2011 Nisan Anneleri

canım çok tşk ler iyi günlerde giysin inşallah meleklerimiz canım ben alt üst ayrıca bir tane aldım ama 4-5 tane ancak mı yeter çok kararsız kaldım birde 0-2 ay tulumda aldım 1-2 tane inşallah yeter sonrası 3 ay ve üzeri istanbuldayken aldım inşallah yeterler

canım dert etme doktorlar alışkınlar bende haftada 1 mulaka arıyorum gecenlerde bişi sormak için aadım yine dedim bayıltıcam ben sizi kusuruma bakmayın yok canım dedi çeknme istediğin zaman ara benim sabah akşam rutin düzenli konustuğum insanlar var:))))

ay ne kadar ayıp yaa şimdi 5 hafta daha mı bekliceksin yani anlamadım.. ne münasebet öle saçmalık mı olur bnmkiside 1 ay sonra cagırdı ben 20 gün sonra gitmiştim espriyle karışık sabırsızlığımdan dolayı fırçaladı ama asla bakmamazlık falan yapamaz yani...

wallahi bende cok bilmiyorumki canım ne giyerler ne kadar giyerler... ama tek bildiğim cicili bicili tulumları pek giyemiyorlarmıs hep pijama tarzı yada alt üstleri kullanıyorlarmıs sanırım..

ne kadar saçma ve kırıcı bir durum hemde böyle hassas bir dönemde ben sizin yeriniz de olsam imkanım varsa kesinlikle doktorumu değiştiririm çok yanlış bir davranış statüsüne güvenerek böyle bir davranışta kimse kimseye bulunamaz hele ki bir doktorsa bu ve karşısında ki hamile bir bayansa.. çok ayıp..

ben daha bişey almadım bebişime bitek dün eşim çok koyu beşiktaşlı olduğu için kartal yuvasına gittik orda çok güzel bebek için hatıra kitabı vardı doğumundan 6 yaşına kadar önemli olan herşeyi yazıp fotoğraf yapıştıryosun ona bakıp bakıp duruyorum bende işallah bayramdan sonra cinsiyetini öğreniyim ondan sonra almaya başlıcam bide 3 lü taraması var 2 liyi yaptırdım çok şükür normal çıktı bunueda hayırlısıyla atlatsak

ayy canım basın sağolsun güzelim.. ama yapma canım cok üzme nolursun kendni bebeğin için daha güçlü olmalısın biliyorsun.

Herkese iyi akşamlarrrr
Başınız sağolsun gerginlik bende de had safhada zaten 3 duygu etrafında dolaşıyorum kızgınım ,kırgınım ve üzgünüm sürekli

bayans canım başın sağolsun bende nşsan ayında kaybetmiştim babaneciğimi allah sabırlar versin canım

sağolun kızlar..

kızlarr ben kacıyorum iyi geceler hepinize görüşmek üzeree....:))))

iyi geceler cnm..

esrada gelemedi ,yada çok yorgun nete giremedi

bayans kankim geldim geçmişi okudum...dışarı az çıkınca afedersiniz gazmı ne karnım çok şişiyo...başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm.. hastaydı ama kabul etmek çok zor gelir insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…