- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.201
Slm bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olucam herkese mrblar
Slm bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olucam herkese mrblar
kızlar günaydın
moralim biraz hatta baya bi bozuk. dün doktora gittim. benim ikili test sonucum 1/19000 çıkmıştı. 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı doktorum. yalnız afp (mom) testi yaptı. onun sonucunu dün değerlendirdi. mom değeri 2.5 u geçince tehlikeliymiş. benimki 2.08. sonuçta 1/450 gibi birşey çıkmış. 2 li testin bu kadar iyi çıkmışken bu neden sınıra yakın acaba şüphelendim dedi. ben alt üst oldum tabi. hemen usg ye aldı o değeri yükseltecek bütün organlara baktı (mesela beyinde su toplaması, omurilik açıklığı vs.) hepside normal çıktı çok şükür. tabi testler kesin sonuç vermiyor zaten senin olması gereken değerin altında ama yine de 2 line göre oranın baya yüksek çıkması korkutmuştu beni şimdilik sorun yok dedi. ben 2.düzey usg ye gerek var mı dedim. oda yok bence ama biz eşimde yaptırmadık mı yaptırdık. 2. bir gözün incelemeside iyi birşey dedi. o zaman yaptırmak istiyorum dedim. işte 2 hafta sonrası için başka bir radyoloji, uzmanını önerdi. sonuçları hemen bana da getir dedi. ben doktordan çıkınca gece yatana kadar ağladım. aslında şu an bir sorun yok gözüküyor ama içimi resmen kurtlar kemiriyor
bu arada bebişim kıpır kıpırdı ve 250 gram olmuşdoktor 1 kilo almama normal dedi. bundan sonraki aylarda dikkatemezsen 1 ayda 4 kilo bile alıp gelebilirsin o yüzden kontrolü elden bırakma dedi. bu arada karın sertliği, göğüs ve kasık ağrıları da normalmiş
biraz uzun oldu hakkınızı helal edin gerçekten kötüyüm. siz afp testi yaptırdınızmı? sonuçlarınız nasıl benle paylaşırsanız sevinirim
kızlar günaydın
moralim biraz hatta baya bi bozuk. dün doktora gittim. benim ikili test sonucum 1/19000 çıkmıştı. 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı doktorum. yalnız afp (mom) testi yaptı. onun sonucunu dün değerlendirdi. mom değeri 2.5 u geçince tehlikeliymiş. benimki 2.08. sonuçta 1/450 gibi birşey çıkmış. 2 li testin bu kadar iyi çıkmışken bu neden sınıra yakın acaba şüphelendim dedi. ben alt üst oldum tabi. hemen usg ye aldı o değeri yükseltecek bütün organlara baktı (mesela beyinde su toplaması, omurilik açıklığı vs.) hepside normal çıktı çok şükür. tabi testler kesin sonuç vermiyor zaten senin olması gereken değerin altında ama yine de 2 line göre oranın baya yüksek çıkması korkutmuştu beni şimdilik sorun yok dedi. ben 2.düzey usg ye gerek var mı dedim. oda yok bence ama biz eşimde yaptırmadık mı yaptırdık. 2. bir gözün incelemeside iyi birşey dedi. o zaman yaptırmak istiyorum dedim. işte 2 hafta sonrası için başka bir radyoloji, uzmanını önerdi. sonuçları hemen bana da getir dedi. ben doktordan çıkınca gece yatana kadar ağladım. aslında şu an bir sorun yok gözüküyor ama içimi resmen kurtlar kemiriyor
bu arada bebişim kıpır kıpırdı ve 250 gram olmuşdoktor 1 kilo almama normal dedi. bundan sonraki aylarda dikkatemezsen 1 ayda 4 kilo bile alıp gelebilirsin o yüzden kontrolü elden bırakma dedi. bu arada karın sertliği, göğüs ve kasık ağrıları da normalmiş
biraz uzun oldu hakkınızı helal edin gerçekten kötüyüm. siz afp testi yaptırdınızmı? sonuçlarınız nasıl benle paylaşırsanız sevinirim
