2011 Nisan Anneleri

offf hiç sevmyrm bu yag surme işlerini...ama sonumdan da korkyrm..hergun surmek de cabası unutyrm ki ben hergun surmeyi

ben $u an hicbirsey kullanmiyorum ama bildigim kakao yagi,badem yagi,kayisi yagi,bir tane daha yag vardi ismini unuttum bunlari bir siseye bire bir karistirip sürüyosun.aktarada sorsan bilirler..ben oglumda öyle karistirmistim.ama pekte kullanmadim acikcasi.catlamadida $ansima.

walla ben daha değil çatlak kremi el kremi bile kullanmıyorum.. Allah sonumu hayır etsin :)))) henüz kaşıntı felanda hissetmiyorum karnımda... Galiba benim göbüş epey esnek :)))

benim biraz kaşınmaya başladı canım..tatlde eltimin çatlaklarını gornce gozum korktu iice valla

dr krem verene kadar bunları yapayım bari saol tatlım benim

selam cicianneler çarşıdan yeni geldim kendime bişiler aldım.doğru düzgün hiç bi kıyafetim olmuyo çıldırmak üzereydim fazla bişey de almak istemiyorum. sonuçta nisana kadar giyebilces.şu kışı bi atlatabilseydim hatta atlatabilseydik. hergün dua ediyorum bebişler için.bu arada çatlak kremi olarak normal kozmetik ürünlerini kullanamıyomusn mesela avon ya da oriflame vs. ??:26:

hangi hastane fiyatı çok iyiymiş benim gittiğim hastane 380 tl dedi

Kızlar bişey sorucam çekiniyorum ama sizden başkasınında yardımı olmaz, üç gündür sancım var tuvalet ihtiyacımı giderirken kasıklarım patlıycak gibi oluyor ikisini yaparkende yani, karnımda şişti benim gibi olan var mı korkuyorumda sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi oluyor çok utanıyorum ama

ben tuvalet ihtiyacım oldunda geç gidersem arada oluyo

utanilcak bir sey yok ki canim.hepimizin basina gelebilir.idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin.benim doktor her gittigimde sorar idrar yaparken yanma falan varmi diye.basima hic gelmedi ama bence seninki öyle bir sey olabilr ihmal etme derim bir an önce doktoruna görün.

bi kaç gündür benimde öyleydi cnm.ne hissettiğini çok iii anlıyorum sanırım. ben de üşüttüğüm için olduğunu fln düşünüyodum.dünden beri hep sıcak su torbasıyla gezdim.bu gün biraz daha rahatladım.bi de çok tutma sık sık git tuvalete.su tüketimine de dikkat et cnm

selamgüle güle kullan canim.unutma aldiklarin sonraki hamileliklerinde de isine yariycak tabi baska cocuk düsünüyorsan.

Çok sağolun kılzar yarın inşaallah doktora giidcem kendi doktorum iiznde başka doktora giidcem inşaallah ilgilenir.

arkadaşlar kısmese bende 22. haftamda giricem ayrıntılıya doktor bakırköyde radyoloji merkezini önerdi radyomar diyefiyatı 150 tl aslında 195 tl miş ama bizim doktorun hastalarına 150 tl yapıyolarmış bilginiz olsun bende kızımın hareketlerini böle gıdıklama gibi ufak ufak hisediyorum var mı benim gibi hisseden

ben nerdeyse 12.haftadan beri ama düzenli olarak 15-16.haftadan beri talya çatlak yağı karışımı kullanıyorum..
bunun yanında kollar ve bacaklarıma da nivea yağ kullanıyorum(badem yağı takviyeli olandan)
ama biran evvel lierac alıp başlamam lazım..en iyi çatlak kremi o..mustela da olabilir,ama lierac daha çok methediliyor..

hadi bakalım hayırlısı canım...ben varım :92:bende oğluşumu öyle hissediyorum..aynen gıdıklama karıncalanma gibi..
sanki orası kaşınıyoyor gibi,hele bugün nerdeyse tüm gün öyleydi...iyice büyüyorlar tabi

bende bu şekilde hisseden tek ben varım zannediyodum çok sevindim hatta bazen acaba hissetmiyorumda bana mı öle geliyo diyodum benimde sanki kaşınıyo gibi allahım tekmelerini hissetmeyide nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…