- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.741
kızlar listeye ekleyin oğluşum oluyor adını daha koymadık.karnı büüyüyen varmı 18 haftalık hamileyim çok azbi karnım çıktı hamile gibi olmak hamile kıyafeti giymek istiyorum karnım çıksın istiyom yaaaaaaa
kızlar listeye ekleyin oğluşum oluyor adını daha koymadık.karnı büüyüyen varmı 18 haftalık hamileyim çok azbi karnım çıktı hamile gibi olmak hamile kıyafeti giymek istiyorum karnım çıksın istiyom yaaaaaaa
sanki bize olan izin de uzatma olmuşta ebeyne verilen izin süresi 3 günden daha fazlaya uzatılacak olan süre yasa tasarısı şeklinde mecliste diye anladım:44::44:..tatlım hemen okudum sanırım henüz tasarı halinde. onaylanmak için mecliste bekliyormuş anladığım kadarıyla ama bize yetişeceğinden pek umutlu değilim açıkçası
göbüş topiğine bak canım oraya koyuyrz hepmiz bana göre benmki çıktı ama kmse hamile gbisin demyr valla ama ladım löp löp kiloları(
sağlık ocagndan geldim vurdurduk sonunda aşıyı olleyyyyyyyyybiraz acıdı gbi ama neyse olsun gecer 2 gune
yok allah aşkına ne löp löp kilosu gayet fitsin arkadaşım lütfen yani haksızlık etme
çok acımadı sanırım bende cok korkuyorumda
kızlar tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor?
BUCA kadın doğumda yattım..Çok temiz ve doktor hemşire çok güzel ilgileniyor..Bucatıpı tavsiye etmem,arkadaşım çocuğunu normal doğum ile orda doğurdu,çocuk şimdi tedavi görüyor..Doktor hatasıymış....Daha vaktin var git orada muayene ol,içine sinerse orda devam edersin...hangi hastaneye gitmeyi düşünsem sonradan kötü birşey duyuyorum bugüne kadar hep özele gittim şimdi buca kadın doğum hastanesi diye bir devlet hastanesi var orayı tavsiye ettiler cuma günü gidicem ama hala karasızım karar veremedikçe moralim bozuluyor üzülüyorum
evet cnm sana uzak tabi duymamış olabilirsin bugüne kadar buca tıp a gittim şimdide buca kadın doğum hastanesi ve egepol hastanesi arasında kaldım
Ben 19 haftada yaptırdım..19-20 haftalarda yaptırabilirsin....kızlar tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor?
İstanbullu arkadaşlarımdan bir ricam var..
haftaya h.sonu için İst.a gidiyorum..
bebek kıyafet alışverişimin çoğunu ordan yapmayı düşünüyorum..Eminönünde Havuzlu han ve Kürkçü han var oralara bakıcam..
başka tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Herkese merhaba
İstanbul'da değilim ama ablam Çivil'den bahsetmişti.
Hem çeşit olarak çokmuş hem de fiytlar uygunmuş.
Tabii İstanbullu arkadaşlar daha iyi bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?