- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.041
günaydın aysu87, esteem nasılsınız
kızlar merhaba bugun amniyosentez sonucumuzu öğrendik bebeğimiz sağlıklıymış . şükürler olsun. biz iyiyiz detayları daha sonra yazarım . yani riskli çıkan down sendromu bebeğimde çıkmadı .
Kontroleden geldim. 19 cm, 232 gr olmuş kuzum. Kesin erkek olduğunu gördük.
5 gün önden gidiyor yine. Keyfi yerindeymiş. 1 ay sonra kontrole gün verdi.
Sonrasında detaylı için randevu verecekmiş. 1 ay daha sabretmem lazım. Allahtan hareketlerini hissediyorum da içim rahatlıyor.
mrb kızlar naslsınız bugun dortlu test sonucu ıçın drum aradı ve sorun olmadıgını soyledı çok mutluyumallahım hepımıze sağlıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın
selam kızlar benımde 3lü test sonucum cıktı doktorumun mauyenehanesi tadılatta oldugu için telefonla baktı sonuçlara cok güzelmiş neticeler ama ben pek anlamadım paylaşsam burda yardımcı olurmusunuz test sonucu çıkan arkadaşlar bilirler sanırım...
risk of open spina 1:2800
down sendrom age 1:890
down sendrom age AFP,HCG,UE3 1:98000
trisomy 18 is 1:99000
Kızlar çok sinirliyim,ancak yeni kendime geldim.
Benim bugün sabah 9'da uçağım vardı.Eşimin de 8.30'da otobüsü.Ayrı ayrı memleketimize gidecektik çünkü son anda bir değişiklik olmuştu.Aslında en başta arabamızla gidecektik.Ama son anda ailelerimiz arabayla gitmemizi istemedi korktular trafikten kaza yapmamızdan.Biz de zar zor otobüste yer bulmuştuk.Neyse perşembe günü de doktorum kesinlikle otobüsle 10 saat yolculuk yapmamın doğru olmadığını söyleyince yine son anda bana bir uçak bileti bulduk.Her yer tıklım tıklım dolu.
Neyse konuyu özet geçtikten sonra olaya geliyorum.Sabah 9 uçağım için 6.30 da yola çıktık.Havaalanı bize yarım saat,bilemedin 45 dk lık yol.Nerden bilelim bu kadar trafik olduğunu.Ya milim ilerlemek mümkün değil.Eşim otogarda indi,ben havaalanına devam ettim.İnanamazsınız 9'a 20 kala ordaydım.Elimde valizim de yok,herşeyi eşime vermiştim.Koştur koştur girdim içeri.Havaalnındaki kuyruğu,sırayı da görmelisiniz.Müsade istedim öne geçtim,durumu anlattım,Dedim ki valizim de yok,internetten de check-in işlemini yaptım noluur gireyim.Nuh dediler peygamber dediler almadılar.Yolcular uçağa binmeye başladı dediler.Tamam dedim daha binmemişler,yeni biniyorlar.Ama yok mümkün değil almadılar.Ayy sinirlerim gerildi başladım ağlamaya.Nasıl ağlıyorum,durumumu anlatıyorum,hamileyim diyorum.Az önce bi kanser hastası da geldi onu da almadık diyolar.İyi halt ettiniz dedim.Bu kadar olmaz.Bir de görseniz bi suratsızlar,yüzlerinde duygu yok.Ya siz benim yerimde olsanız naparsınız diyorum.Erken çıksaydınız diyolar.Ya 6.30 da çıktım diyorum,yapabileceğimiz bişey yok diyolar.Resmen salya sümük yalvardım.Ya tamam belirli kurallar olabilir.Ben de biliyorum ne kadar süre önceden gidilmesi gerektiğini, ama sizce bu kadar katılık doğru mu?Tabi o sırada benim gibi birkaç kişi daha, aynı yere gidenler başka şehre gidenler...Bir sürü uçak kaçıranlar oldu.Yetkililerle görüştüm güya , ne yaptıysam alınmadım.Uçak kaçtı bari hani biletim yanmasa diye çabaladım ama tabi o mümkün değil uçaklarda.Lanet ettim gerçekten.Saatlerce orda süründüm.Kafamı toplayamadım ne yapacağımı bilemedim.Otobüsle gideyim dedim hiçbir yerde yer yok.Bir sonra uçak seferi dolu.Mecbur yarına kaldım akşam uçağına.Eşim mecbur gitti,ben paşa paşa eve geri döndüm.O da ineyim dedi ama dedim insen ne olacak bari sen git.O bişey değil tabi bilet yandı yine aynı parayı ödül gibi onlara ödedim,yeni bileti aldım 200 tl.Çıldırmamak elde değil.
