- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #16.661
kızımız olucakmış3 lü testimiz de normal çıktı darısı bekleyenlerin başına
gozun aydın bır prenses daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Kısçeler
hoşgeldınnn
Selam Kısçeler
benımkı şımdıde çok nadır hıssedersın dedıdünüş bi anlatsana yine bana şu bebek şimdi göbekaltında gibi ya...ne zaman karın hizasına çıkıcak...doktor hissettiğinde özgürsün dedi yani 20 haftalardan sonra demek oluyo ozamanmı çıkcak sıpa yukarı
evt kız senesı 2011hayirli olsun kizcen canim![]()
ohh masallah prensesler prensleri gectimi ne:)) bide erkek senesi diyolardi,:118: bu nisan annelerine ugramadi
ooo hatuna bak şekil yapmış..hoşgeldin cnm...
anammmmm ne güzel bi slm kız bu hoşgeldin![]()
Hoşbuldumhoşgeldınnn
benımkı şımdıde çok nadır hıssedersın dedı
evt kız senesı 2011
Yoksa arada kaynayıp gidiyos biraz ciks oluyum dikkat çekeyim dedim
Hoşbuldum fıstıklar![]()
Hoşbuldum
Annemde 2 haftaya kalmaz tepikleri yersin diyo![]()
benim mide zaten fena tatlım ton balığıda çok yağlı oluyor o yüzden almıyorum haftada 1 gün balık yiyiyorum o kadar
dünüş bi anlatsana yine bana şu bebek şimdi göbekaltında gibi ya...ne zaman karın hizasına çıkıcak...doktor hissettiğinde özgürsün dedi yani 20 haftalardan sonra demek oluyo ozamanmı çıkcak sıpa yukarı
kızlarr herkese merhaba,
birkaç gündür okuyordum ama işlerin yoğunluğundan bir türlü yazamadım.
öncelikle FADİK e çok üzüldüm. Biraz da ondan içimden yazmak gelmedi. Allah tez zamanda kucağını doldursun inş. Bir de yanılmıyorsam bebeğini düşürdüğünü kanlar içinde kaldığını rüyasında görmüştü. Maalesef aynı rüyadan ben de gördüm ve biraz da okuduktan sonra panikledim açıkçası. Sonra bu psikolojiden çıktım bebeğimi daha fazla üzmemek için. Allah'a emanetiz, ne yazdıysa onu yaşarız. Sanırım biraz da kaderci olmak gerekiyor bu dönem için daha doğrusu teslimiyet.
Ayy bikaç günün acısını çıkardım baya yazmışım![]()
kızlarr herkese merhaba,
öncelikle FADİK e çok üzüldüm. Biraz da ondan içimden yazmak gelmedi. Allah tez zamanda kucağını doldursun inş. Bir de yanılmıyorsam bebeğini düşürdüğünü kanlar içinde kaldığını rüyasında görmüştü. Maalesef aynı rüyadan ben de gördüm ve biraz da okuduktan sonra panikledim açıkçası. Sonra bu psikolojiden çıktım bebeğimi daha fazla üzmemek için. Allah'a emanetiz, ne yazdıysa onu yaşarız. Sanırım biraz da kaderci olmak gerekiyor bu dönem için daha doğrusu teslimiyet.
zekice tatlım kutluyorum seni
kızlarr herkese merhaba,
sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya![]()