• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlar nasılsınız uzun güzel bir tatilden sonra iş çekilmiyor
Allah sağlık versinde çalışalım iki kişilik
benimle dalga geçiyorlar iki kişi çalışyorsunuz yetiştiremiyorsunuz diye

günaydın güzel anneler nasılsınız? Bayram bitti ve tekrar mesai çok zor geliyor tatilden sonra çalışmak. Çalışan annelere kolay gelsin...
Size bişeyler sormak istiyorum ben aşırı derecede çikolata ve pasta tüketiyorum. Çevremdeki herkese aşırı tüketimi zarar vereceğini sölediler bebeğe. Ama canım çok istiyor ve engelleyemiyorum kendimi. Sizdede böle oluyor mu?

günaydın canlarım aynen ya bayram bitti iş çekilmiyor bu sabah yataktan bile suratsız kalktım alışmışım tatile bugün böle alışmakla geçer sanırım :)

günaydın güzel anneler nasılsınız? Bayram bitti ve tekrar mesai çok zor geliyor tatilden sonra çalışmak. Çalışan annelere kolay gelsin...
Size bişeyler sormak istiyorum ben aşırı derecede çikolata ve pasta tüketiyorum. Çevremdeki herkese aşırı tüketimi zarar vereceğini sölediler bebeğe. Ama canım çok istiyor ve engelleyemiyorum kendimi. Sizdede böle oluyor mu?

kızlar bende aşırı derecede ekşi şeyleri seviyorum bol limon soslu salata mesela bebeğime zararı olurmu aceba dıye ama inşallah olmaz

Son düzenleme:

günaydın erkek olduğu için bende oğlumda çok pasta çikolata yemiştim kararınca yemek daha iyi
bu hamileliğimde tatlıyla aram pek yok ama doktor bebişime erkek dedi heralde her hamilelik farklı oluyor
benim oğullarımın biri tatlıcı biri ekşici olacak galiba
bide hamileliğinde neyi severek yersen çocukluk ve bebekliğinde oda onu seviyor

kızlar bugun 13:30 da randevum var daha cınsıyetımızı goremedık bugun ınsallah soyleyecek doktorumuz cok heyecanlıyım cok boddımı cok ozledım

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

geçmiş bayramınızı kutluyorum. 1 haftadır memleketteydim giremedim nete. var mı yeni haberler?geçmişi okumam mümkün değil.sizleri çok özledim

aboo yazdığımız tüm yazılar silinmiş bayramda öylesine bi girdiydim pek tuhaftı şimdi düzelmiş diyordum ama gittmiş bizim yazdıklarımız

Günaydın kızlar.
Mesaisi başlayanlara kolaylıklar diliyorum.
Benim bugün dersim yok.
Fazladan bir gün daha tatil yapacağım yani.

dua icin bu hafat ici bir liste olusturalim.bu listeye katilamk isteyen arkadaslar ismini yazsin.o sekilde baslariz.sayisini ve okunacak duanin ne olacani belirtiriz.kimin niyetine okycaksak okurken onun ismini soleriz.okuma bittikten sonra herkes listedeki isminin karsisina okudum diye yazar.herkesin okumasi bitince niyetine okunan kiside hatmini yapar.ama listeyi burda nasil cizecez.
Ben de katılırım.
3 defa da Yusuf suresini okumak gerekiyormuş.
Ben okuyacağım inşallah...

kızlar bugun 13:30 da randevum var daha cınsıyetımızı goremedık bugun ınsallah soyleyecek doktorumuz cok heyecanlıyım cok boddımı cok ozledım
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

kızlar yahu ne gıcık olmus sıtenın bu halı hıc alısamadım
Alışmak biraz zor oluyor ama ben sevdim sitenin bu halini.
Daha modern olmuş sanki.

slm günaydın herkese yorucu bir bayramın ardından işe başlamakla yaşadığım tatil ve pazartesi sendromunu, 9 günlük uzaklıktan sonra evimi temizlemek çamaşırları yıkamak için verdiğim uğraşı ve gittikçe ilerleyen hamileliğin verdiği ağırlık ve hantallığı saymazsam iyiyim sanırım,
Sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik,

slm günaydın herkese yorucu bir bayramın ardından işe başlamakla yaşadığım tatil ve pazartesi sendromunu, 9 günlük uzaklıktan sonra evimi temizlemek çamaşırları yıkamak için verdiğim uğraşı ve gittikçe ilerleyen hamileliğin verdiği ağırlık ve hantallığı saymazsam iyiyim sanırım,
Sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik,

Back
X