• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Evet canım çatlayana kadar su içmemiz gerekiyomuş sanırım. İnsanın da kışın hiç içesi gelmiyo ama napıcaz başka çare yok.

evet tatlım ben de çok çektim bu iltahaptan.hamile değildim ama 3 ayda falan geçiremedim ne iğneler yedim ne antibiyotikler.şimdi senin antibiyotik kullanma şansında yok.ama ben de çareyi suda buldum.en güzeli.ama öle böyle değil hakikaten bol bol su en güzel çözüm.elinden şişeni düşürme bence:7:

Canım beni de bugün aradılar sağlık ocağından aşı çin.Siz hangi haftada oldunuz aşınızı??Bir de doktorunuza sordunuz mu aşı olayını yani yaptırmayı tavsiye ediyorlar mı?Benim kontrolüme daha var o yüsden bilmiyorum

canım 22.hafta bitince yaptırılıyormuş. ama hemşire oynamaya başladımı bebeğin dedi bende çoktan diyince 6 gün erken yaptı benimkini. doktoruma gelince evet sordum sana bırakıyorum tamamen dedi. yaptırsanda olur yaptırmasanda dedi. ben nerede doğum yapacağıma henüz karar vermediğim için ne olur nolmaz diye yaptırdım.2.aşım aralık 22 de.

evet tatlım ben de çok çektim bu iltahaptan.hamile değildim ama 3 ayda falan geçiremedim ne iğneler yedim ne antibiyotikler.şimdi senin antibiyotik kullanma şansında yok.ama ben de çareyi suda buldum.en güzeli.ama öle böyle değil hakikaten bol bol su en güzel çözüm.elinden şişeni düşürme bence:7:

Ne illet bişeymiş yaa:( Antibiyotik kullanmaz mıyım,kullandım mecburen ama o da işe yaramadı :( Bugün zaten elimden şişe düşmedi, 40 dk dersi zor geçirdim,her tenefüs tuvaletteydim söylemesi ayıp :)))

Kızlar çıldırcammmmmm........

Bugün 3'lü test sonucumuzu aldık, çok şükür sorun yok.Bebişim gayet iyi deee cinsiyetimiz habire değişiyo bizim yaaaa.Neye inanacağımızı şaşırdık.En son durum "erkek"....Bakalım hayırlısı....

ay anam değişe değişe bi hal oldu seninki :6:
neyse sağlıklı hayırlı olsunda ,tabi insan kendini alıştırıyor tuhaf oluyor..bende ya yarın yada sonraki gün gideceğim..kendi doktorum hiç söylemedi bu zamana kadar 20haftadan önce söylemiyor..bakalım ne diyecek merakla bekliyorum..öteki dr a devamlı gitmediğim için pek güven sağlayamadım..ilk bebeğimdede aynı doktoruma gidiyordum erkek dedi oğlum oldu..inşallah buda hayırlısı neyse odur..

Ohh güle güle kullansın cicilerini annesi.Ama kız olduğundan eminsiniz dimi :) Benim gibi olmayın sonra.Bugün erkek olduk biz :)))

hadi ya gercekten mi?????????????bize 16.haftada % 90 kız dedi ama degsr mi ....ilk defa da bugun çıktım 2 tane zıbın aldım zaten pek de bişey Almadım

ay anam değişe değişe bi hal oldu seninki :6:
neyse sağlıklı hayırlı olsunda ,tabi insan kendini alıştırıyor tuhaf oluyor..bende ya yarın yada sonraki gün gideceğim..kendi doktorum hiç söylemedi bu zamana kadar 20haftadan önce söylemiyor..bakalım ne diyecek merakla bekliyorum..öteki dr a devamlı gitmediğim için pek güven sağlayamadım..ilk bebeğimdede aynı doktoruma gidiyordum erkek dedi oğlum oldu..inşallah buda hayırlısı neyse odur..

:))) Sorma yaa psikolojisi bozuldu çocuğumun :))) Erkekler pek değişimiyo sanırım da kızlar dönebiliyo :))))

hadi ya gercekten mi?????????????bize 16.haftada % 90 kız dedi ama degsr mi ....ilk defa da bugun çıktım 2 tane zıbın aldım zaten pek de bişey Almadım

Sorma canım benimki de aynen %90 kız demişti.Ama son durum bu.Ama dur hemen panik yapma sen.Belki seninki doğrudur.Hayırlısı demekten başka ne gelir elden ;)

Ne illet bişeymiş yaa:( Antibiyotik kullanmaz mıyım,kullandım mecburen ama o da işe yaramadı :( Bugün zaten elimden şişe düşmedi, 40 dk dersi zor geçirdim,her tenefüs tuvaletteydim söylemesi ayıp :)))

canım geçmiş olsun geçecek merak etme bak benim geçti sonunda en büyük çözüm su gerçekten onun dışında 3 kutu antibiyotik 2 kutu piyeloseptil diye bir ilaç ve son olarakta gentamisin iğne ile geçirdim.. ateş yapmıyor dii mi canım en önemlisi oymuş. birde tahlil sonucların nasıl çıkıor canım.