kızlar biraz araştırma yaptım 2. düzey doopler için doopler usg ye göre daha ayrıntılıymış bebğin damarlarına kadar bakılıyormuş
bakırköy de radyomar 170 tl ye kadar indi
önür röntgen o da b köyde 150 tl dedi nakitte 130 tl ymiş
kızlar hastanede çektirmeye gerek yoktur harhalde değil mi yani merkezlerde güvenilirdir herhalde aradaki fiyat farkına bakılınca hastaneye göre dağlar gibi fark var
Bu süreç çok zor.sen nereye gidersen git düşüncelerin de seninle geliyor.aklını ne kadar başka şeylerle oyalamaya çalışsanda hep kafanın içinde bir köşede öylece duruyor.bebeklerimiz allahın bize verdiği en büyük hediye,bir mucize hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak isstiyoruz.ama eğer yaradana inanıyorsak herşey allahın taktiri.içini ferah tut.eşim bana öyle söylerdi;boşuna üzülme sonra üzüldüğünle kalacaksın.amacı bana destek vermekti oda çok sıkıntılı günler geçirdi.ayrıca 12 yaşında kızım ,10 yaşında bir oğlum var;onlar da çok endişe ettiler.çocuklara açıklama yapmak kendini telkin etmekten daha zor.haberi duyunca sevinç çığlığı attılar.kızım kardeşinin kız olmasını istiyordu,zaten bu bebeği onun ısrarlarına dayanamayarak yaptık.kızımız değil oğlumuz oluyor.kzım cinsiyetini duyunca üzülecek dedim ama o büyük bir olgunlukla sağlıklı olsunda ben razıyım dedi.o yüzden cinsiyet hiç önemli diil.yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar.dilerim ,inşallah sen de bebeğinin iyi haberlerini alırsın.allah yardımcın olsun.güzel haberlerini müjdelemen dileğimle...gönlünü ferah tut,dualarım seninleayy canım nası sevindim senin adına anlatamam. biliyosun benim de üçlü testim riskli çıkmıştı.dörtlünün sonucunu yarın alcam. sonrasında bi karar verilcek belki ayrıntılı usgden sonra verilir o karar bilemiyorum. ama hep içimi ferah tutmaya çalışlıyorum.bebişim üzülmesin die. ne kadar ne olacağını merak ederek geçirsem de günlerimi.kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum ki düşünmeyim die. inşallah ben de senin gibi hayırlı haberler duyarım cnm
slm kızlarbu sabah sağ kasığımda inanılmaz ağrı ile uyandım.. yürüyemeyecek derecede...lavaboya gittik resmen içerden biri sıkıyo kasığımı...bebişimin olduğu yerin tam altında..halada hafif bi ağrısı var...neden oluyo acaba bu.. moralim bozuldu keyfim kalmadı hiç..eşlerle yatarken yorgan ka-onusunu konuşmuşsunuz sağolsun eşimin koca çıçı yüzünden benmide açıkta kalan yerlerim oldu.. inanılmaz 1 gün geçirmiştim bayamdan önce..resmen kemiklerim ağrıdı baş ağrısı ve nedensiz bi safran kusma 8 defa ateşim çok şükür 37.5 de durmuştu normallrde 35.6 dır benimki.. çok korkmuştum ama..annem olmasa napardım :26: öyle moralsinizm bu gün of..
tatlım banada doktorum radyomarı önerdi ama benim arkadaş bakırköy devlette çalışıyor orda profösöre baktırıcaz saolsun kızcağız zorla ayarladı
merhaba zeze hoşgeldiiin.Slm bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olucam herkese mrblar
ben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...
Amiiin hepimize inşallah:)Canım gözün aydın ne güzel bir günde müjde almışsın:)
Ayrıca tebrikler Allah uzun yıllar bebişinizle mutlu bir yaşam nasip etsin
sağolun kızlar hafifledi çok şükür... bişeyler yedim kendime geliyorum ufak ufak.. bu arada biz bayadır yarı yatıyoruz odamdan pek haz etmiyorum artık... eşimde bi kere kafama vurdu eliyleo gündür yaklaşmaya korkuyorum ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?