• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

maşşallah aşkito alacak bişey bırakmamışsın..çok zevkli şeyler ama bayıldım.kızım olsa bende bu tarz alırdım :( ama kısmet oğluma bakarım artık

günaydın arkadaşlar
bir cinsiyet değişikliğide benden 10 gün önce gittiğim doktor kız demişti kendi doktorum 3 lü test için gittiğimizde oğlun olacak dedi ben çok şaşırdım şok oldumönce gülme krizine girdim sonra ağlama krizi hemde hıçkıra hıçkıra 2gün de zor kendime geldim . bir oğlum vardı inşallah ikinci bir oğlum daha olacak çok şükür her işte bir hayır vardır rabbim neyler neylerse güzel eyler sağlıklı uzun ömürlü olsunlarda kız erkek farketmez
artık üçüncüye..............:81:
Fadik arkadaşımıza da sabırlar diliyorum Allah yardımcın olsun inşallah acılarını unutturacak yeni bir bebek nasip etsin

Canım hayırlı olsun oğluşun. Sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez. Allahım acılarını göstermesin. Kendimizi şartlandırıyoruz bende kız bekliyordum doktor erkek deyince şok olmuştum.

Back
X