• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

dünüş bi anlatsana yine bana şu bebek şimdi göbekaltında gibi ya...ne zaman karın hizasına çıkıcak...doktor hissettiğinde özgürsün dedi yani 20 haftalardan sonra demek oluyo ozamanmı çıkcak sıpa yukarı

:21:
:21: Selam Kısçeler :21:
:21:
hoşgeldınnn
dünüş bi anlatsana yine bana şu bebek şimdi göbekaltında gibi ya...ne zaman karın hizasına çıkıcak...doktor hissettiğinde özgürsün dedi yani 20 haftalardan sonra demek oluyo ozamanmı çıkcak sıpa yukarı
benımkı şımdıde çok nadır hıssedersın dedı
hayirli olsun kizcen canim:nazar:

ohh masallah prensesler prensleri gectimi ne:)) bide erkek senesi diyolardi,:118: bu nisan annelerine ugramadi:32:

evt kız senesı 2011

kızlarr herkese merhaba,

birkaç gündür okuyordum ama işlerin yoğunluğundan bir türlü yazamadım.

öncelikle FADİK e çok üzüldüm. Biraz da ondan içimden yazmak gelmedi. Allah tez zamanda kucağını doldursun inş. Bir de yanılmıyorsam bebeğini düşürdüğünü kanlar içinde kaldığını rüyasında görmüştü. Maalesef aynı rüyadan ben de gördüm ve biraz da okuduktan sonra panikledim açıkçası. Sonra bu psikolojiden çıktım bebeğimi daha fazla üzmemek için. Allah'a emanetiz, ne yazdıysa onu yaşarız. Sanırım biraz da kaderci olmak gerekiyor bu dönem için daha doğrusu teslimiyet.

Ayy bikaç günün acısını çıkardım baya yazmışım:1:

anacim bende bir bilsem:)) 16.haftadan sonra göbek deliginin 4 parmak gibi altina cikmis olmasi lazim..doktor hissettiginde derke herkese göre degisir bu ama ilk hamilelikte 18-24.haftalar arasi hissediliyo normalde.

kızlarr herkese merhaba,

öncelikle FADİK e çok üzüldüm. Biraz da ondan içimden yazmak gelmedi. Allah tez zamanda kucağını doldursun inş. Bir de yanılmıyorsam bebeğini düşürdüğünü kanlar içinde kaldığını rüyasında görmüştü. Maalesef aynı rüyadan ben de gördüm ve biraz da okuduktan sonra panikledim açıkçası. Sonra bu psikolojiden çıktım bebeğimi daha fazla üzmemek için. Allah'a emanetiz, ne yazdıysa onu yaşarız. Sanırım biraz da kaderci olmak gerekiyor bu dönem için daha doğrusu teslimiyet.

hosgeldinnn:42:

sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya:50:

kızlarr herkese merhaba,

hoşgeldın evt allah yardım etsın arkadaşımıza en kısa zamanda bebegıne kavuşur ınş

zekice tatlım kutluyorum seni
:9:

kızlarr herkese merhaba,

Hoşgeldin canım :49:

sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya:50:

vaz caydim dee:33: kirk yilda bir kiz dogurucam ben koyayimadini dersin:)) sen erkek olunca koyarsin de..:29:annesi yasiyo mu bu arada? niye olan bir ismi tekrar koymak isterler anlamam:66:

Back
X