• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

notbook kucağımda annem kayananm yanımda onlar konuşuyo ben takılıyorum kafama göre..sen naptın cnm nasılsın..

bende öyle evdeyim tv bakiyorum benim nette bütün gün acik ya arada bakiyorum burayada iste.zaten hos bugün fazla sohbette yoktu:(( karnim baya sertlesti neden acaba bir rahatsizlik hissediyorum öyle..

0 3 beden yarım kollu 5 6 tane al hazirana kadar giyer.3 6 yı da yaz geldiği için kolsuz alırsın

çok sağol canım. tecrübe belli oluyor:9:peki uzun kollu almayayımmı? bir de patikli pantalonmu patiksiz mi daha iyi:52:

uzun bisonraki kış için 6 7 aylık olunca artık giyer. ilk 3 aylık olanlar patikli olsa iyi olur daha sonra yaz gliyo zaten.

Funmak geçmiş olsun bende dün yaptırdım amniyosentez çok rahat oldu korkulacak bişey yokmuş inşallah sonucumuz iyi gelir.sen neden yaptırdın benim yaş riskimden dolayı ikili testim biraz yüksekti o yüzden yaptırdım.

canım bende yaş 33 ama 4 lü testimde down sendromu riskim 1/172 çıktı detaylı usg de sonuc iyi çıkmasına rağmen yaptırmamı önerdi 2 doktorda

canım hangi doktora gittin merak ettim ne olur nolmaz bizim de aklımızda bulunsun dünya hali .
canım fetus adlı bir kilinik bağdat caddesinde doç.dr. zeki şahinoğluna gittim çok memnun kaldım kendisinden

Canım çok geçmiş olsun. İyi geçmesine sevindim. İçini ferah tut. Sonuç güzel olacak inşaallah
amin canım inşallah sonuç belli olunca yazacağım hemen

ayy cnm iyi olmana ve rahat etmene çok sevindim,,dün burda konuştuk seni acaba noldu ses çıkmadı diye..dedim acaba yazdıda benmi atladım kaç sayfa geri okudum baktım yok,bugün mesajını görünce sevindim..inş iyi sonuçlar alırsın..

canım valla dun giremedim ilk 24 saat sadece yattım wc ve yemek dısında kalkmadım buugn babam bebek sepeti bakmaya götürdü arabayla o kadar cok yormadım kendimi
zaten iğne yeri 24 saat sonra normale döndü birde sağlıklı oldugunu öğrensem kuzumun:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar funmak arkadaşımızdan haber var mı merak ettim geçmiş sayfalarda göremedim ya da atladım

canım önceki sayfalara yazdım iyiyiz şimdilik yaptırdık amniyosentezi sonuc belli olur olmaz yazacağım hızlı test yapılıyor şu anda inşallah bayram öncesi netleşir ilk 24 saat yemek ve wc dısında kalkmadım

Funmak inşallah çifte bayram yaparsın canım.

Kızlar biz yarın memlekete gidiyoruz.
Tatil bitene kadar muhtemelen nete giremem.
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Öpüyorum :16:

canım inşallah iyi tatiller iyi yolculuklar bende annemlerdeyim eşimle iyi oldu geldiğimiz değişiklik oldu bizede hemde özlem gideriyoruz

uçakla tatile çıkacak anne adayları havaalanında xrayden geçmememiz lazım di mi?
ben hamile kalalı ilk kez uçakla bir yere gideceğim. Hamileyim desem herhalde xrayden geçirmezler diye düşünüyorum..Kimisi zararlı diyor, kimisi birşey olmaz diyor..

canım hamile olduğunu soyle bayan görevli elle kontrol ediyor xray cihazının yanından geçiriyorlar bilgin olsun şimdiden hayırlı uçuşlar inşallah iyi tecrüreli bir pilota denk gelirsinizde inişte çok fazla sallanmaz uçak....

