- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.681
günaydın canım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın?
ooh ne güzel evde olmayı isterdim şimdi şöyle yatıp uzanayım,insan doymuyor yatmaya yaa..
gerçi yattıkça da kilo alıyorum,artık katiyen yürüyüşe bave egzersize başlamak şart
Günaydın :) bu sabah doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş :) sağlıcakla doğsunda kız erkek fark etmezdi .çok mutluyum :)
Günaydın :) bu sabah doktora gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş :) sağlıcakla doğsunda kız erkek fark etmezdi .çok mutluyum :)
Geçmiş olsun. Ağrı var mı?
aysu aman dikkat et cnm kaşıntı olunca çatlamaya başlıyo ne kullanıyorsun cildin yeterince nemleniyor mu
Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10. Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?
cnm benim kendi doktorum pregnacare diye bi krem verdi diğer hastanede gittiğim doktor madecassol diye bi krem verdi bunları kullanıyorum ayrıca bebak acı badem sütü ve doveun nemlendiricisinide sürüyorum.
aksatmıyorumda sürmeyi sabah kalkıyorum muhakkak birinden birini sürüyorum evden çıkarken gene sürüyorum ama dışardayken sürme imkanım olmuyo eve gelincede mutlaka sürüyorum geceleri krem elimde geziyorum resmen devamlı karnım açık kremleniyorum.daha ne yapıyım valla bende anlamadım.
sen ne kullanıyosun cnm?
madecassol daha önce ben de kullandım 3 tüp kadar pek faydasını görmedim aktardan kakao kremi alıp içine yarım yarım kakao yağı badem yağı ve kayısı yağı karıştırdım şimdilik iii bir gün sürsem ertesi güne aksama kadar nemli hissettiriyo
cnm çok yağlı oluyormu?
bana bi arkadaşım vazelin kullan demişti ama vıcık vıcık oluyor ve leke bırakıyor giysilerimde diye kullanamıyorum.
mrb kızlar bu gece dort gıbı sancıyla uyandım sabh kadr mıde bulantısı kusmayla bırlıkte devam ettı ılk defa boyle oldum.drumu aradım korkma rahım duvarları genışledıgı ıçın dedı bu haftalarda oluyormuş boyle clasıyum-magnezyum ılacını hergun ıçmen gerekıyor dedı.çok korktum dun dugn vardı kuafore gttım koştur koştur begenmedım sonra başka yere yıne gttım dugunde oynadm gecede bu başıma geldı yorgunluktanda da olabılır dedı drum aman dıkkat kızlar bıdaha mı ben boyle yaparım :18:
yo çok yağlı olmuyor krem kıvamında ben memnunum tavsiye ederim biraz kakao kokusu keskin ama daha güzel koksun dersen çilek yağı yada başka kokulu bi yağ ilave edebilirsin şimdi giysime baktım leke var mı diye bişey yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?