- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.901
denizcim bu arada tam hatrlayamadım senin bebişinin cinsiyeti belli olmş muydu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim bu arada tam hatrlayamadım senin bebişinin cinsiyeti belli olmş muydu![]()
kızlar biraz doğumdan bahsedelim mi epudral normal düşünen var mı aranız da
Evt canım bayramdan önce gittiğimde büyük bir ihtimak kız dedi.Ama forumdaki kızları da duyunca cinsiyetle değişiyor yaa insan kendini alıştıramıyor...Senin son kararla kız mı yoksa senin de değişebilir mi????
biryerde okumuştum epidural normal doğumdan daha sıkıntılıymış... ıkınamadığın için karnına bastırıyolarmış... Normal doğum daha kolaymışmışmışşşşş..... Ben her koşulda sezeryan yaptırıcam :)))
benim 16.haftada %90 kız dedi değişr mi blmyrm dr bu haftadan sonra hiç yanılmadım dedi ama blmyrm erkekte yanılmma daha kolaymış kızda daha zor dyrlr ama nasip ayrntılı ultrasonda kesnleşr herhalde...dun iki tane zıbın aldm ilk defa ama arar renk aldım ynede..kızımız diye sewyrz bakalım saglıklı olsun da![]()
günaydın kızlar bugün doğum günüm :)
ıkınamadıgın için sure uzayabiliyrmuş normale göre diye blyrm bende canım oladabilr hepsinin bi etksi var.senn sezeryan kesn mi
# mesa
# denizcim
# leegorkemm
# angel74
# umudunukaybetme41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()