:21:
:21:İyi akşamlar kızlar :21:
:21:

Bakıyorumda herkes tatil havasına girmiş, bayram telaşı başlamış :69:
Bugün pek yazan olmamış ee normaldir :31:

Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun sevdiklerimizle ve yakında gelecek olan miniklerimizle birlikte :69: nice bayramlara :72:

şehidışına çıkanlara da; Allah sağlıkla sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin :12:

kızlar ben çıkıyorum birazdan. cumartesi akşam yolculuk var. memleketime gidiyoruz kocişle ama yarın akşama kadar bir daha giremeyebilirim.

o yüzden hepinize, bebişlerinize ve eşlerinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum. bol bol yiyin için gezin:emir_bebek:
ohhh gezin kızlar bayram sizin valla,biz evdeyiz kurban telaşoı olur annemle kaynananmların millete yardımla geçer artık..zaten eşim 1gün evde 2.gün çalışacak :(

notbook kucağımda annem kayananm yanımda onlar konuşuyo ben takılıyorum kafama göre..sen naptın cnm nasılsın..

ohhh hatundaki keyfe bak yerim ben seni kankişşşş :16:

ay çok mutluyum bugün...kayınpederciğim oğluşum adına kurban kestiriyomuş..nasıl mutlu oldum..bende öyle peygamber efendimiz için kurban kestiricektik.. 10 kişi falan ekstra toplandı adımız yazıldı oğluşumun payı olsun dedim listeye MUSTAFA YUSUF yazdırdım babaannesi görmüş hoşuna gitmiş anneminde gözleri doldu..

anam anam bu ne kıymet,rabbim herkese nasip etsin..maşallah diyeyim dedeye de sizede..Allah haırlı etsin inş şimdiden niyetinizi..

bu arada bayram dönüşüne kadar internete giremeyeceğim o yüzden hepinizi çok özleyeceğim:16:

selam kızlaar,
bakıyorum 2-3 gün uzak kaldık hemen unutuluyoruz..öyle olsun...
dün dr.kontorlümü yazdım ama kimse bir cümle yazmamış..
altta beğenenler hariç..neyse bilinçli olmadığını düşünüyorum ama dokunuyor yine de insana,hamile miyim nee :52:

yarın yol çıkacaz burdan İzmire ordan da uçakla Adanaya ve ordan İskendruna geçicem..
bütün gün yolda olacağım gibi,bakalım nasıl geçicek..
yarın yola çıkmadan yazamazsam şimdiden
"herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun":71:
yola çıkanlar,dikkatli olsun sağ salim ulaşsın herkes gideceği yere..
önce kendinize sonra bebişlerinize çok ama çok iyi bakın,bol bol protein alın,
güzel yemekler yiyin ama kilo almayın,bebişlere yarasın..:31:

kızlarrrrr hepiniz gidiyorsunuz,gidenlere şimdiden :58::62:hayırlı kazasız belsasız yolculuklar ,iyi byaramlar diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..

ohhh gezin kızlar bayram sizin valla,biz evdeyiz kurban telaşoı olur annemle kaynananmların millete yardımla geçer artık..zaten eşim 1gün evde 2.gün çalışacak :(

ohhh hatundaki keyfe bak yerim ben seni kankişşşş :16:

anam anam bu ne kıymet,rabbim herkese nasip etsin..maşallah diyeyim dedeye de sizede..Allah haırlı etsin inş şimdiden niyetinizi..

kızlarrrrr hepiniz gidiyorsunuz,gidenlere şimdiden :58::62:hayırlı kazasız belsasız yolculuklar ,iyi byaramlar diliyorum..herşey gönlünüzce olsun..

yavru gelmişsin topiğe b çağrı atsaydın bar...yoğunsun zaten bu aralar...paylaş paylaş bana kalmadın vallahi...:9:

kızlar günaydın ben topikte hep varım ama çok yazmayanlardanım... size bişey sormak istiyorum bugün 19+1 olduk bikaç gündür karnım acayip sert özellikle akşamları çömelirken karnımı hissediyorum canım acıyo nden acaba doktora 1 hftamıoz var ben sadece eeleviti kullanıyorum başka bişey mi kullanmak lazım acaba yardımcı oluranız sevinirim

Back
X