2011 Nisan Anneleri

hadi gözün aydın canım,çok sevindim.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

evt cnm bende izlemiştim onu banada biraz abartı gibi geldi ama ortam da gayet normal gibi kadının göbeğinde resmen dans ediyor sanki bebiş ben birçok hamile gördüm yaklaşık 2 sene kadar kadındoğumda çalıştım ama bukadar hareketli oynak bir bebişe rastlamadım:)))

balkupu cnm inş bebişinin kısmetine güzel geçer... erken yat uykunu al..okunmuş pirinç ye.... yadaa şeker kelemini silgini unutma kimliğinide

slm cnm ben iyim valla çok şükür ama yrn KPSS ye gircem hafiften stres yapmaya başladım...

inş iyi geçer cnm kasma kendini..bende sınava gireceğim zaman hep böyle kasılırım çok şükür öyle bir derdim yokta eşim girecek yarın kpssye valla 1saati geçti verem etti beni..sınava gireceği okulu araştırıyoruz,iettnin sitesini fethettim,onu beğenmez bunu beğenmez..yok ordan gitmiyim uzak,yok burdan gitmiyim kalabalık olur..

saol cnm inşallah eşinin de iyi geçer sınavı ALLAH herkezin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…