• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlarım
benim dün bir başım ağrıdı bir ağrıdı bu böyle 3. oldu eşim kafamı elledi inanın zonkluyordu
bugün sabah başımı ılık suya soktum da geldim işe kuruttum ama merak etmeyin
şimdilik iiyim
herkese mutlu günler bebişlerimizle yani tatlı yol arkadaşlarımızla

günaydın arkadaşlarım
benim dün bir başım ağrıdı bir ağrıdı bu böyle 3. oldu eşim kafamı elledi inanın zonkluyordu
şimdilik iiyim

çok geçmiş olsun canım baş ağrısı çok zor oluyor ben hemen duş alıp kranlıkta biraz uyuyunca iyi geliyor, ara ara olacak canım idare edceğiz minnoşlarımız iyi olsunda :))):16:

günaydın arkadaşlarım
şimdilik iiyim
bas agrisi ilk zamanlar bendede cok oluyodu.siksik tansiyonumu kontrol ettirdim.normaldi.dr.hormonlarin hizli calismasiyla alakali olabilir demisti.bnede basim agrdigi zaman dikkatimi baska yone cekiyodum.unutmaya calisiyodum.umarim sennkide cabuk gecer.

bas agrisi ilk zamanlar bendede cok oluyodu.siksik tansiyonumu kontrol ettirdim.normaldi.dr.hormonlarin hizli calismasiyla alakali olabilir demisti.bnede basim agrdigi zaman dikkatimi baska yone cekiyodum.unutmaya calisiyodum.umarim sennkide cabuk gecer.

evde tansiyon cihazı yok ama inan merak ettim eşim gidip ölçtürelim dedi ayağa kalkacak halim yoktu geçti Allaha şükür iiyim şimdi
canım senin çizelgen yok kaç haftalıksın

günaydın arkadaşlarım
şimdilik iiyim

geçmiş olsun cnm kansızlık çok baş ağrısı yapıyormuş

herkese gunaydin.gununuz guzel olsun

seninde gönlünce olsun cnm

arkadaşlar şu rus çin takvimi bilmem ne hepsinin canı ............ bende hiçbiri tutmadı
ilk oğlumda tatlıya saldırıyordum şimdi ekşiye
yüzük olayı çıktı ama ipi taktığım alyans yuvarlaklar çizdi
eskiler gene eskiler var ne varsa

hoşgeldin aramıza
canım kullandığın vitaminin adı ne bizler elevit kullanıyoruz

canim benim kizkardesimde turkiyede hamile ve elevit kullaniyo.ben burda prenatal-multi-dha liquid softgel isminde bir vitamin kullandim.ilk dort ay ictim.bugun dra gittim yeni bi tane yazdi onu daha almadik.gonderme imkanim olsa sizede gonderirim.ama kargo ilac aliyomi bilmiyorum.yeni yazilan ilacida yarin alicaz.simdi burda gece.onun isminide soylerim.turkiyede varmi bilmiyorum.ama isterseniz arastirabilirim.

canim benim kizkardesimde turkiyede hamile ve elevit kullaniyo.ben burda prenatal-multi-dha liquid softgel isminde bir vitamin kullandim.ilk dort ay ictim.bugun dra gittim yeni bi tane yazdi onu daha almadik.gonderme imkanim olsa sizede gonderirim.ama kargo ilac aliyomi bilmiyorum.yeni yazilan ilacida yarin alicaz.simdi burda gece.onun isminide soylerim.turkiyede varmi bilmiyorum.ama isterseniz arastirabilirim.

teşekkürler canım ne incesin
:54:
biz artık yerli mallarıyla idare ediyoruz sağol
balık yağını ayrıca kullanıyoruz biz orda yeterli balık varmı meyve sebze iyimi
biliyorsundur haftada iki kere balık yememiz lazım

Hoşgeldin canım aramıza:71:

kızlar hayırlı olsun prensesleriniz.. MESA cığım seninde hayırlı olsun..ay artık bende öğrenmek istiyorum ya boynu bükük kaldım resmen :19:

aramıza hoşgeldinn...
vee tüm burdaki hatunlarada merhabalar... biraz temizlik yapim dedim ,temizlik bitti ama sol kasığım sıkıştı deminden beri yatıyorum,sıkıldım bari dedim kk ya bakim..

Hoşbulduk arkadaşlar..
Beni listeye eklememişsiniz ama :(
Cinsiyeti de belli oldu artık..prensesim olacak :64::66:

teşekkürler canım ne incesin
:54:
biz artık yerli mallarıyla idare ediyoruz sağol
balık yağını ayrıca kullanıyoruz biz orda yeterli balık varmı meyve sebze iyimi
biliyorsundur haftada iki kere balık yememiz lazım

meyve sebze taze bulabiliyoruz.her cesit meyve sebze bulmak mumkun.balik marketlerde satiliyo sadece .turkiyedeki gibi deil.aslinda hic bisiy insanin memleketinin yerini tutamaz.tutmuyoda,.sizler cok sanslisiniz.

meyve sebze taze bulabiliyoruz.her cesit meyve sebze bulmak mumkun.balik marketlerde satiliyo sadece .turkiyedeki gibi deil.aslinda hic bisiy insanin memleketinin yerini tutamaz.tutmuyoda,.sizler cok sanslisiniz.

kıyamam sana
inşallah sizde birgün memleketimize dönersiniz benim teyzemde orda evlendi gitti bazen geliyor

Back
X