- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.221
ben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...
sz blrsnz tatlım ama yaptrmaktan bişey kaybetmezsnz sdece önlem bnlar
peki ilk doz kaçıncı haftaya kadar olabiliyo??
doktorum siz söz konusu bile etmedi ama gittiğimde sorarım... ImageShack Album - 6 images ImageShack® - Online Photo and Video Hosting kızlar bayramdan sonra yükledim ama çoğu kişi yoktu... ciciler bölümünede eklicem daha var ekliyeceklerim ama şuanda bi garibim
hakkatten ben de tetenozu doktoruma bile sormadım yaptırmasak olmaz mı acaba ben kimseden duymadım ama doktora sormakta yarar vardır herhalde
bnm doktorum 2.düzey usg için z.burnunda semiha şakir doğumevine yönlendirdi..randevumu da 16 aralığa verdiler..haftamı falan sordular sanırım ona göre tarih verdiler..Burası devlete bağlıymış fiyatını blmyrum ama özellere göre uygun old tahmin ediyrum tatlım..araştırmak istersen fiyatını falan googleda hem adresi hem telleri var canımevet banada yaptırmadı doktorum
ama 2. düzey doopler istedi
kızlar 2. düzey doopler için önerebileceğiniz istanbul bakırköy avcılar civarı bir yer var mı doktorumun bana önerdikleri çok pahalı biri 380 biri 620 tl yardımcı olursanız sevinirim
Bende doktoruma sordum gerekli değil zaten ortamımız gayet steril dedi bende yaptırmayacak olanlardanım tatlım..Bu arada ağrıların için çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...
24.haftaya kadr diye blyrm ama yanıltmayayım canım bi sor istersen saglk ocagına
hayrlı olsun canım sanada
sağolun kızlar.. bugün moralim bozuk uyandım...ağrım vardı.. bugün ilk defa misafirim gelcek eşim işe gitmeden evi süpürdü 2-3 yerin tozunu aldı.. kahvaltı yapmadan başladı ses beni etkiledi... ya gereksin bişey gibi grünüyo ama neden böyle etkilendim anlamıyorum..
kızlar günaydın
moralim biraz hatta baya bi bozuk. dün doktora gittim. benim ikili test sonucum 1/19000 çıkmıştı. 3 lü ve 4 lü ye gerek duymadı doktorum. yalnız afp (mom) testi yaptı. onun sonucunu dün değerlendirdi. mom değeri 2.5 u geçince tehlikeliymiş. benimki 2.08. sonuçta 1/450 gibi birşey çıkmış. 2 li testin bu kadar iyi çıkmışken bu neden sınıra yakın acaba şüphelendim dedi. ben alt üst oldum tabi. hemen usg ye aldı o değeri yükseltecek bütün organlara baktı (mesela beyinde su toplaması, omurilik açıklığı vs.) hepside normal çıktı çok şükür. tabi testler kesin sonuç vermiyor zaten senin olması gereken değerin altında ama yine de 2 line göre oranın baya yüksek çıkması korkutmuştu beni şimdilik sorun yok dedi. ben 2.düzey usg ye gerek var mı dedim. oda yok bence ama biz eşimde yaptırmadık mı yaptırdık. 2. bir gözün incelemeside iyi birşey dedi. o zaman yaptırmak istiyorum dedim. işte 2 hafta sonrası için başka bir radyoloji, uzmanını önerdi. sonuçları hemen bana da getir dedi. ben doktordan çıkınca gece yatana kadar ağladım. aslında şu an bir sorun yok gözüküyor ama içimi resmen kurtlar kemiriyor
bu arada bebişim kıpır kıpırdı ve 250 gram olmuşdoktor 1 kilo almama normal dedi. bundan sonraki aylarda dikkatemezsen 1 ayda 4 kilo bile alıp gelebilirsin o yüzden kontrolü elden bırakma dedi. bu arada karın sertliği, göğüs ve kasık ağrıları da normalmiş
biraz uzun oldu hakkınızı helal edin gerçekten kötüyüm. siz afp testi yaptırdınızmı? sonuçlarınız nasıl benle paylaşırsanız sevinirim
bu arada dün akşam eşimle otururken elini karnıma koydu hissetmeye çalıştı dedim bak ben tam burda hissediyorum hareketlerini. tam o anda bi tekme yedi eşim. nasıl mutlu oldu anlatamam hissettim hissettim diye bağırıyo. dedim sus duyan olacak malüm kayınvalidemler üst katta:) neyse işte baya bii hareketlerini hissetti bebişimde babasını mutlu etmek için döndü durdu karnımda. yaa çok güzel bi duygu bebeği hissetmek. darısı henüz hissedemeyenlerin başına
canım öncelikle bebeğine maasallah kocaman olmuş artık:) bu arada canım lütfen canını sıkma inan bana birşey olmayacak üzme bebişinide canım benim.
listeyi kim düzenliyor benim oğluşum oluyor cinsiyetimizi yazın lütfen
Şimdi sağlık ocağından geldim kızlar.Benim kaydım burda görünmüyordu,hem kaydımı yaptırayım hem de doktorumuzla bir tanışayım dedim.
Tetanoz aşısını sordum,doktorumun gerek yok dediğini söyledim.Evet genelde gerek görmüyorlar ama bu aşının sana hiç bir zararı yok.Tabiki steril ortamda doğum yapacaksın ama bu aşı şimdi şurda düşsen elin yarılsa bile sana yararı var dedi.Sadece doğum olarak düşünme dedi.Kafamı karıştırdı.Yine de seçimi bana bıraktı tabi.Olmak istersem 10 gün sonra gidecekmişim.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?