Bir sürü madur olan oldu.Bir aile Van'a gidecekti.Bunlar 2 çocuk anne baba 4 kişilk bir aile.Önde oğulları geçiyor.Sıra bunlara geliyo sistem kapandı diyolar.3'ü kaldı orda çocuk gitti.Adam delirdi ben böyle bişey görmedim diyo.Biz bi aileyiz bu nasıl olur diyo.Erkenden gelip de kuyruk ilerlemediği için geç kalanlar mı dersiniz.Suçu olmadığı halde alınmayanlar neler neler.Ben bugün iğrendim resmen.Yani hastaymış,hamileymiş,yaşlıymış umurlarında değil.Bilet de direkt yanıyor.
Eve geldiğimde saat 12 olmuştu.Lavobaya gittim,bir damla kan damlamıştı valla çamaşırıma kızlar bilmiyorum.Zaten orda iyice kasılmıştım üzüntüden.Aşırı yorgundum hemen yattım.Doktoru da aramadım,akşama kadar uyumuşum.Şimdi yok kan falan ama endişeliyim.Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor bebeğime bişey olmasın diye.Sizden de dualarınızı bekliyorum .İşte böyle iğrenç bir gündü
Merhaba dostlar.
35 yaşındayım ve 2.doğumum olacak.8 yasında oğlusum var simdi kızım olacak insallah...
SAT-4 temmuz...herkes sağlıkla bebislerini kucaklasın-koklasın...SEVGİLER
hoşgeldiniz aramıza..ne güzel bir erkekten sonra bir kız..rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş..
BU arada slm kızlar kimse yok bugün ,bende bugün çok keyifsizdim birkaç saat önce babaannemin vefat haberini aldım daha da kötü oldum..eşimde işte sabah gelecek 11e doğru,keşke evde olsaydı ,iyice içim sıkıldı..zaten bu ara hassasım ve gerginim bu da tuz biber oldu..ağladım ağladım şimdide başım çatlıyor
günaydın aysu87, esteem nasılsınız
günaydın kızlar. nasılsınız?
eh işte iyi sayılır biraz canım sıkıldı ağladım şimdi bizim genel muhasebe nin sahini ile tartıştık telefonda
iyiyiz bizde çok şükür. bugün çalışıyor olmanın keyifsizliği var biraz.
canım gözün aydın çok sevindim maaşallah bebişine. oda tosuncuk olacak demekki:)))
süper cnm gözün aydın kocaman olmuş ya miniğin... ay hareketleri hissetmek süper olsa gerek az kaldı benimde inş.. pazartesi randevum.. bende görcem aşkımı...
cnm bende philips avent ten almayı düşünüyorum emzik biberon falan.. ama diyolarki biberon gerçi sen çalışıcakmısın bebişten sonra...hazır mama kullanılmıcaksa inş kullanmayız biberona gerek yok diolar..bide emzik her bebek almıyo emziği kusan bile oluyomuş ben hiç emzik almamışım abimde 3 emzikle gezermişbide basit bişey alın diyolar topikten bi arkadaş öyle demişti.. kalitesizini emmiş bebek..
merhaba kızlar günaydın... nasılsınız:))))
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
saol canım iyiyim bi sürü işim var miskin miskin oturuyorum:))
bende sendenim merak etme başım ağrıyor
sağol canım evet ilk bebk cinsiyet yüzde 90 kız mış bakalım değişmez inşallahgeçmiş olsun canım.. bu arada seninde ilk bebekti diil mi cinsiyet belli mi
slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
kızlar doktorum bebek hareket etsin die fazla vucuda şeker yüklemesi yapmayın dedi... gün içinde şekerli şey tüketimi dengelemek lazımmış..dnde misafirlikteydim..sütlü tatlı bide yaş pasta kremşantili bişi yapmış..sütlü tatlıyı yedim..dedim yaramıcak ne gerek var... dimi ama
sağol canım evet ilk bebk cinsiyet yüzde 90 kız mış bakalım değişmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?