- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.081
bizden iyilik canim hosgeldin..senden ne var, ne yok??
kızlar ben p.tesi günü tetenoz aşısı oldum kolum nasıl ağrıyor anlatamam. tetenoz aşısı vurunupta ağrısı
olan var mı?
kesin olacakmıymışız cnm ben sağlık ocağına gdemedim bu arada 20 haftada mı oluyor cnm
canım gece bende de yaptı iki gün sürdü bugün geçti şükür...dun aşı olmştum pek de agrım olmamıştı gece agrsndan uyuyamadım şimdide çok kladrmamaya çalşyrm normal mi ki???? saglk memuru şişer yada kızarır ise buz sur dedi öle bişey de olmadı çok şükür sanki kolmda bi agrlk var
nelerden aldın canım kaç grmlık??bende baktımda sizlere sorayım dedim nasılsa daha vakti var 1 aralıka kadar diye.günaydın kızlaar,
hemen size haber vereyim dedim..
unnado da sebamed kampanyası var..fiyatlar dışarıya göre baya uygun..
ben sepeti doldurdum bilee
canım benimkilerde 22 bitiminde yapılıyor dediler ama ben 21+1 de gitmiştim bebeği hissediyorsan sorun yok yapabiliriz dedi ve oldum aşımı.Mesacım ,doğum günün kutlu olsun...oğluşunla ve sevdiklere nice mutlu ve sağlıklı yıllara
bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontrol için,bebeğimin kalp atışını dinledik..
sabah sabah çok iyi geldi
bu arada aşı için bana 10 aralık günü verdi ebe,22-23.haftada oluyorum..geç değil mi?
e hadi gözün aydın canım...darısı başımızaslm kızlarrrr dün doktora gittik cinsiyetimiz kesinleşti artık kız kıyafetleri alabilirim
hoşigeldin aramıza hayırlı olsun kızın canımArkadaşlar merhaba,
Bende Kız annesi olacağım kısmetse. Benimde Sat 27. Haziran! Mart sonu Nisan başı şeklinde bekliyoruz kızımızı...
baştan beri toplamda 5 kilo mu almış oldun??? ayarlarsın arkadaşım dikkat edelim dediğin gibi bundan sonra.hızlı kilo almaya başladık artıkmerhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben
sana birşey bırakmamış ay ne varsa annelerde var vallaKızlar anneannemizin aldıklarını yazayım size ama annede daha 5'li zıbın takımı ve bez batikten başka bir alınmış bişey yok...
2 adet mama biberonu almış...
2 adet su biberonu almış...
2 emzik ve zincirlerinle saklama kaplarını almış...
2 önlük ve pişik kremini almış...
2 paket büyük boylarından yeni doğan bez almış...
Battaniyesini almış yanında şapka ile batikleri var...
1 tane bez ayakkabı 1 tane spor ayakkabısı almış çok yumuşak...
5'li zıbın takımı almış...
2 tanede japona kol çıtçıtlı badi almış...
Halada alıyor...
canım 2 günde geçiyor benimde oldu ağrımkızlar ben p.tesi günü tetenoz aşısı oldum kolum nasıl ağrıyor anlatamam. tetenoz aşısı vurunupta ağrısı
olan var mı?
Naber kızlar,geçmişi okuyamadım var mı önemli bişeyler ?
İnanılmaz yoğun bi gündü.Azıcık şöyleee ayaklarımı uzatayım ohhh
nelerden aldın canım kaç grmlık??bende baktımda sizlere sorayım dedim nasılsa daha vakti var 1 aralıka kadar diye.
cnm merhaba ya bende kararsız kaldım piyasayla nasıl sende inceledin mi?:93:
cnm ben toplamda 6.7 kilo aldım.benim ilk aylar çok iyi gidiyodu ama geçtiğimiz ay birden 4 kilo alınca doktorum beni diyetisyene yönlendirdi.ben zaten kilolu hamile kalmıştım göbeğim vardı yani.dün kendi doktoruma gittim 3 hafta önceki kilomla aynı çıktım.bugünde diyetisyenime gittim ordada 2aynı çıktım kilo vermemişim ama almamışımda.selam aysu87 masallah göbegin tam cikmis canim.toplanda kac kilo aldin sen.ben 5 kilo aldim da baya bir göbek var bendede
sabırsızlanmakta haklısın gerçekten her kadının tatması gereken bir duygu:)yakındır biraz daha sabret .küçük küçük kıpırtıyla başlar,gün geçtikçe kuvvetlenir.müjdeni bekliyorum.:))evet ilk bebeğim canım. bu ara da buna taktım maalesef:)mutlaka takacak birşey buluyorum:))bakalım en geç 22. hafta diyorlar ya nasıl sabretcem:)
kızlar ben oğlumun tekmelerini artık çok belirgin hissediyorum hatta bazen öyle bi vuruyoki yerimden hopluyorum.özellikle sırt üstü yatıp çikolata yiyince yerinde duramıyo.babamız bazen oynuyomu dinliyim diyo yok diyorum bakıyorumki çikolata getirmiş yede oynasın diyo.
hepsiburadaya baktım bayağ uygun ona göre. sanırım 500 gr şampuan,200ml pişik kremi,150 gr sabundan alcam. losyon,bebek yağı almamıza gerek var mı tecrübeli anneler bir el atsa olaya :))) bir de ıslak mendili??? biraz pahalı mendil sanki??nelerden aldın canım kaç grmlık??bende baktımda sizlere sorayım dedim nasılsa daha vakti var 1 aralıka kadar diye.
cnm merhaba ya bende kararsız kaldım piyasayla nasıl sende inceledin mi?:93:
bizim babamızda öle akşamları yatırıyo beni kendide kulağını karnıma dayıyo ses geldikçe sevinçten uçuyo. dün net olarak hissetti bebeğimizi nasıl bağırdı 'tekme attı hissettim' diye anlatamam
slm güzel anneler... ben biraz protein almayı eksik ettim yumurtayı yağda yedim bugün dedim haşlim öyle iyiym.. vallahi vicdanım rahatladı..yavrum hissettiryo kendini arada maşallah...akşam anneme gidicem.. battaniyelik ip alıcam.. herkese tavsiye ederim.. 2 tanr olcak örme battaniesi başka istemiyorum.. hazırlardan alırım..4 ay toplasanız kullanıcaz malum.. nisan bebişleri..
bebek yağı banyodan sonra masaj için işe yarıyo.bebeği daha da rahatlatıyo.tavsiye ederim.
kızlar ben p.tesi günü tetenoz aşısı oldum kolum nasıl ağrıyor anlatamam. tetenoz aşısı vurunupta ağrısı
olan var mı?
kızlar ben oğlumun tekmelerini artık çok belirgin hissediyorum hatta bazen öyle bi vuruyoki yerimden hopluyorum.özellikle sırt üstü yatıp çikolata yiyince yerinde duramıyo.babamız bazen oynuyomu dinliyim diyo yok diyorum bakıyorumki çikolata getirmiş yede oynasın diyo.
hepsiburadaya baktım bayağ uygun ona göre. sanırım 500 gr şampuan,200ml pişik kremi,150 gr sabundan alcam. losyon,bebek yağı almamıza gerek var mı tecrübeli anneler bir el atsa olaya :))) bir de ıslak mendili??? biraz pahalı mendil sanki??
canım arkadaşım sadece sebamed den dediklerini almış losyonda başka bişi almış öğrenirim yarın yazarım bndealayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?