- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.361
benim uzun zamandir aklimdaydi dua.isterseniz doguma kadar hepimiz icin tek tek sirayla dua okuyalim.sayimizda cok.herkese dusen pay az olur en azindan.tek okursak belki altindan kalkamayiz.hem coklu okumalarda sevani daha cok oluyomus.hem kolay dogum yapmak icin hemde saglikli evlatlar dogurmak icin .okuyalimmi ne dersiniz.
merhaba, aynı şeyleri ben de yaşadım.benim test sonucum (1/136)idi.çok riskli dendi ,temiz çıktı çok şükür.merhaba herkese biliyorsunuz benimde 4 lü test sonucum baya riskli çıkmıstı (1:172) benim tek korkum düşük korkusu idi ama doktorum düşük riskimden çok down sendromu riskim oldugunu söyledi haklıydı uzun uzun düşündük ve yaptırmaya karar verdik detaylı usg de sorun olmamasına rağmen biz yine de az da olsa risk oldugunu bildiğimiz için amnşyosentezi yaprıdık bu benim tercihimdi ancak amniyosentez uzaman bir elde yapılırsa hiç risk yok keşke ebnde üzülmemk yerine direk yaptırsaymısım çünkü geriye kalan 5 ay kabus gibi geçecekti ve benim çocugumda sorun olursa ben ona nasıl gelecek sağlayacaktım hadi ben yaşarken neyse öldüğümde k
m bakacaktı tabii bunalr işin sosyal boyutu sonucta yaptırdık biz hızlı fish testi ile bebeğimde down sendromu riski olmadıgını öğrendim diyorumya detaylı usg de en ufak bir down sendromu belirtisi olmamasına rağmen şu an rahatım ve bebeğime konsatre oldum . allahıma bin şükür. yapan dr bu alanda doçent bir doktordu sağolsun çokda moral verdi iyiki yaptık bende çok rahatladım şimdi dedi tüm sonuçalr bu hafta elimizde olacak sanırım.
bana dr.momega uclu prenatal hapi verdi.icinde tum vitaminler var.onuda burda taze balik bulamadigimiz icin ben kendim istedim.vitaminimide aliyorum.balikta yiyorum.sende bu tur bir vitamin alabilirsin.
isterseniz eger obur arkadaslarla beraber liste olusturalim.hangi duayi okuycamiza kara verelim.sayisini esit sekilde bolelim.ya aslında çok iyi olur:)
ben bugun annemle bir telefonla konusayim ona sorayim hangisi en etkili olursa onu okuyalim.sizde arastirabilirsiniz.duayi.hepimizin ortak karari olsun.katilamk isteyen arkadaslar buraya katilamk istediklerini yazsinlar.esracim sende diger arkadaslarimiza iletirsen iyi olur.sayimiz ne kadar cok olursa okadar iyi olur.sueylül cnm ne okucaz dua olarak?
ben hepsini karisik bir vitamin hapiyla aliyorum.yani icinde omega 3 ve diger vitaminlarde var.turkiyeded varsa ole bir vitamin alabilirsin.yoksa sadece omega 3 olan vitamin al.yanindada elevitini al.benm kizkardesim trde hamile.oda elevit kullaniyo.yaninda omega 3 ayri iciyo.bi sakincasi olmaz.sağol canım peki bunu kullanırken eleviti bıraksammıkı?
isterseniz eger obur arkadaslarla beraber liste olusturalim.hangi duayi okuycamiza kara verelim.sayisini esit sekilde bolelim.
Tatlışoğlum liste yapar cnm..sayfanın başına yazar...
evet beyaz olan.ben marulla ,havucla karisik salata yapiyorum.cerez niyetine yiyorum.bide guzel sosla.lahana beyaz olanmı cnm...hımm yerim yerim...
selam ne haber dünü$ bugün gezmelerdeymissin..nasil gecti, buldun mu bir seyler kendine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?