- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.801
su kandaki oksijen miktarini arttirir boylece bebegin anne rahminde daha rahat oksijen almasini saglar.kani temizler.vucuttaki toksik maddelari idrar yoluyla atilmasini saglar.anne sutunun kalitesini arttirir.ictigimiz sutun anne sutu yapmasinin yani sira ozellikle gebelikte artan kalsiyum ihtiyacini karsilamasi daha onceliklidir.sen sutle aram yok diyosun kasiyum ihtiyacin icin yogurt yiyebilirsin.Canım bol bol su içmekte süt yapıyor mu yani...Ayyy ne kadar çok sevindim...Çünkü son günlerde sütle aram hiç yok ama suya dayanamıyorum...
ben hemsireyim canim.ewt bol bol su.bizim drlarda bunu soluyo.bugunlerde cok stresliyim ben.sigarayi birakmaya calisiyorum.surekli cerez felan yemeye basladim.birde ben gebelik boyunca hic kilo almamisim.ama bebegin kilosu normal ona sasiriyorum.
Hoşgeldin canım...Bizler gayet iyiyiz...Okuduğuma göre sende iyisin ve bebişini görünce dahada iyi olmuşsundur...Maşallah oğlunun kilosunada...Bende en son gittiimde ilk defa kilosunu söylemişti boyunu sorduğumda artık ölçmemiz biraz zor demişti çünkü ölçmeye fırsat vermiyorlarki...
cnm doktor normal dedi senin bebeğin ne kadarki zayıf diyorsun.
bundan sonra dahada hızlı kilo alıcaklar.
bu kurslara ben de çok gitmek istiyorum ama iş yerinden izin almam sorun olur cnm bulursan yada diğer kızlar bulursanız ne öğrendiyseniz bize de aktarın
canim ben 19+3 tekontrol oldum.250 gr.dedi boyuda 22 cm. mis.doktor normal dedi de ben seninkini okuyunca benimkini zayif buldum biraz da ondan yoksa.birde erkeklerle, kizlar ayni günde olmasina rahmen kiloda erkekler daha fazla oluyo kizlardan istatistiksel olarak.oda kemik yapisindan olsa gerek sanirim.
senin doktorun dedigiyle zaten benimki tam örtü$üyo ..22 cm ve 250 gr.ben Aysu 87 arkadasimizin okuyunca benimkini zayif buldum baksana yari yariya.yoksa baska bir sey degil.saglikli olsunlarda gerisi önemli degil zaten.canım benim doktorum 22.haftadan önce bebeğin kilo ve boyunun hiçbir anlamı olmadığını söylüyor hep.hatta daha dün doktora gittim.hala söylemiyor musnuz dedim.her zaman tahmini olarak söylüyor.gene 22.haftadan önce hiç bir önemi yok ki dedi.ama tahminen 22 cm civarı 220 240 gr çıkar ama önemi yok dedi.ki benim doktorum bulunduğumuz yerde ii bi doktordur.bilgisine güvenirim.neden daha bu kadar erkenken zayıf diye düşünüyosun??çok erken değil mi??
canim ben 19+3 tekontrol oldum.250 gr.dedi boyuda 22 cm. mis.doktor normal dedi de ben seninkini okuyunca benimkini zayif buldum biraz da ondan yoksa.birde erkeklerle, kizlar ayni günde olmasina rahmen kiloda erkekler daha fazla oluyo kizlardan istatistiksel olarak.oda kemik yapisindan olsa gerek sanirim.
cnm ben 18+5 te gittiğimde 249 gramdı.
dediğin gibi erkekler daha yapılı oluyo sanırım ama senin miniğinde zayıf değil bence.
su kandaki oksijen miktarini arttirir boylece bebegin anne rahminde daha rahat oksijen almasini saglar.kani temizler.vucuttaki toksik maddelari idrar yoluyla atilmasini saglar.anne sutunun kalitesini arttirir.ictigimiz sutun anne sutu yapmasinin yani sira ozellikle gebelikte artan kalsiyum ihtiyacini karsilamasi daha onceliklidir.sen sutle aram yok diyosun kasiyum ihtiyacin icin yogurt yiyebilirsin.
hoşbulduk cnm
evet bende çok iyiyim.oğluşumda iyi çok şükür.yaramaz biraz annesini tekmeleye tekmeleye bihal oldu hiç yerinde durmuyo valla. :)
ama süper bir duygu eşimde hissettikçe baba olduğumu daha iyi anlıyorum diyo inşallah kucağımıza almakta nasib olur hepimize.
kizlar birde lahana salatasi cok yiyin.burdaki dr lar cok oneriyolar.ben surekli lahana marul salatasi yapip yiyorum.beyaz lahana.brokoli karnibahar haslayip yiyorum.tek sorunum ekmek yemiyorum.yiyemiyorum.Yoğurdu çok yiyorum hele hele ayran yapıp bardak bardak içiyorum...
Ya bir ara pıt pıt oluyordu ama şimdi bişey hissetmiyorum ben...Hissetmek istiyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?