• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Hiç duymadım canım ben..

Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.

Canım ben hamile bir arkadaşımın önerisi ile munix c aldım memnunum şimdilik..

Hiç duymadım canım ben..

Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.

canım bana doktor sebamed fine&sensitive verdi. ayrıca bebe yağı kullanıyorum. kakao, jojoba, badem, kayısı ve susam yağı karışımı da yaptım ama onu 1 kere sürebildim. kakao yağı çok kötü koktu bana:50:

Canım ben de elevitin sütle içilmemesi gerektiğini hatta portakal suyu ile içilmesinin uygun olduğunu duydumm:))

canım bak bu daha guzel vıtamın ılacını bol vıtamınlı portakal suyu ıle ıcmek harıka olur sanırım.kocişe dıyeyımde sıksın portakal da ıceyım ama daha portakal zamanı gelmedıkı yaa

canım bana doktor sebamed fine&sensitive verdi. ayrıca bebe yağı kullanıyorum. kakao, jojoba, badem, kayısı ve susam yağı karışımı da yaptım ama onu 1 kere sürebildim. kakao yağı çok kötü koktu bana:50:
doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.

evet erkek değilmi işte ilgiyi görünce eriyorlar:9::9:

Kızlar mrb...Doktordan geldim,nihayet gördüm bebişimi,çok özlemişim.

Canım kızın hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı olmasıda süpermiş.Kilo alımı benimde 4 klo bende fırça yedim.Bir sürü yasak şey getirdi artık dikkatli besleiyorum:56:

kakao kremi+badem yağı+kayısı yağı aktardamı bulurum ben bu yağları ben şimdilik doveun vücut kremi var onu buldu geçen gün markette onu sürüyorum yumuşasın diye oda iyi geliyo hemen yumuşatıyor:92:

evet aktar cnm fiyat ta uygun geldi bana kakao kremi mecit efendi 9 tl yağlar 2 şer lira

Sağolun kıslar önerileriniz için.Gerçi biraz da vücut yapısı ile alakalı.Bazılarımız ne yaparsak yapalım çatır çatır çatlayacağız :(

Bu arada hastalarımız çoğaldı.Dikkat edelim kızlar aman benim öksürükten anam ağladı kaç gündür.

doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.

ben de onu kullanıyorum ama sebamedi de kullanıyorum. doktor önerdiği için. ikisinden de memnunum daha doğrusu göreceğiz bakalım ne kadar işe yarayacaklar:9:tesadüf johnson baby yağını alırken 1 hamile bayan daha vardı aldığım yerde. o da aynısından aldı

Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)

Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)

aramiza hosgeldin.kizin hayirlisi olsun :6:

CATLAKLARI ÖNLEMENIN EN IYI YOLU BOL BOL SU ICMEK.
Su deriye esneklik sagliyormus.
ilkinde bileydim :27: ahh ahh

ben çok su içiyorum ama evlendikten sonra popomda çatlak oluştu neden oldu anlamadım acaba hormonların değişmesi mi yoksa yağlı ve tuzlu yiyordum ondan mı

hoşgeldin canım. ben seni görüyorum ara sıra:71:

aminnn cnm aramıza hoşgeldin

Back
X