• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlarrr
ya siteye neler oldu böle?kaç gündür giriyorum geçmişi okuyamıyorum yazdıklarım siliniyo hiç bişi anlamıyorum.
neyse sizler nasılsınız?
biz bugün doktora gittik oğluşumu gördüm kocaman olmuş.492 gram dedi ama boyunu söylemedi.yüzü artık belli olmuş iyice oturmuş tüm hatları.detaylı inceleme verdi 1 hafta içinde yaptır dedi.
şimdi onu yaptırıp tekrar gidicem.
Merhaba canım,oğluşuna da maşallah sübhanallah..

iyiaksamlar kizlar.bizde yeni uyandik.esimi ise postaladim hemen kk yi actim.dun hic giremedim.esim evdeydi.carsiya felan ciktik.ben bebek icin gap magazasina gittim.cok guzel seyler vardi.sanirim tum alisverisi ordan yapacam.bebek bakim urunlerinde karar veremedim.simdilik daha hic bisiy almadim.sadece fikir ediniyorum.bugunlerde cok gerginim biliyosunuz sigarayi biraktim.onun siniri coktu ustume.ama dun bir kacamak yaptim.
İnş.en kısa zamnda tamamen bırakırsın kaçamaksız falan:1:Allah sabır versin :nazar:

su a$ ermek ne kötü birsey dünden beri hic aklimdan cikmiyo:(( helal olsun canim.ordan buraya cok masrafli oluyo bir sey yollamak canim sagol düsüncen icin.bakalim evde deniycem.netten baktim bulgurla yapilabiliyomus..
bende hiç aş erme henüz olmadığı için zerre aklıma gelmedi..tamamen bnm düşüncesizliğim :):17:

merhaba kızlarrr
ya siteye neler oldu böle?kaç gündür giriyorum geçmişi okuyamıyorum yazdıklarım siliniyo hiç bişi anlamıyorum.
neyse sizler nasılsınız?
biz bugün doktora gittik oğluşumu gördüm kocaman olmuş.492 gram dedi ama boyunu söylemedi.yüzü artık belli olmuş iyice oturmuş tüm hatları.detaylı inceleme verdi 1 hafta içinde yaptır dedi.
selam hosgelmissin.ma$allah oglu$una baya bir kilolu..iri bebek olucak herhalde.yada benim kiz cok zayif:)) olucak.

boza cekti.burda okudum canim süt yapiyomus.okumasam cekmezdi de..okuyunca aklima girdi..simdide cikmiyo:))

Hımm o da evde nasıl yapılır ki?
İnşallah bulursun yolunu canım.
Orda internetten alış veriş yapabileceğin Türk sitesi yok mu?
Biz Amerika'dayken bir Türk sitesinden her türlü Türk ürününü getirtebiliyorduk.

Hımm o da evde nasıl yapılır ki?
İnşallah bulursun yolunu canım.
Orda internetten alış veriş yapabileceğin Türk sitesi yok mu?
Biz Amerika'dayken bir Türk sitesinden her türlü Türk ürününü getirtebiliyorduk.
burda hic öyle bir Türk sitesi oldugunu duymadim canim.yada Trden yakinda gelen biri olursa ismarlarim getirirler.

ben isvicrede yasiyorum.herhalde dogum aninda aletlerden falan mikrop kapmamak icin olsa gerek..
nihayet tek gurbetci defesenle ben deilmisiz yani.ewt aletlerden enfeksiyon kapmamak icin.bebegine aldigin kiyafetlere baktim az once.cok guzeller.insallah hayirlisiyla giydirirsin canm.ben daha hic bisi almadim ya.erken diye dusunuyodum.burda zaten kiyafetler cok ucuz.istedigim zaman alirim diye dusunuyodum.sadece gezrek fikir ediniyodum.ben gap magazasindan alacam.cok kaliteli bir marka.sence nasil olur.sizin ordada vardir mutlaka.

skorpion canim .senn bebek zayif deil merak etme.gebelikte fetus 20.haftadan sonra hizla kilo almaya baslar.sennkide ole olacak.kafana takama.bu arada yedigin hersey sut yapar.bazi besinlerin fazla sut yaptigi felan deil yani.bu annenin beyninde biten bisiy.tamamen psikolojik .n eyersen ye su bile sut yapar.

nihayet tek gurbetci defesenle ben deilmisiz yani.ewt aletlerden enfeksiyon kapmamak icin.bebegine aldigin kiyafetlere baktim az once.cok guzeller.insallah hayirlisiyla giydirirsin canm.ben daha hic bisi almadim ya.erken diye dusunuyodum.burda zaten kiyafetler cok ucuz.istedigim zaman alirim diye dusunuyodum.sadece gezrek fikir ediniyodum.ben gap magazasindan alacam.cok kaliteli bir marka.sence nasil olur.sizin ordada vardir mutlaka.

