2011 Nisan Anneleri

ben tetenoz aşısı olmak istemiyorum dedim doktoruma tamam dedi bende önermiyorum zaten sadece söylemek zorundayım dedi

hakkatten ben de tetenozu doktoruma bile sormadım yaptırmasak olmaz mı acaba ben kimseden duymadım ama doktora sormakta yarar vardır herhalde

bende doktoruma sormadan yaptırmam dedim..sordum,aslında iyi birşey olduğunu en son çocukken yapıldığını hele ki devlet kolay
kolay bedava birşey yapmaz,değerlendirmek lazım dedi...evde doğum yapan yada streril olmayan yerlerdeki doğuma karşı bir önlem
olduğu ama yaptırmaktan bir zarar olmayacağını söyledi hatta beni ikna etti..

bnm doktorum 2.düzey usg için z.burnunda semiha şakir doğumevine yönlendirdi..randevumu da 16 aralığa verdiler..haftamı falan sordular sanırım ona göre tarih verdiler..Burası devlete bağlıymış fiyatını blmyrum ama özellere göre uygun old tahmin ediyrum tatlım..araştırmak istersen fiyatını falan googleda hem adresi hem telleri var canım
ben tetenoz aşısı yaptırmayı hüç düşünmüyorum.. düşünmedimde çünkü doğum yaptığın yerin durumu çok önemli..aramızdada zannetmiyorum riskli bi hastanede doğum yapacak yoktur...
Bende doktoruma sordum gerekli değil zaten ortamımız gayet steril dedi bende yaptırmayacak olanlardanım tatlım..Bu arada ağrıların için çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

sağolun kızlar.. bugün moralim bozuk uyandım...ağrım vardı.. bugün ilk defa misafirim gelcek eşim işe gitmeden evi süpürdü 2-3 yerin tozunu aldı.. kahvaltı yapmadan başladı ses beni etkiledi... ya gereksin bişey gibi grünüyo ama neden böyle etkilendim anlamıyorum..

hassas bir yapın var senin tatlım ondan

canım öncelikle bebeğine maasallah kocaman olmuş artık:) bu arada canım lütfen canını sıkma inan bana birşey olmayacak üzme bebişinide canım benim.

zynp06 kaç haftalıksın? ben şuan 22 haftamı bitirmek üzereyim ama dışardan daha hissedemiyoruz. Ben içimde hissedebiliyorum sadece... :)

canım öncelikle bebeğine maasallah kocaman olmuş artık:) bu arada canım lütfen canını sıkma inan bana birşey olmayacak üzme bebişinide canım benim.

teşekkür ederim canım hepimize maşallah bende artık kendimi hiç birşeyin çıkmayacağına inandırdım. eminimki hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşacağız.

Şimdi sağlık ocağından geldim kızlar.Benim kaydım burda görünmüyordu,hem kaydımı yaptırayım hem de doktorumuzla bir tanışayım dedim.

Tetanoz aşısını sordum,doktorumun gerek yok dediğini söyledim.Evet genelde gerek görmüyorlar ama bu aşının sana hiç bir zararı yok.Tabiki steril ortamda doğum yapacaksın ama bu aşı şimdi şurda düşsen elin yarılsa bile sana yararı var dedi.Sadece doğum olarak düşünme dedi.Kafamı karıştırdı.Yine de seçimi bana bıraktı tabi.Olmak istersem 10 gün sonra gidecekmişim.:44:

evet canım benimki de öyle demişti. ben oldum çünkü gebelikte zaten ekstra dikkat edilmesi gereken bir dönemdeyiz. sadece doğum için değil elimize iğne batar birşey olur bir nevi tedbir. zararı da yok. ben olmakta fayda var diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…