- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.801
kızlar bizde dün doktora gittik 3lü test iyi çıkmış çok şükür % 95 ihtimalle kızım oluyor artık kesinleşti diyebilirim kocaman olmuş kızım 22 cm boyunda 280 gr ağırlığındaiyi bi hamilelik geçireceksin fazla kilo alacağını düşünmüyorum dedi 20. haftada tekrar çağırdı ayrıntılı ultrason için.çatlak için krem sordum babe çatlak kremini önerdi birde badem yağıyla susam yağını karıştırıp her banyodan sonra sür dedi bizden haberler şimdilik bu kadar
Mrb kızlar.Bugün dışarı çıktık gezdik tozduk ama nasıl yorgunum şuan anlatamam size.
İlk kez çatlaklar için krem aldım.Aktardan da bi karışım aldım bakalım işe yarayacak mı?Bu akşam kullanmaya başlayacağım.
Bu arada ay facebookta bi video izledim.Hamile bir bayanın karnında bebek nasıl oynuyo.Bu videoyu izleyen var mı aranızda.İnanamadım şaka gibi.Gerçekten o kadar mı hareket ediyor bebek son aylarda yaa?
selam millet nasilsiniz:92:
Allah zihin acikligi verin canim.kolay gelsin sana yarin icin!!slm cnm ben iyim valla çok şükür ama yrn KPSS ye gircem hafiften stres yapmaya başladım...
slm kızlarrrrrrrrrr ne var ne yok
slm cnm ben iyim valla çok şükür ama yrn KPSS ye gircem hafiften stres yapmaya başladım...
balkupu cnm inş bebişinin kısmetine güzel geçer... erken yat uykunu al..okunmuş pirinç ye.... yadaa şekerkelemini silgini unutma kimliğinide [/QUOTEcanım çok teşekkür ederim inşallah iyi geçer bende artık evde oturan hemşire modelinden kurtulmuş olurum hayırlısıyla kocişimi bekliyorum gelsin ılık bi duş alıp yatacam bu arada pirinç e hangi duaları okusamki kayınvalidem okuyacam dedi ama erkenden dikti horultuyu okuyamadı herhalde:) bu arada kalem ve silgi alınmayacak sınava saolsun ÖSYM verecek:) saat kolye küpe yüzük hattaki alyanslarımızı bile takmıycaz bekar gircez:)...
selam hosgeldinnn..iyilik valla benim bugün ayrica dogum günümdaha da bir mutluyum.gerci ya$lansamda yinede mutluyum:))
Allah zihin acikligi verin canim.kolay gelsin sana yarin icin!!
inş iyi geçer cnm kasma kendini..bende sınava gireceğim zaman hep böyle kasılırım çok şükür öyle bir derdim yokta eşim girecek yarın kpssye valla 1saati geçti verem etti beni..sınava gireceği okulu araştırıyoruz,iettnin sitesini fethettim,onu beğenmez bunu beğenmez..yok ordan gitmiyim uzak,yok burdan gitmiyim kalabalık olur..
balkupu cnm inş bebişinin kısmetine güzel geçer... erken yat uykunu al..okunmuş pirinç ye.... yadaa şekerkelemini silgini unutma kimliğinide [/QUOTEcanım çok teşekkür ederim inşallah iyi geçer bende artık evde oturan hemşire modelinden kurtulmuş olurum hayırlısıyla kocişimi bekliyorum gelsin ılık bi duş alıp yatacam bu arada pirinç e hangi duaları okusamki kayınvalidem okuyacam dedi ama erkenden dikti horultuyu okuyamadı herhalde:) bu arada kalem ve silgi alınmayacak sınava saolsun ÖSYM verecek:) saat kolye küpe yüzük hattaki alyanslarımızı bile takmıycaz bekar gircez:)...
AAA ne değişmiş sistem... iyi valla elinin kolunu sallaya sallaya git... şaka yapmıştım okunmuş pirinç konusunda... zati uygun değilsabah iyiyosun okunmuş die sonra o şişiyo karnında steres veriyo insana hocalar hiç tavsiye etmezdi..ALLAH YARDIMCIN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?