- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.241
Şimdi sağlık ocağından geldim kızlar.Benim kaydım burda görünmüyordu,hem kaydımı yaptırayım hem de doktorumuzla bir tanışayım dedim.
Tetanoz aşısını sordum,doktorumun gerek yok dediğini söyledim.Evet genelde gerek görmüyorlar ama bu aşının sana hiç bir zararı yok.Tabiki steril ortamda doğum yapacaksın ama bu aşı şimdi şurda düşsen elin yarılsa bile sana yararı var dedi.Sadece doğum olarak düşünme dedi.Kafamı karıştırdı.Yine de seçimi bana bıraktı tabi.Olmak istersem 10 gün sonra gidecekmişim.:44:
mrb ben sağlık ocağından döndüm aşımı yaptılar 25 aralığa 2.doz için gün verdiler kolumu bükük kalp hizasında tutacakmışım buz kompresi uygulamamı söylediler
tansiyonumu ölçtüler 10 a 4 çok düşük dinlen dediler
ben anlıyordum zaten sürekli başım dönüyordu tuzlu yersemde ayaklarım şişiyor kan tahlili yaptılar idrar tahlili de gayet ilgiliydiler....
bana da ne zaman gitsem tuzu azalt diyor çok az tuz yiyorum hatta bir gün tuzu bırakabileceğimi hiç sanmazdım yarın sağlık ocağına gidecem bugün iyice dikkat ediyorum yediklerime bakalım tansiyonum nasıl çıkacak
cnm senle günümüz aynı tetanos oldun mu
haziran ayında bir doz oldum dedim bir doz daha yapacaklar yarın insallah once hastaneye sonra sağlık ocağına gidecem
hastane ne için??ben sadece sağlık ocağına gideyin diyorum.daha ben hiç yaptırmadım.ilk olcak.geç değildir heralde.:44:
kızlar ya benım canım sıkılıyo artık işten evıme gıtmek ıstıyorum sesınız solugunuzda cıkmıyor
doktorumu değiştirdim cnm gitmek istediğim diğer doktor için 1 ay sonra ya gün verdiler o yüzden bu ay devlet hastanesine gidecem çekerlerse renkli ultrason da çektirmek istiyorum
detaylıyla renkli aynı şey mi??detaylıya girdin mi sen şekerim??
evet ya bugün hiç vakit geçmiyo sıkıntılı bir gün eve gidelima artık
merhaba arkadaşlar,
forumu yeni keşfettim, ben 17+5 hamileyim, beklenen tarih 30 nisan dediler. size göre biraz küçük hamile sayılırım. cinsiyeti erkek. geçtiğimiz salı 4'lü tarama testi yapıldı, sonuç 1 hafta sonra anca çıkar dendi. ben hazır sizi bulmuşken şunu soracaktım. benim kullandığım ilaçlar coraspin, kan hapı, elevit. doktorum üç hafta önce eleviti kesmiş, yerine kalsiyum ve magnezyum vermişti- ama onlar beni bayağı bir kusturuyor dedim diye tekrar elevite döndük. GERÇİ SON 3 GÜNDÜR FALAN KUSMADIM ÇOK ŞÜKÜR. siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. bu arada ben kusmalara rağmen 3-4 kilo aldım- haftama göre çok mu sizce...
şimdi servise yetişmek için çıkıyorum ama bundan sonra bende sizlerle yazışmak istiyorum. benide eklerseniz sevinirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?