- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.481
Günaydınnn kızlarrr ,hayırlı cumalar diliyorum herkese.
Nasıl resim ekleniyor bilen biri varsa anlatsın bana![]()
esra bana özelden yollamış nasıl yapıldığını yolluyorum sana bir bak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn kızlarrr ,hayırlı cumalar diliyorum herkese.
Nasıl resim ekleniyor bilen biri varsa anlatsın bana![]()
günaydın herkese. bugünü de atlattık mı ver elini tatilllll![]()
günaydın herkese. bugünü de atlattık mı ver elini tatilllll![]()
yok güzelim tatil matil yarın iş var,pazartesi iş var,geçici vergi kdv yetişecek.Şafak uzun yaniii![]()
esra bana özelden yollamış nasıl yapıldığını yolluyorum sana bir bak canım
kızlar birşey soracağım. ben gün içerisinde 3-4 defa çok kısa hareketler hissediyorum 2 gündür. ama çok kısa sürüyor ve dışardan hissedilmiyor. böyle sanki pıt pıt yapıyor geçiyor. sağımda da solumda da olabiliyor. bebek mi, gaz mı, kramp mı acaba bilemedim:26:bebeği hissetmek için erkenmi ki
Seğirme gibi ise tatlım bu dönemlerde bebişin hareketlerini seğirme gibi hissedermişim..annem öyle demişti![]()
canım ben pazartesi izin alınca herkesi kendim gibi düşündüm birden:44lsun şafağa az kaldı diyelim o zaman
![]()
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))insan bir an önce büyüsün istiyo dimi:)) ben soranlara 4 bitti 5.ayima girdim giyorum..
benim de aynısı oluyor cnm bebek hareketi bence
günaydın kızlar ben dün doktora tekrar gittim ve prensesim kesinleşti allahın izniyle.sağlıcakla hayırlı güzel, tatlı, zeki, gözaçık,cilveli,sıcakkanlı herkesin lafına sözüne hayran kaldığı çok ama çok şirin bir kızım olur inşallah.