2011 Nisan Anneleri

korkma tatlım o kadr acımıyor oldktan sonra sadece1 2 gun orda bi ağrlık hissedyrsn sadece

ben çok fazla wc ye kalkıyorum uykum benmde bölnyr bide en az 2 lt su içilmeli dyrlar o kadr içsem hiç otrmayacagm yerimde galiba

Yaaa canım ben hamişlikten öncede çok su içerdim ama geceleri wc ye kalkmak gibi bir huyum yoktu.Ama hamilelikte her gece mutlaka 1 kere kalkıyorum bu bazen 2 defayı da buluyor.Su içmeyince de olmuyor:44:

kızlar günaydın

moralim biraz hatta baya bi bozuk. dün doktora gittim. benim ikili test sonucum 1/19000 çıkmıştı. 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı doktorum. yalnız afp (mom) testi yaptı. onun sonucunu dün değerlendirdi. mom değeri 2.5 u geçince tehlikeliymiş. benimki 2.08. sonuçta 1/450 gibi birşey çıkmış. 2 li testin bu kadar iyi çıkmışken bu neden sınıra yakın acaba şüphelendim dedi. ben alt üst oldum tabi. hemen usg ye aldı o değeri yükseltecek bütün organlara baktı (mesela beyinde su toplaması, omurilik açıklığı vs.) hepside normal çıktı çok şükür. tabi testler kesin sonuç vermiyor zaten senin olması gereken değerin altında ama yine de 2 line göre oranın baya yüksek çıkması korkutmuştu beni şimdilik sorun yok dedi. ben 2.düzey usg ye gerek var mı dedim. oda yok bence ama biz eşimde yaptırmadık mı yaptırdık. 2. bir gözün incelemeside iyi birşey dedi. o zaman yaptırmak istiyorum dedim. işte 2 hafta sonrası için başka bir radyoloji, uzmanını önerdi. sonuçları hemen bana da getir dedi. ben doktordan çıkınca gece yatana kadar ağladım. aslında şu an bir sorun yok gözüküyor ama içimi resmen kurtlar kemiriyor

bu arada bebişim kıpır kıpırdı ve 250 gram olmuşdoktor 1 kilo almama normal dedi. bundan sonraki aylarda dikkatemezsen 1 ayda 4 kilo bile alıp gelebilirsin o yüzden kontrolü elden bırakma dedi. bu arada karın sertliği, göğüs ve kasık ağrıları da normalmiş

biraz uzun oldu hakkınızı helal edin gerçekten kötüyüm. siz afp testi yaptırdınızmı? sonuçlarınız nasıl benle paylaşırsanız sevinirim

Canımm çok geçmiş olsun ama bak yapma böyle.Doktorun da şuan kötü bir durum yok demiş.Kafana takmamaya çalış dicem ama haklısım.Kim olsa takar.Allah korusun,sen bol bol dua et.Güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsun.

afp sonuçları 3 lünün üstünde yazıyor ben gördüm ama daha doktor değerlendirmedi
3 lünün ikiliden farkı bu test sanırım
üüzülme canım sonuçta kötü bişey yok sen içini ferah tut üzme bebişinide

Geçmiş olsun. Ben yaptırmadım. Belki yaptırsam bende de birşeyler çıkardı. Önemli olan nasıl göründüğü bence ki zaten bebeği iyi bulmuş.
O yüzden birşey çıkmaz canım. Boşuna endişelenme.

canım niye bu kadar stres yapıyorsun... Hem doktor şu an sorun yok demiş... Hem kendini hemde bebeğini strese sokma bence... Gayet sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olacak allahın izni ile... Gerisini boşver olasılıklar beni ilgilendirmiyor... Ultrason ölçümleri normalse gerisini boşver hayatım... 2 li test daha güvenilirmiş hem...

yaklaşık bi buçuk haftadır benzer bi sorunla boğuşuyorum bende.belki okuduysan yazdıklarımı duymuşsundur. üstelik benim senin ki gibi sınıra yakın fln da diil direkt riskli çıktı.tmm bende senin gibi ağladım o gün akşam eşim işten dönene kadar. ama sonra bu konuda yazılan hikayeleri okudum.burda herkes başından geçeni yazmış fln sonra içime su serpildi.evet dedim yaa bu bi teşhis testi değil sadece risk. üstelik şöyle düşün seninki 1:450 dediğin şey seninle aynı durumda olan 450 anne adayının birinde bu olasılık var demek.yani senin çocuğunun sağlıklı olma olasılığı bi problem olma olasılığından 450 kat yüksek.ama biz hiç bu kısımdan düşünmüyoruz çünkü saolsun doktorla öyle bi söylüyolar ki bunu insanı birden korku kaplayıveriyo. benimde bu hafta sonuna belli olcak herşey ama o zamana kadar da kendimi keder manyağı yapmaya hiç niyetim yok. hele ki sen bunu hiç mi hiç yapma.çünkü hem riskin yüksek değil hem de doktorun iyi şeyler söylemiş.bebeğini düşün sen üzülünce onu da üzüyosun biliyosunki. doğaya güven sağlıklı olcak göreceksin sen de kendini boşuna üzdüğünle kalcaksın inan

evet artik hep aranizda olmak istiyorum ogrenecegim cok sey var ve boyle guzel arkadasliklar edinmem lazim,
cevaplarin icinde sagol canim hersey kuzucuklar icin bunlar dert degil yeterki Allah daha buyuk dert vermesin.

benim dr um ikili teste %90 guvenrlk 3 lü ve 4 lü de daha az guvenrlk var demişti hatta bi turkye kaldı 3lu ve 4 luyu yaptran yabancı ulkelern çogu yaptrmyr dedi...yaptrmadı bana...o yuzden kafanı takma tatlım benim..bebişimizi de uzme canım ii düşün sen.

evet banada yaptırmadı doktorum
ama 2. düzey doopler istedi
kızlar 2. düzey doopler için önerebileceğiniz istanbul bakırköy avcılar civarı bir yer var mı doktorumun bana önerdikleri çok pahalı biri 380 biri 620 tl yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar bu sabah sağ kasığımda inanılmaz ağrı ile uyandım.. yürüyemeyecek derecede...lavaboya gittik resmen içerden biri sıkıyo kasığımı...bebişimin olduğu yerin tam altında..halada hafif bi ağrısı var...neden oluyo acaba bu.. moralim bozuldu keyfim kalmadı hiç..eşlerle yatarken yorgan ka-onusunu konuşmuşsunuz sağolsun eşimin koca çıçı yüzünden benmide açıkta kalan yerlerim oldu.. inanılmaz 1 gün geçirmiştim bayamdan önce..resmen kemiklerim ağrıdı baş ağrısı ve nedensiz bi safran kusma 8 defa ateşim çok şükür 37.5 de durmuştu normallrde 35.6 dır benimki.. çok korkmuştum ama..annem olmasa napardım :26: öyle moralsinizm bu gün of..

hoşgeldn tatlım iyiyiz otryz muahbbet edyrz..............kızlar bugun dr vitamni artk brakablrsn dedi demir şurubu verdi dmeire başlayan var mı aranızda bu arada söylendgi gbi kilo yapyr mu acaba bu ya :26:

bende iş yerinde oyalanıyorum tatlım
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum demir hapını iştah filan yapmadı bende ama ben gece uyumadan önce içiyorum

esracım o agrı bende de birkaç kez oldu dr um normal dedi tek taaraflı agrlar olur buyume dönemnde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…