- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.021
ayy canım basın sağolsun güzelim.. ama yapma canım cok üzme nolursun kendni bebeğin için daha güçlü olmalısın biliyorsun.
:))) ayy güle güle giysin inşallah:) bende daha bir tane hastane cıkısı aldım 10lu dediğin gibi bir tane daha alıp 4 5 tane de 5li set alıyım diyorum
ya iki tane kadın doğumcuyu aradım ikiside git yaptır daha büyük iş açar başına dedi 3 aydan sonra korkmanı gerektiricek bişey yok dedi işte anne yüreği sanırım yinede aklım onda benimde doktorum benden bıktı yani belli etmiyo ama nerddeyse 3 günde bi adamı arıyorum Allahtan cevap veriyo :)
Ya ben öyle aramıyorum da ama bakmadı işte çok üzüldüm 4 haftasonra gideceğime 3 hafta sonra gitmişim sonuçta ücret ödeyip gittim üstelik cinsiyeti de merak ediyordum ultrasona bile bakmadı bir dakika içinde gönderdi çok kötü oldum
canım çok tşk ler iyi günlerde giysin inşallah meleklerimiz canım ben alt üst ayrıca bir tane aldım ama 4-5 tane ancak mı yeter çok kararsız kaldım birde 0-2 ay tulumda aldım 1-2 tane inşallah yeter sonrası 3 ay ve üzeri istanbuldayken aldım inşallah yeterler
Ya ben öyle aramıyorum da ama bakmadı işte çok üzüldüm 4 haftasonra gideceğime 3 hafta sonra gitmişim sonuçta ücret ödeyip gittim üstelik cinsiyeti de merak ediyordum ultrasona bile bakmadı bir dakika içinde gönderdi çok kötü oldum
ayy canım basın sağolsun güzelim.. ama yapma canım cok üzme nolursun kendni bebeğin için daha güçlü olmalısın biliyorsun.
Herkese iyi akşamlarrrr
Başınız sağolsun gerginlik bende de had safhada zaten 3 duygu etrafında dolaşıyorum kızgınım ,kırgınım ve üzgünüm sürekli
bayans canım başın sağolsun bende nşsan ayında kaybetmiştim babaneciğimi allah sabırlar versin canım
kızlarr ben kacıyorum iyi geceler hepinize görüşmek üzeree....:))))
Merhaba dostlar.
35 yaşındayım ve 2.doğumum olacak.8 yasında oğlusum var simdi kızım olacak insallah...
SAT-4 temmuz...herkes sağlıkla bebislerini kucaklasın-koklasın...SEVGİLER
iyi olur inşallah canım.. ayy bu arada varya cok agrım var yine bgn bnm belim kasıklarım karnım acaip agrıyor.
bu arada slm güzel annecikler...yarın randevum var... bakalım neler olcak hiç bişey kestiremiyorum..
serena-----serena
sağol cnm..çok gıcık bi durum huzursuz oluyorum vallahi..
canım niçin huzursuz oluyorsun doktor heyecanından mı
yok bacım ya.... gas var yaondan..şiştim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?