- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.341
slm kızlar hala tatildeyim inş perşembe günü evime gideceğim özelden msj atan arkadaşlar sizleri evde eklerim inş burda kısa zaman içinde eklemem zor.inş herkesin keyfi yerindedir.bende iyiyim şükür.biletyi anca o güne buldum.sizleri ve evimi çok özledim tabi birde kocişimi:)inş gelince bol bol girerrim sohbet ederiz.öptüm sizi..
benim uzun zamandir aklimdaydi dua.isterseniz doguma kadar hepimiz icin tek tek sirayla dua okuyalim.sayimizda cok.herkese dusen pay az olur en azindan.tek okursak belki altindan kalkamayiz.hem coklu okumalarda sevani daha cok oluyomus.hem kolay dogum yapmak icin hemde saglikli evlatlar dogurmak icin .okuyalimmi ne dersiniz.arkadaşlar bende bi test sıkıntısı atlattım daha önce söylediğim gibi ama şükür ayrıntılımız iyi çıktı ilerisi yapılmadı ama bugün eşimin işden arkadasının bebeği oldu hemen ameliyata almışlarakciğeri gelişmemiş sorun varmış. onada demişler daha önceayrıntılıda ne bakıldığında organları güzel gelişmiş vs diye doğum zamanına kadar herşeyin çok iyi olduğu söylenmiş. yani ne kötü denilene ne iyi denilene kendimizi bence çok kaptırmamalıyız .Allah'a sığınıp dua edicez başka çaremiz yok .
ii akşamlar kızlaaar nasılsınız ne yapyrsnuz bizde kızımla otryrz öle...meyvemizi de yedk ohhh
bu arada çok mutluyum bebişimi 4 defa hissettim ama sıpa illa çikolata iyicem işin komik kısmı babasına çok benziyo çok ciddiyim az huyuda benziyo ve babası tatlı hastası yazın hergün 750 gr yer ondan bunun tepik atması için çikolot yicem ihihih
esracim tatli pek hamilelikte onerilmiyo.ben cukulota ,tatli ve tuzlu seyleri hic yemiyorum.burdaki dr.lar onermiyo.bilgin olsun.bebeginin hareketlerini nasil olsa tam olarak hissediceksin.hic uzulme.birkac hafta sonra seni adeta dovecek.bu arada çok mutluyum bebişimi 4 defa hissettim ama sıpa illa çikolata iyicem işin komik kısmı babasına çok benziyo çok ciddiyim az huyuda benziyo ve babası tatlı hastası yazın hergün 750 gr yer ondan bunun tepik atması için çikolot yicem ihihih
hic beslenemdigini felan dusunme.en azindan aradigin herseyi tr.de bulabilme imkanin var.eger kafanda soru isareti varsa kendine bir cizelge yap.o saatlerde ne yemeliysen onu ye canim.yumurta sut yogurt meyve ve sebze yiyosan kafana takma baskasini.sanki son zamanlarda iyi beslenemiyorum gibi geliyo bana o konuda biraz kafam karışık ya...
Tetanos aşısı canım.
Sağlık ocağına aile hekimine git.
Onlar yaptıracağın zamanı söylüyorlar.
Zaten hastande yapılmıyor.
Ben de 17. haftadayım, bana aralık sonu, ocak başı gibi yaparız dediler.
Vakti gelince arayıp çağırıyorlar zaten.
çok teşekkür ederim canım.
bana dr.momega uclu prenatal hapi verdi.icinde tum vitaminler var.onuda burda taze balik bulamadigimiz icin ben kendim istedim.vitaminimide aliyorum.balikta yiyorum.sende bu tur bir vitamin alabilirsin.kızlar iyi akşamlar aranızda omega 3 kullanan varmı yani doktorlarınız önerdimi ben doktoruma dedim ama pek umursamadı
arkadaşlar bende bi test sıkıntısı atlattım daha önce söylediğim gibi ama şükür ayrıntılımız iyi çıktı ilerisi yapılmadı ama bugün eşimin işden arkadasının bebeği oldu hemen ameliyata almışlarakciğeri gelişmemiş sorun varmış. onada demişler daha önceayrıntılıda ne bakıldığında organları güzel gelişmiş vs diye doğum zamanına kadar herşeyin çok iyi olduğu söylenmiş. yani ne kötü denilene ne iyi denilene kendimizi bence çok kaptırmamalıyız .Allah'a sığınıp dua edicez başka çaremiz yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?