2011 Nisan Anneleri

gecmış olsun canım tedırgınsen drunu ara sor.yatak konusunda benım eşım şıkayetcı ayrı yatmak ıstıyor bacaklarımı ustune atıyorum ben bazen çok rahat oluyor

canım geçmiş olsun..ama bence içini ferah tut,kötü düşünmene gerek çok ciddi bir durum yokki..
hem kendini hem bebeğini boş yere üzme,sonra daha çok yanarsın ..bende 2li test yaptırmıştım,3ve 4lü yaptırmadım
sadece afp istedi benim dr.da,dün aradı sonuç güzel dedi ama değerini bilmiyorum yarın gidince öğrenicem..şimdi bende merak ettim..:44:
2.düzey ultrasonu da rahatlaman için yaptır canım,ama ne olursa olsun kötüye yorma aksine hep iyi yönde düşün..
kızına da kocamaan ,çeyrek kilo
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

kızlar biraz araştırma yaptım 2. düzey doopler için doopler usg ye göre daha ayrıntılıymış bebğin damarlarına kadar bakılıyormuş
bakırköy de radyomar 170 tl ye kadar indi
önür röntgen o da b köyde 150 tl dedi nakitte 130 tl ymiş
kızlar hastanede çektirmeye gerek yoktur harhalde değil mi yani merkezlerde güvenilirdir herhalde aradaki fiyat farkına bakılınca hastaneye göre dağlar gibi fark var

gecmış olsun canım uzme kendını bunlarla bı ıkılı test uçlu test dortlu derken meraktan telaştan bı hal oluyoruz.bebışını uzme maşş kılosda ıyı

tatlım banada doktorum radyomarı önerdi ama benim arkadaş bakırköy devlette çalışıyor orda profösöre baktırıcaz saolsun kızcağız zorla ayarladı

Bu süreç çok zor.sen nereye gidersen git düşüncelerin de seninle geliyor.aklını ne kadar başka şeylerle oyalamaya çalışsanda hep kafanın içinde bir köşede öylece duruyor.bebeklerimiz allahın bize verdiği en büyük hediye,bir mucize hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak isstiyoruz.ama eğer yaradana inanıyorsak herşey allahın taktiri.içini ferah tut.eşim bana öyle söylerdi;boşuna üzülme sonra üzüldüğünle kalacaksın.amacı bana destek vermekti oda çok sıkıntılı günler geçirdi.ayrıca 12 yaşında kızım ,10 yaşında bir oğlum var;onlar da çok endişe ettiler.çocuklara açıklama yapmak kendini telkin etmekten daha zor.haberi duyunca sevinç çığlığı attılar.kızım kardeşinin kız olmasını istiyordu,zaten bu bebeği onun ısrarlarına dayanamayarak yaptık.kızımız değil oğlumuz oluyor.kzım cinsiyetini duyunca üzülecek dedim ama o büyük bir olgunlukla sağlıklı olsunda ben razıyım dedi.o yüzden cinsiyet hiç önemli diil.yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar.dilerim ,inşallah sen de bebeğinin iyi haberlerini alırsın.allah yardımcın olsun.güzel haberlerini müjdelemen dileğimle...gönlünü ferah tut,dualarım seninle

slm tatlım.bu sıralar herkesin kasığında bi ağrılar fln oluşuo ama sanırım normaldir.eğer hafiflemiyosa sen yinede bi doktoruna danış bencede.

selam kızlar...:81:nasısınız???biz iiz çok şükür??kafama takılan bişeyler var.1. si detaylı ultrason ne zamana kadar oluyo??benim diğer doktor randevum 22 aralık yani 24. haftamda.pazartesi gittim doktora detaylı ne zaman girecem dedim.biraz daha büyüsün dedi.1 ay sonra diğer randevum.sizce geç mi kalırım??

2. si tetanoz aşısını napıcaksınız?kendi doktoruma ben sordum haftaya yaptırabilirsin dedi.ama doktor tanıdıklarım ne gerek var zaten özel hastanede steril ortamda doğum yaparsın dedi.napsam??pazartesi 20+6 olcam pazartesi yaptırsam geç mi kalırım??:26:

valla ne çok şey var yaptırmamız gereken??

sağolun kızlar hafifledi çok şükür... bişeyler yedim kendime geliyorum ufak ufak.. bu arada biz bayadır yarı yatıyoruz odamdan pek haz etmiyorum artık... eşimde bi kere kafama vurdu eliyle o gündür yaklaşmaya korkuyorum ahaha

cimcimenaz;16293064]hafta olarak blmyrm da 4 ay bittikten sonra diye blyrm canm ben

bende hafta olarak tam bilmiyorum ilk dozumu 8 kasımda vuruldum şu an 18 haftalık hamileyim,2.dozuda 6 aralıkta vurulcam

ben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...

ben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...

hakkatten ben de tetenozu doktoruma bile sormadım yaptırmasak olmaz mı acaba ben kimseden duymadım ama doktora sormakta yarar vardır herhalde

o bizdede oldu sabah dedim gece dayak ettn bana resmen

tiancu, mormaske, ipeğimu, angel74, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, landsarc ve erenhava

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için. Dua ediyorum bol bol sadece benim prensese değil hepimizin tatlı bebişleri için. 2 hafta sabretmem lazım ama artık üzüntüyü bıraktım. Normal sınırlarda diye kendimi telkin ediyorum. Bebişimi üzmeye hiç hakkım yokHem herşeyin iyi olacağına inanıyorum, inanmak istiyorum.

cicibebe_cicianne canım inşallah bebişlerimizi sağ salim hepimiz kucağımıza alacağız. senin az kalmış hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…