- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.821
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burada hava kötüydü, nöbetçiydim birde yemek yedim duş aldım anca kendime geldim. Aşı yeri ağrı yaptı gece uyutmadı, bu yüzden tüm gün başım ağrıdı... Sizler nasılsınız???
Ya bir ara pıt pıt oluyordu ama şimdi bişey hissetmiyorum ben...Hissetmek istiyorum yaaa...
kizlar birde lahana salatasi cok yiyin.burdaki dr lar cok oneriyolar.ben surekli lahana marul salatasi yapip yiyorum.beyaz lahana.brokoli karnibahar haslayip yiyorum.tek sorunum ekmek yemiyorum.yiyemiyorum.
kizlar birde lahana salatasi cok yiyin.burdaki dr lar cok oneriyolar.ben surekli lahana marul salatasi yapip yiyorum.beyaz lahana.brokoli karnibahar haslayip yiyorum.tek sorunum ekmek yemiyorum.yiyemiyorum.
Canım beni de bugün aradılar sağlık ocağından aşı çin.Siz hangi haftada oldunuz aşınızı??Bir de doktorunuza sordunuz mu aşı olayını yani yaptırmayı tavsiye ediyorlar mı?Benim kontrolüme daha var o yüsden bilmiyorum
Canım ben kaydımı aldırırken eski gittiğim sağlık ocağında 24 haftada dedi ama şimdi yeni olan nezaman yapacak bilmiyorum...
DENİZCİM senle günlerimiz aynıymış sendemi hissetmiyorsun...Benim 3 günde önde gidiyor kilosuda 1 hafta önde senin...
Al iştee ben de bundan korkuyorum.Bana da kız dedi ama bakalım 20.haftada neler olacak zaten kendimi çok alıştırmadım cinsiyet olayına.Bayramda soranlara da büyük bir ihtimal dedim ama değişebilir de dedim.Kızlar çıldırcammmmmm........
Bugün 3'lü test sonucumuzu aldık, çok şükür sorun yok.Bebişim gayet iyi deee cinsiyetimiz habire değişiyo bizim yaaaa.Neye inanacağımızı şaşırdık.En son durum "erkek"....Bakalım hayırlısı....
Al iştee ben de bundan korkuyorum.Bana da kız dedi ama bakalım 20.haftada neler olacak zaten kendimi çok alıştırmadım cinsiyet olayına.Bayramda soranlara da büyük bir ihtimal dedim ama değişebilir de dedim.
Neyse güzelim yaaa sıkma canını Rabbimden sağlıkla doğsunlar da başka ne isteriz...
Kızlar çıldırcammmmmm........
Bugün 3'lü test sonucumuzu aldık, çok şükür sorun yok.Bebişim gayet iyi deee cinsiyetimiz habire değişiyo bizim yaaaa.Neye inanacağımızı şaşırdık.En son durum "erkek"....Bakalım hayırlısı....
Bi de şu idrar yolu enfeksiyonum geçmiyo yaaa(( O kadar antibiyotik kullandım ama olmuyo olmuyo
Kızlar çıldırcammmmmm........
Canım bundan sonra değişeceğini sanmıyorum cinsiyetinin...Erkekin hayırlı olsun ozaman...Peki ciciler almışmıydın...
Birkaç parça almıştım kız olduğunu duyduktan sonra.Başkasına hediye götürücem artık.Yada 2.yi beklicez
Aynı sorunla bende uğraşıyorum...
gözün aydın canım test sonucunun temiz çıkmasına sevindim.hep aynı doktora mı gidiyosun??eğer aynı doktor bakıyosa farklı bi fikir vermesi açısından başka bi doktora git istersen.ama kafana da takma boşver hayırlısı olsun.yaramaz seni meraklandırıyo şimdiden fena olcak valla..
kizlar ben ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu olmustum.antibiyotik kullanmamistim.karbonatli su icmistim bi kac defa ve bol bol su icerek gecmisti.Ay napıcaz canım geçmiyo da geçmiyo
kizlar ben ilk hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu olmustum.antibiyotik kullanmamistim.karbonatli su icmistim bi kac defa ve bol bol su icerek gecmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?