- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.061
ben hiç dikkat etmedim kutusuna ne yazıyo diye bir tane kakao kremi aldım içine badem ve kayısı yağı karıştırdım yarım yarım sanki az gibime geldi bu akşam da tekrar kakao yağı koyacam içine çok az ,,yağ sürmek zor geliyo bana krem olarak daha çok seviyorum
ben $u an hicbirsey kullanmiyorum ama bildigim kakao yagi,badem yagi,kayisi yagi,bir tane daha yag vardi ismini unuttum bunlari bir siseye bire bir karistirip sürüyosun.aktarada sorsan bilirler..ben oglumda öyle karistirmistim.ama pekte kullanmadim acikcasi.catlamadida $ansima.kızlar bişey soracagım ben en son 16 .haftada gttm dr a o zmanda çatlak kremi istemeyi unuttum....bi sonraki randevum da 21.haftada bebe yagı kullanyrm ama hergun duzenli de kullanamadım hepnz başladınız mı çatlak kremi kullanmaya bide kakao yağının ustunde 1 bardak suya 1 2 damla yazyr bu yagları nasıl kullanyrsnz peki :26:
walla ben daha değil çatlak kremi el kremi bile kullanmıyorum.. Allah sonumu hayır etsin :)))) henüz kaşıntı felanda hissetmiyorum karnımda... Galiba benim göbüş epey esnek :)))
ben $u an hicbirsey kullanmiyorum ama bildigim kakao yagi,badem yagi,kayisi yagi,bir tane daha yag vardi ismini unuttum bunlari bir siseye bire bir karistirip sürüyosun.aktarada sorsan bilirler..ben oglumda öyle karistirmistim.ama pekte kullanmadim acikcasi.catlamadida $ansima.
bende doktorum aradım ve ayrıntılı ultrason için çağırdı..cumaya gidicem..oğluşumu görücem
bu arada ücretini sordum 2.düzey ultrason 105 tl miş..
bir o kadar da muayene ücreti var,gerçi 16.gün olduğu için vermeyebilirm..
Kızlar bişey sorucam çekiniyorum ama sizden başkasınında yardımı olmaz, üç gündür sancım var tuvalet ihtiyacımı giderirken kasıklarım patlıycak gibi oluyor ikisini yaparkende yani, karnımda şişti benim gibi olan var mı korkuyorumda sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi oluyor çok utanıyorum ama
Kızlar bişey sorucam çekiniyorum ama sizden başkasınında yardımı olmaz, üç gündür sancım var tuvalet ihtiyacımı giderirken kasıklarım patlıycak gibi oluyor ikisini yaparkende yani, karnımda şişti benim gibi olan var mı korkuyorumda sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi oluyor çok utanıyorum ama[/QUOTE
Aynısı bende de oldu canım büyük olasılıkla idrar yolları enfeksiyonudur hiç vakit kaybetmeden doktoruna git. ilaçla tedavi ediliyor. aksi takdirde erken doğum falan olabiliyormuş. sakın ihmal etme
utanilcak bir sey yok ki canim.hepimizin basina gelebilir.idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin.benim doktor her gittigimde sorar idrar yaparken yanma falan varmi diye.basima hic gelmedi ama bence seninki öyle bir sey olabilr ihmal etme derim bir an önce doktoruna görün.Kızlar bişey sorucam çekiniyorum ama sizden başkasınında yardımı olmaz, üç gündür sancım var tuvalet ihtiyacımı giderirken kasıklarım patlıycak gibi oluyor ikisini yaparkende yani, karnımda şişti benim gibi olan var mı korkuyorumda sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi oluyor çok utanıyorum ama
Kızlar bişey sorucam çekiniyorum ama sizden başkasınında yardımı olmaz, üç gündür sancım var tuvalet ihtiyacımı giderirken kasıklarım patlıycak gibi oluyor ikisini yaparkende yani, karnımda şişti benim gibi olan var mı korkuyorumda sanki karnımın içi yırtılıyormuş gibi oluyor çok utanıyorum ama
selamselam ciciannelerçarşıdan yeni geldim kendime bişiler aldım.doğru düzgün hiç bi kıyafetim olmuyo çıldırmak üzereydim fazla bişey de almak istemiyorum. sonuçta nisana kadar giyebilces.şu kışı bi atlatabilseydim hatta atlatabilseydik. hergün dua ediyorum bebişler için.bu arada çatlak kremi olarak normal kozmetik ürünlerini kullanamıyomusn mesela avon ya da oriflame vs. ??:26:
hangi hastane fiyatı çok iyiymiş benim gittiğim hastane 380 tl dedi
merhaba kızlar nasılsınız? Giremedik bi türlü bugün geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
kızlar bişey soracagım ben en son 16 .haftada gttm dr a o zmanda çatlak kremi istemeyi unuttum....bi sonraki randevum da 21.haftada bebe yagı kullanyrm ama hergun duzenli de kullanamadım hepnz başladınız mı çatlak kremi kullanmaya bide kakao yağının ustunde 1 bardak suya 1 2 damla yazyr bu yagları nasıl kullanyrsnz peki :26:
arkadaşlar kısmese bende 22. haftamda giricem ayrıntılıya doktor bakırköyde radyoloji merkezini önerdi radyomar diyefiyatı 150 tl aslında 195 tl miş ama bizim doktorun hastalarına 150 tl yapıyolarmış bilginiz olsun bende kızımın hareketlerini böle gıdıklama gibi ufak ufak hisediyorum var mı benim gibi hisseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?