2011 Nisan Anneleri

ya aslında çok iyi olur:)

merhaba, aynı şeyleri ben de yaşadım.benim test sonucum (1/136)idi.çok riskli dendi ,temiz çıktı çok şükür.
15,20 gün dinlenmem gerektiğini söyledi doktor.inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçiririz.

ben hemsireyim canim bildigim kadariyla sana aciklama yapayim.uclu tarama testi.eger senin yada esinin soygecmisinde down sendromu varsa.ve yasin 35 yasin ustundeyse yapilmasi gerekir.birinci derece akrabalarinizda boyle bir problem yoksa ve yasin normalin altindaysa kafana takacak bisiy yok.

sueylül cnm ne okucaz dua olarak?
ben bugun annemle bir telefonla konusayim ona sorayim hangisi en etkili olursa onu okuyalim.sizde arastirabilirsiniz.duayi.hepimizin ortak karari olsun.katilamk isteyen arkadaslar buraya katilamk istediklerini yazsinlar.esracim sende diger arkadaslarimiza iletirsen iyi olur.sayimiz ne kadar cok olursa okadar iyi olur.

sağol canım peki bunu kullanırken eleviti bıraksammıkı?
ben hepsini karisik bir vitamin hapiyla aliyorum.yani icinde omega 3 ve diger vitaminlarde var.turkiyeded varsa ole bir vitamin alabilirsin.yoksa sadece omega 3 olan vitamin al.yanindada elevitini al.benm kizkardesim trde hamile.oda elevit kullaniyo.yaninda omega 3 ayri iciyo.bi sakincasi olmaz.

dua icin bu hafat ici bir liste olusturalim.bu listeye katilamk isteyen arkadaslar ismini yazsin.o sekilde baslariz.sayisini ve okunacak duanin ne olacani belirtiriz.kimin niyetine okycaksak okurken onun ismini soleriz.okuma bittikten sonra herkes listedeki isminin karsisina okudum diye yazar.herkesin okumasi bitince niyetine okunan kiside hatmini yapar.ama listeyi burda nasil cizecez.

selam ne haber dünü$ bugün gezmelerdeymissin..nasil gecti, buldun mu bir seyler kendine??

cnm kusura bakma ya.. ay hiç bişey bulamadım.. anneme gidicem ordan alırım diyorum... çok daralıyorum lastikler sıkıyo.. pöff. hastane çıkışı alıcam işte.. bi anda yüklenmek istemiyorum ufak ufak almaya başlıcam inş cnm...sen neler yaptın dünüş.. ya bi toplaşsak ne güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…