• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bişey sorcam doktor bana balık yağı verdi sizede verdi mi daha başlamadım kullanmaya acaba fazla kilo aldırır mı onun yerine ceviz balık yesem daha iii diil mi kullanan var mı aranızda

tatlım bende istedim doktordan gerek yok dedi bol bol ceviz tüket haftada bir balık ye yeterli dedi almadım o yüzden

merhaba annişler yaw ben bir ayda 5 kilo almışım doktorum çok kızdı ne bu dedi makarna pilav ekmek yasak günde 1 saatte yürüyecem offf ya nasıl aldım bu kiloyu ben :43::43::43:

ay nasıl yani yaa... 1 ayda 5 kilo ?? Dikkatli ol bacım.. Toplamda kaç kilo aldın???? Bende toplamda 6 kilo aldım :((((( napıcam bilmiyorum :(((( bayram yaramadı bana :((

en şişko benmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok canım ben varım :)))

ya bu arada kızlar sizin aileler yanınızda mı blmyrm ama doğumunuza birileri gelecek mi nasıl yapacaksınız yoksa kaynananız falan gelp çileden çıkacak mısınız :1: Stresli zamanlar valla ya muhabbeti gecyr mu

benim ablam gelicek 20 gün kalıcak yanımda... Hastaneye ama kaynoşumda gelir...ameliyatımda da gelmişti ... Doğumda benden önce gider hastaneye :)))

tatlım bende istedim doktordan gerek yok dedi bol bol ceviz tüket haftada bir balık ye yeterli dedi almadım o yüzden

ceviz aklıma geldikçe yiyorum ama balık beni zehirliyor yaa.. Napıcam bilmiyorum :(((

Kızlar merhaba, nasılsınız?
Ben dün gece sırtüstü yatarken istemsizce hapşırdım ve karnıma göbek bölgeme çok şiddetli sancı girdi ama 15-20 saniye sonra geçti ama o saatten beri endişeliyim ya bebişe bişey olduysa diye, evham mı bilmiyorum ama bebek hareketlerini az da olsa hissediyordum dünden beri onu da hissedemiyorum. Sürekli bunu düşünür oldum ya, Allah'ım hayırlarla karşılaştır bizleri (Amin)

kızlar bişey sorcam doktor bana balık yağı verdi sizede verdi mi daha başlamadım kullanmaya acaba fazla kilo aldırır mı onun yerine ceviz balık yesem daha iii diil mi kullanan var mı aranızda

Canım bana da doktor hergün ceviz ye, haftada 1 balık dedi.
Balık eskiden çok yerdim severdim, hamilelik süresince hiç yiyemez oldum, doktor da hiç balık yiyemiyorsan balık yağı hapı yazayım ama en iyisi taze balık yemek, yemeye çalış dedi.. arada zar zor yiyorum..

kızlar merhaba, nasılsınız?
Ben dün gece sırtüstü yatarken istemsizce hapşırdım ve karnıma göbek bölgeme çok şiddetli sancı girdi ama 15-20 saniye sonra geçti ama o saatten beri endişeliyim ya bebişe bişey olduysa diye, evham mı bilmiyorum ama bebek hareketlerini az da olsa hissediyordum dünden beri onu da hissedemiyorum. Sürekli bunu düşünür oldum ya, allah'ım hayırlarla karşılaştır bizleri (amin)

korkma ben onu devamlı yapıyorum... Hapşırmaktan bişey olmaz... Bu aylarda devamlı hissedemeyiz hareketlerini.. Son iki ay çok kontrollü hareketini takip edebilirmişiz... Aklınada kötü kötü şeyler getirme...

canım balık yağını balık tüketmeyenlere veriyorlar zaten..
eğer cevizini ve balığını yersen kullanmasan olur tabii..herşeyin doğali makbul hem

kızlar bugün işer çok yoğundu okusam da doğru düzgün cevap yazamadım. ben doktora gideceğim az sonra. randevum 6 da gerçi ama işyerim doktor arası epeyy mesafe anca yetişirim. bana dua edin. yarın görüşürüz

korkma ben onu devamlı yapıyorum... Hapşırmaktan bişey olmaz... Bu aylarda devamlı hissedemeyiz hareketlerini.. Son iki ay çok kontrollü hareketini takip edebilirmişiz... Aklınada kötü kötü şeyler getirme...

Canım sağol su serptin içime. Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah.

Back
X