- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.781
Merhaba canım,oğluşuna da maşallah sübhanallah..merhaba kızlarrr
ya siteye neler oldu böle?kaç gündür giriyorum geçmişi okuyamıyorum yazdıklarım siliniyo hiç bişi anlamıyorum.
neyse sizler nasılsınız?
biz bugün doktora gittik oğluşumu gördüm kocaman olmuş.492 gram dedi ama boyunu söylemedi.yüzü artık belli olmuş iyice oturmuş tüm hatları.detaylı inceleme verdi 1 hafta içinde yaptır dedi.
şimdi onu yaptırıp tekrar gidicem.
İnş.en kısa zamnda tamamen bırakırsın kaçamaksız falaniyiaksamlar kizlar.bizde yeni uyandik.esimi ise postaladim hemen kk yi actim.dun hic giremedim.esim evdeydi.carsiya felan ciktik.ben bebek icin gap magazasina gittim.cok guzel seyler vardi.sanirim tum alisverisi ordan yapacam.bebek bakim urunlerinde karar veremedim.simdilik daha hic bisiy almadim.sadece fikir ediniyorum.bugunlerde cok gerginim biliyosunuz sigarayi biraktim.onun siniri coktu ustume.ama dun bir kacamak yaptim.

bende hiç aş erme henüz olmadığı için zerre aklıma gelmedi..tamamen bnm düşüncesizliğim :)su a$ ermek ne kötü birsey dünden beri hic aklimdan cikmiyo( helal olsun canim.ordan buraya cok masrafli oluyo bir sey yollamak canim sagol düsüncen icin.bakalim evde deniycem.netten baktim bulgurla yapilabiliyomus..