• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar birşey soracağım. ben gün içerisinde 3-4 defa çok kısa hareketler hissediyorum 2 gündür. ama çok kısa sürüyor ve dışardan hissedilmiyor. böyle sanki pıt pıt yapıyor geçiyor. sağımda da solumda da olabiliyor. bebek mi, gaz mı, kramp mı acaba bilemedim:26:bebeği hissetmek için erkenmi ki

kızlar birşey soracağım. ben gün içerisinde 3-4 defa çok kısa hareketler hissediyorum 2 gündür. ama çok kısa sürüyor ve dışardan hissedilmiyor. böyle sanki pıt pıt yapıyor geçiyor. sağımda da solumda da olabiliyor. bebek mi, gaz mı, kramp mı acaba bilemedim:26:bebeği hissetmek için erkenmi ki

Seğirme gibi ise tatlım bu dönemlerde bebişin hareketlerini seğirme gibi hissedermişim..annem öyle demişti :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar ikigündür sabaha karşı ayağıma giren kramp acısıyla uyanıyorum.Çığlığıma eşim uyanıp ayağıma masaj yapıyor,garibim o kadar korkmuş ki bigün kalp krizinden ölücem,1 saat kalbimin çarpıntısından uyuyamadım diyor sabah.Birde göbüşümün sol tarafı ikigündür çok ağrıyor yani yukarı tarafta olduğu için bebeğin ağırlığı falan olamaz,bu kasılmanın ağrının nedeni ne olabilir?

Kızlar oğluşumun hediye gelen cicilerini ekledim.Kendi adıma bi çorap bile almadım henüz,eklediğim iki hediyede yüzünü dahi görmediğim iki düşünceli cici haladan geldi.Benim acilen oğluşum için alışverişe başlama zamanım geliyor.:emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar ben dün doktora tekrar gittim ve prensesim kesinleşti allahın izniyle.sağlıcakla hayırlı güzel, tatlı, zeki, gözaçık,cilveli,sıcakkanlı herkesin lafına sözüne hayran kaldığı çok ama çok şirin bir kızım olur inşallah.

günaydın kızlar ben dün doktora tekrar gittim ve prensesim kesinleşti allahın izniyle.sağlıcakla hayırlı güzel, tatlı, zeki, gözaçık,cilveli,sıcakkanlı herkesin lafına sözüne hayran kaldığı çok ama çok şirin bir kızım olur inşallah.

Ayy anne bu kadar övüyorsa prensesini gerçekten çok özel bi kız olacak,ailede de tek olacağı için şimdiden şımartılmaya alışsa iyi olur.Maşallah canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Back
X