- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.521
arkadaşlar gögüs kafesimizin altı neresi oluyo boşluğumuz mu benim biraz baskı ve ağrı var sanki orada bebek yukarı çıktığı için midir sizin de oluyo mu
cnm bende oda yaptırıcam.. kayınpederimin mobilyacısına.. bembeyaz olcak.. dolap 2 kapılı ama standartlardan biraz daha büyük olcak.. iç raflarını ben çizicem içine 3 gözlü çekmece bile koydurucam... sonra sifonyer yaptırıcam öyle 2 çekmeceli olmucak 3 ideal olabilir..2 tane duvar rafı ve en önemlisi standart yatak koyucam odasına iki ucuna ayak başlık yaptırıcam. kenarlarında beşiklerde oladuğu gibi koruyucusu olcak.. koruyucu çıkınca genç odası..ama bunu odamıza koycaz malum ben 1 yaşına kadar yatırmaya düşünüyorum hatta gündüzleri odasında yatırıcam orayada alışsın die.. işte duvara figürlerle süslicem gözlemlesin falan işte öyle bi düşüncem var.. inş 6. aya girince yaprımaya başkıcam anca 1 ayda gelse odasını düzenle eşyalarını yıka ütüle düz vs die die baya geçer zaman...
şekerler ben çıkıyorum daha çamaşr var asılacak biraz da yemek yapayım derken anca akşam olur
kız walla bravo..a dan zye herşeyini düşünmüşsün.hiç bu kadarını düşünmemiştim ben.ama söylediğin iyi oldu bize de fikir vermiş oldun.bu arada 1 yaşına kadar yatırmak mı gerekio acaba bak sen diyince aklıma geldi.
kızlar ben sizden çok bahsediyorum eşime .. bizim de evde bilgisayar yok alt katta kayınvalidem de var dün biraz kasıklarım ağrıyordu biraz daha alt kısmı eşime söyledim böyle böyle ağrıyor dedim o da hemen istersen aşağı inelim arkadaşlarına sor dedi ayyy o da alışmış size baya bi güldüm
cnm öyle bişi çıkmadı bende ama yanağımda toplam 5 tane sivilcenin oluşturduğu kırmızılık var.. az oynnadım inş geçer ya..eşim sinir oluyo kızıyo banaarkadaşlar benim yüzümde alaca alaca kırmızılık oluştu yanaklarımda herkesin dikkatini çekiyor bir yanağımda diğerinden daha fazla
sizdede böyle bir durum varmı
Kızlar banyoyu yıkarken çeşmenin ucu kireçlenmişti.
Kireç çözücüyle önce çeşmeyi yıkayım.
Yere kireç çözücü damlamış fark etmedim.
Duşakabini çamaşır suyuyla hızlıca ovmaya çalışırken çamaşır suyu ve kireç çözücünün birleşimiyle bir anda yoğun bir gaz çıktı.
Hemen duruladım ama gaz boğazımı yaktı.
Şimdi yoğurt yiyorum.
Bebişe bir şey olmaz değil mi? :Çok korktum.(
hepiniz hosgeldiniz kizlar..nihayet tatil bitti ve döndünüz.nasilsiniz,bayraminiz nasil gecti?bebi$ler nasil??
arkadaşlar benim yüzümde alaca alaca kırmızılık oluştu yanaklarımda herkesin dikkatini çekiyor bir yanağımda diğerinden daha fazla
sizdede böyle bir durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?