evet bende gurbetciyim.9.yilima basladim burda..bende yava$tan hosuma giden $eyleri ufak ufak aliyorum.sagol begendigin icin.cicileri insallah hayirlisiyla giymek nasip olur canim benim bebegime ve hepimizin bebeklerine.burda kiyafet olayi cok ucuz degil.isvicre geneliyle cok pahali bir ülke zaten.ama amerikada cok ucuz oldugunu duymustum.senin dedigin magzayi türkiyeden duydum ama burda yok malesef..olsa gözüme carpardi mutlaka.

skorpion canim .senn bebek zayif deil merak etme.gebelikte fetus 20.haftadan sonra hizla kilo almaya baslar.sennkide ole olacak.kafana takama.bu arada yedigin hersey sut yapar.bazi besinlerin fazla sut yaptigi felan deil yani.bu annenin beyninde biten bisiy.tamamen psikolojik .n eyersen ye su bile sut yapar.

dogrudur canim zaten bebekler hep son aylarda kiloyu aliyo. doktorum normal dedi onun icin sorun yapmam normal dediyse normaldir asagi, yukari oynamalar olur.ay zaten cok kilolu olmasin onun birde ordan ciki$i var:))zayifta olsa sonradan her bebek kendini hemen toparliyo..bizim burda süt icin doktorlarin dedigi tek $ey bol bol su icmek.

evet bende gurbetciyim.9.yilima basladim burda..bende yava$tan hosuma giden $eyleri ufak ufak aliyorum.sagol begendigin icin.cicileri insallah hayirlisiyla giymek nasip olur canim benim bebegime ve hepimizin bebeklerine.burda kiyafet olayi cok ucuz degil.isvicre geneliyle cok pahali bir ülke zaten.ama amerikada cok ucuz oldugunu duymustum.senin dedigin magzayi türkiyeden duydum ama burda yok malesef..olsa gözüme carpardi mutlaka.
benim oglan olacagi icin cok secenek yok kiyafet acisindan.hersey kizcocuklari icin yapilmis sanki.erkek bebekler icin gap te daha cok secenek var.benm kizkardesim hamile tr.de.ona burdan bi bavul dolusu kiyafet gonderdim bebisine kargoyla.internetten bak eger istersen sanada yollarim kiyafet.hakikaten burda cok ucuz.tr.den 50-100 liraya alinan kiyafetler burda 5-10 dolar/bende inanamadim.ben sadece bebek bakim urunlerinde kararsiz kaldim.

kızlar benim ekrana bişey oldu bakıyom bakıyom kimse yazmıyo sanıyordum bütün yazdıklarınız bir anda ekrana geldi

dogrudur canim zaten bebekler hep son aylarda kiloyu aliyo. doktorum normal dedi onun icin sorun yapmam normal dediyse normaldir asagi, yukari oynamalar olur.ay zaten cok kilolu olmasin onun birde ordan ciki$i var:))zayifta olsa sonradan her bebek kendini hemen toparliyo..bizim burda süt icin doktorlarin dedigi tek $ey bol bol su icmek.
ben hemsireyim canim.ewt bol bol su.bizim drlarda bunu soluyo.bugunlerde cok stresliyim ben.sigarayi birakmaya calisiyorum.surekli cerez felan yemeye basladim.birde ben gebelik boyunca hic kilo almamisim.ama bebegin kilosu normal ona sasiriyorum.

merhaba kızlarrr
neyse sizler nasılsınız?

Hoşgeldin canım...Bizler gayet iyiyiz...Okuduğuma göre sende iyisin ve bebişini görünce dahada iyi olmuşsundur...Maşallah oğlunun kilosunada...Bende en son gittiimde ilk defa kilosunu söylemişti boyunu sorduğumda artık ölçmemiz biraz zor demişti çünkü ölçmeye fırsat vermiyorlarki...

ben hemsireyim canim.ewt bol bol su.bizim drlarda bunu soluyo.bugunlerde cok stresliyim ben.sigarayi birakmaya calisiyorum.surekli cerez felan yemeye basladim.birde ben gebelik boyunca hic kilo almamisim.ama bebegin kilosu normal ona sasiriyorum.

Canım bol bol su içmekte süt yapıyor mu yani...Ayyy ne kadar çok sevindim...Çünkü son günlerde sütle aram hiç yok ama suya dayanamıyorum...

Back
X