• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Olleyyy ben de tatile girdim, selam kızlar.....

Azıcık dinlenip valiz hazırlamaya başlicam.Yarın yolculuk var yaşasın.....

Siz nasılsınız ne var ne yok ?

İyi tatiller,iyi bayramlar bol bol dinlen canım,ylculuk nereyeydi senin?:21:

Kızlar benim eşim geliyor akşam saat 9 gibi burda olacak inşallah. Çok mutluyum. :32::32:
Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bebişlerinize ve kendinize çoook iyi bakın. :8:

Canım gözün aydın,eşin başka bir şehirde mi çalışıyor?İyi yayiller iyi bayramlar şimdiden.:21:

Canım gözün aydın,eşin başka bir şehirde mi çalışıyor?İyi yayiller iyi bayramlar şimdiden.:21:[/QUOTE]

Evet canım eşim İstanbul'da çalışıyor. Ben Ankara'dayım. Teşekkür ederim. Bekliyoruz bakalım kızımla beraber babamızın gelmesini :))) Sonrada memlekete yolculuk var Manisa'ya.

Herkes tatil moduna girmiş şimdiden, oysa biz arefe günü de yarım günde olsa çalışacağız. Ayrıca haftasonu da evde yapılacak dünya iş var, temizlik vesaire. Düşündükçe bunalıma giriyorum:68: ne ara dinlenicem bilmem.

Bu arada ben daha bebeğe birşey almadım. ama yavaştan başlamak gerek sanırım. ne alıcaz, napıcaz hiç bilmiyorum. Varmı sizin bildiğiniz bir liste acaba? Bilgisi olanlar bi el atsa şu işe, bebek ihtiyaçları listesi yapsak?

katılıyorum arkadaşım sana. valla ben de şaşkın ördek gibiyim. ne kaç tane alınacak bilmiyorum az da çok da almak istemiyorum e mevsim de önemli tabi.:37:tavsiyeler topiğinde de güzel öneriler var ama bir türlü kafamı toplayıp ordan liste çıkaramıyorum:50:

uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..

katılıyorum arkadaşım sana. valla ben de şaşkın ördek gibiyim. ne kaç tane alınacak bilmiyorum az da çok da almak istemiyorum e mevsim de önemli tabi.:37:tavsiyeler topiğinde de güzel öneriler var ama bir türlü kafamı toplayıp ordan liste çıkaramıyorum:50:

ben bi liste yapmaya çalışıcam, başarabilirsem burada da paylaşırım :93:

uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..

canım ben iş gereği baya uçtum. doktora sormuştum. o geçtiğimiz yer xray değilmiş. ben de bilmiyordum. sadece bavullarımızı koyduğumuz yer xraymiş. doktor xray gibi zararı yok ama hamileliğin avantajını kullan geçmemeyi tercih et demişti:34:

Aaa ben de uçakla gidicem.Ne yapıcaz şimdi geçmeyelim mi? Bişey demezler değil mi?

selam hanımlar nasılsınız...
bugun bebişimi görmeye gittim ama bana küsmüş galiba
okadarda tatlı felan da yedim ama nafile göstermedi sıpa yaa...
bugun de öğrenemedik cinsiyetini meleğimin. bende bugun 3 lü test için kan verdim
bakalım hayırlısı bayramdan sonra salı günü dr.randevu verdi kısmetse thlil sonucumuda ozaman alırım dedşm bende gitmem bidaha normalde bugun 4 gibi çıkarmış sonuç bende beklemedim ...
kızlar ya bişiy sorcam hani ikili testteki bi sonuçtan cinsiyet anlaşılıyodu ya 3 lü dede böyle bi ihtimal varmı? acep çok merak ediyom ondan göstermiyo.belki ordan anlarım diyom ama...

bu topikte bazen atlanabiliyo canim,verilen selamlar bile alinmiyo..ben hic duymadim canim 3 lüde cinsiyet icin bakilan bir yer var mi diye ama zaten 2 lidekide herkeste tutmuyodu..gerceklik payi bence yok.sen artik ya bir dahaki randevunu bekliyceksin yada arada baska bir doktora gidip soracaksin cinsiyet isini :emir_bebek:

biz bugun gittik ultrasona ama küçük sıpam poposunu dönmüş göstermedi cinsiyetini
hani 2 li testte bi değerden anlaşılıyo ya cinsiyeti aşağı yukarı.
ben bugun 3 lü test için kan verdim 3lü dede odeğer varmı anlaşılırmı ondan?die sormuştum.

evet canım geçmemek daha iyi..görevliye söyleyince problem olmuyor..
bende olmadı en azından,yarın da uçak yolculuğumuz var ama ben yine de dr.dan rapor aldım hem gidiş hem dönüş için..

Back
X