- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.381
günaydın kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun hepınızınde.bebişler nasıl bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anneler nasılsınız? Bayram bitti ve tekrar mesai çok zor geliyor tatilden sonra çalışmak. Çalışan annelere kolay gelsin...
Size bişeyler sormak istiyorum ben aşırı derecede çikolata ve pasta tüketiyorum. Çevremdeki herkese aşırı tüketimi zarar vereceğini sölediler bebeğe. Ama canım çok istiyor ve engelleyemiyorum kendimi. Sizdede böle oluyor mu?
günaydın güzel anneler nasılsınız? Bayram bitti ve tekrar mesai çok zor geliyor tatilden sonra çalışmak. Çalışan annelere kolay gelsin...
Size bişeyler sormak istiyorum ben aşırı derecede çikolata ve pasta tüketiyorum. Çevremdeki herkese aşırı tüketimi zarar vereceğini sölediler bebeğe. Ama canım çok istiyor ve engelleyemiyorum kendimi. Sizdede böle oluyor mu?
kızlar ayrıntılı ulltrasona girenler oldumu ben cuma girecem 19 + 6 oluyor erkenmi olacak acaba
Ben de katılırım.dua icin bu hafat ici bir liste olusturalim.bu listeye katilamk isteyen arkadaslar ismini yazsin.o sekilde baslariz.sayisini ve okunacak duanin ne olacani belirtiriz.kimin niyetine okycaksak okurken onun ismini soleriz.okuma bittikten sonra herkes listedeki isminin karsisina okudum diye yazar.herkesin okumasi bitince niyetine okunan kiside hatmini yapar.ama listeyi burda nasil cizecez.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...kızlar bugun 13:30 da randevum var daha cınsıyetımızı goremedık bugun ınsallah soyleyecek doktorumuz cok heyecanlıyım cok boddımı cok ozledım
Alışmak biraz zor oluyor ama ben sevdim sitenin bu halini.kızlar yahu ne gıcık olmus sıtenın bu halı hıc alısamadım