cnm esra dün akşam annesine gidecekti,yanılmıyorsam ya bugün yada çarşamba misafir olayları vardı belki ondan yoktur..bende merak ettim şimdi..

tiancu;16298493 Sorma canım benimki de aynen %90 kız demişti.Ama son durum bu.Ama dur hemen panik yapma sen.Belki seninki doğrudur.Hayırlısı demekten başka ne gelir elden ;)[/QUOTE .!.:
yani orası öle bak şimdi merak ettim bende :)))))başka değişen var mı ayrntlı da acaba??

cnm sen de öğretmensin demi??burdan hem senin hem diğer meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...ben ilçeye geliş gidiş yapıyorum ve düşük tehlikem olduğu için başta raporla geçiriyorum.1 bebeğimi kaybetmiştim bu 2. olduğu için evdeyim bu dönem.malum yola gitmek zor oluyo...ama çok mahsunlaştım bugün zaten duygusalım:2:öğrencilerimde yavrularımdan ayrıyım bu senen diye hüzünlendim biraz.ama allahım hayırlısıyla bebişimi sağsalim bana nasip etsin koşa koşa ve seve seve çalışcam artık galiba...çünkü diğer yavrularımı da çok özledim...:43:

cnm sen de öğretmensin demi??burdan hem senin hem diğer meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...ben ilçeye geliş gidiş yapıyorum ve düşük tehlikem olduğu için başta raporla geçiriyorum.1 bebeğimi kaybetmiştim bu 2. olduğu için evdeyim bu dönem.malum yola gitmek zor oluyo...ama çok mahsunlaştım bugün zaten duygusalım:2:öğrencilerimde yavrularımdan ayrıyım bu senen diye hüzünlendim biraz.ama allahım hayırlısıyla bebişimi sağsalim bana nasip etsin koşa koşa ve seve seve çalışcam artık galiba...çünkü diğer yavrularımı da çok özledim...:43:

canım bnde öğretmenm bu atamada beklyrm inş atamamı... sadece ilçelere actlar kontenjan ve 1 bucuk saat uzaklkta oralrda hergn nasl gtcem blmyrm bide bz hep ayaktayz masa başı olsa neyse...bnde rapor almak istyrm ama atnr atanmaz olur mu blmyrm sen ne zamana kadr rapor alacaksın nasıl yapacaksın durumumuz aynı valla

canım bnde öğretmenm bu atamada beklyrm inş atamamı... sadece ilçelere actlar kontenjan ve 1 bucuk saat uzaklkta oralrda hergn nasl gtcem blmyrm bide bz hep ayaktayz masa başı olsa neyse...bnde rapor almak istyrm ama atnr atanmaz olur mu blmyrm sen ne zamana kadr rapor alacaksın nasıl yapacaksın durumumuz aynı valla

canım benim de evden okulum 1 saat 15 dk yı buluyo.çok fazla kanamam oldu benim.3.5 ay dolana kadar hiç kalkmadım yeni yeni ayaklandım.heyet alıyorum ben.şimdi de bebeğimin eşi yani plesenta aşağıda olduğu için yola gitmem gene yasak.doktorum heyet raporu veriyo.1 ay 1 ay 6 aya kadar hakkımız varmış.zaten şubatta doğum iznim başlıcak.sen galiba atanmadın vekil misin sözleşmeli misin??anlamadım cnm.

hmm..pardon cnm yeni anladım.atanınca nolcak diye düşünüyosun??valla aday öğretmenlerde nası oluyo bilemiyorum.ama doğum öncesi iznimiz şubatta başlıyo normalde nisanda doğum olcak ya inşallah.bu dönem idare edersin 2.dönem iznin başlar sanırım ama yanlış bişey demeyim.aday öğretmenlerde farklı bi durum var mı bilemiyorum kurumuna sorarsın atanınca cnm hayırlısı olsun inşallah.

canım benim de evden okulum 1 saat 15 dk yı buluyo.çok fazla kanamam oldu benim.3.5 ay dolana kadar hiç kalkmadım yeni yeni ayaklandım.heyet alıyorum ben.şimdi de bebeğimin eşi yani plesenta aşağıda olduğu için yola gitmem gene yasak.doktorum heyet raporu veriyo.1 ay 1 ay 6 aya kadar hakkımız varmış.zaten şubatta doğum iznim başlıcak.sen galiba atanmadın vekil misin sözleşmeli misin??anlamadım cnm.

yok canm vekil yada sözleşmeli deilim bizim sınaw iptal edlp yenden yapldı ya 6 aralğa sarktı atamamız işte onu beklyrm...nasıl gelp gderm diye kara kara düşünyrm rapor mu alsam atandktan sonra doğum iznine kadr dyrm bende olablr mi????

Back
X