınvalide 3 tencere dolma sardık,annemde kek börek yaptık,alışveriş yaptım kendime ve kocişime bugünde öğlene kadar çaışıp 15 günlük tatile çıkıyorum.1 haftada yıllık iznimden aldım.Son dakikada bir sorun çıkarmazlarsa yarım ay izin kullanıcam

kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .

cnm çok sevindim inan.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

gözünaydın cnm.

mrb kızlar naslsınız bugun dortlu test sonucu ıçın drum aradı ve sorun olmadıgını soyledı çok mutluyum allahım hepımıze sağlıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın

gözünaydın cnm sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.

cnm gözünaydın testin çok güzel çıkmış.

cnm çok geçmiş olsun
herşeyde bi hayır vardır diye düşün.insan sinirleniyo haklısın ama geç olsun güç olmasın.

Merhaba dostlar.
35 yaşındayım ve 2.doğumum olacak.8 yasında oğlusum var simdi kızım olacak insallah...
SAT-4 temmuz...herkes sağlıkla bebislerini kucaklasın-koklasın...SEVGİLER

hoşgeldin aramıza
sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah.

cnm başınsağolsun allah rahmet eylesin.

günaydın aysu87, esteem nasılsınız

günaydın tatlım.
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
geçmişi okumaktan anca gördüm.

eh işte iyi sayılır biraz canım sıkıldı ağladım şimdi bizim genel muhasebe nin sahini ile tartıştık telefonda

eh işte iyi sayılır biraz canım sıkıldı ağladım şimdi bizim genel muhasebe nin sahini ile tartıştık telefonda

cnm sıkma canını lütfen bebeğini düşün sen.

iyiyiz bizde çok şükür. bugün çalışıyor olmanın keyifsizliği var biraz.

bugün çalışıyor olmak çok sıkıcıdır ben çalışmıyorum ama annemden ve eşimden biliyorum.

kızlar ben çıkıyorum
hepinize hayırlı bayramlar.sağlıkla huzurla geçer inşallah.
biz bugün akşamüstü yola çıkıcaz hazırlanmam gerek
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın.
tüm sevdiklerinizde iyi bayramlar diliyorum.

canım gözün aydın çok sevindim maaşallah bebişine. oda tosuncuk olacak demekki:)))

süper cnm gözün aydın kocaman olmuş ya miniğin... ay hareketleri hissetmek süper olsa gerek az kaldı benimde inş.. pazartesi randevum.. bende görcem aşkımı...

Teşekkürler kızlar. Biraz kilosu iyi olacak galiba. 3250-3500 arası olsun bana yeter.

Aysu sana da teşekkür ederim.

Bence her ikisini de alma. Eğer sütün olursa biberona gerçekten ihtiyaç olmuyor. Gerekirse heryerde satılıyor zaten. Emzik anne için kolaylık aslında. Uyutması, susturması kolay oluyormuş. Ben kızıma vermeye kıyamadım. Diğer çocukların ağzında hoşuma gidiyordu ama kızıma verince sanki onu kandırıyormuşum gibi geliyordu. Hem meme emsin sütüm artsın istedim. Bir de emzik alan çocuklar geç konuşuyormuş diye duydum. Velhasıl vermedim.
Emziği genelde doğunca ağzına yapıştırıyorlar. O zaman alıyor. Ya da tatlı bişeye batırıyorlar. Annem kızımı lokum sürerek alıştırıyordu. Kıyametleri kopardım şekerli bişey vermeyin diye. Tabi şekersiz de o istemedi. Bakalım bu sefer verebilecek miyim? Pek sanmıyorum ama.

slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...

kızlar doktorum bebek hareket etsin die fazla vucuda şeker yüklemesi yapmayın dedi... gün içinde şekerli şey tüketimi dengelemek lazımmış..dnde misafirlikteydim..sütlü tatlı bide yaş pasta kremşantili bişi yapmış..sütlü tatlıyı yedim..dedim yaramıcak ne gerek var... dimi ama

canım gözün aydın:)) maşşallah bebişinede sanada:) az kaldı 20 haftaya hadi hayırlısı bakalım. bu arada bende oynuyor dye küçük şekerlerden habire atıyordum agzıma eşim şikayet etti bnm doktorda kızdı oda söledi aynı şeyi. ama bende düşük şeker olduğu için tatlı tüket mutlaka dedi ama faydalı tatlılar olsun meyvelerden yada sütlü tatlı kendin yap onları ye dedi:))

sağol canım evet ilk bebk cinsiyet yüzde 90 kız mış bakalım değişmez inşallah

hayırlısı olsun bakalım cnım. ne zaman gideceksin bi daha doktora

mrb güzel anneler:)
herkez iyi okudğum kadarıyla, tabi bebeklerde. maşallah:)

dün eşimle o kadarrrr çooook gezdikki ama çok güzel bayramlık buldum kendime.
hafif hamile olan kıyafetlerden aldım.
yani doğumdan snrada giyebilirim bi süre daha.
bide etek aldım. bu ikinci eteğim oldu dahada almam heralde. iki taneyle idare ederim.
tesettürlü olunca etek her yerde bulunmuyor maalesef. o yuzden ümraniyeden buldum ve aldım.

şimdiden herkezin bayramını kutlarım.

bu arada oğluşum dün ve bugünn çok hareketli:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…