• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaslar
bende nisan annesi olucam insallah
ben daha ogrenemedim cinsiyetini siz hepiniz ogrenmissiniz burada prosodur geregi 20.hafta gonderiyorlar ultrasona
bende hareketlerini hissetmek istiyorum arada biseyler oluyo ama tam olarak bilemiyorum malum ilk bebegim,
insallah hepimiz sagliklica kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi
aranizda tansiyon dusuklugu yasayan var mi?
ben ara ara yasiyorum otobusde yolculuk yaparken kendimden gectim yere dusmedim ama hafif bi bayilma olayi yasadim ve bugun evde de oldu cok korktum,
hemen yatip uzandim doktora sorduk tam bisey diyemiyo hamile kaldigimda zaten kiloluydum ve bu zamana kadar hep kilo verdim hic almadim istahim eskisi gibi degil artik mutluluktan midir nedir hic bir sey yemek gelmiyor aklima oncekine gore duzgun yiyorum, doktor buna bagliyorlar.ben pek bisey anlamadim yani bu cevaptan tatmin olmadim.buradaki doktorlara bisey sormaya gelmiyor;ne bi vitamin hic bisey vermeye de gerek duymadi.
aranizda yasayanlar varsa biraz rahatlamaya ihtiyacim var acikcasi ne varsa bizim turk doktorlarinda var zaten onlarin sayesinde kavustum bebisime
ben pek katilmadim araniza ama hep yazilarinizi okuyorum

hosgelmissin canim.insallah bundan sonra daha SIK görürüz senide aramizda.tansiyonun icin gecmis olsun.benimki normalde hep düsüktü simdi normale döndü nasil oluyosa:)) ama daha önceden is yerimde bir arkadasimda hamileyken tansiyon düsüklügü yasiyodu.gözü falan karariyodu.oda biraz kiloluydu.nedenini bilmiyorum ama hamilelikte bazi seyler normal canim.benimde normalde guatirim yok ama hamilelikte düsüyor ve 9 ay ilac kullaniyorum sürekli.hamilelikten sonra düzeliyo.bazi seyler hamilelikten kaynaklaniyo ve herseyin tipta sebebi aciklanamiyo malesefki.

slm kızlar s,zleri çok özldeim inanın.. herkes iyi maşallah.. sol bacakta çekme yada kasık ağrınız oluyosa bendede oluyo... bende annemdeydim 3 gündür abim int kapatmış.. beni merak eden arkadaşlarım olmuş çok sevindik ve şımardık... eşim park yatak almış bana süpriz yaptı çok sevindim...bide hastane çıkışı aldım mükemmel bişi resimlerini paylaşıcam sizinle... sanki bayramlık kıyafet pek özenli bişey... ayakkabı şeklinde patiği var.. bebişimi hissediyorum bende çok başka bi duygu.. kuş gibiyim maşallah hiç bi ağırlığını hissettirmiyo bebişim bana... ev işi baya yapıyorum yarın misafirim gelicek annemde hazurlık yaptm annemde yardım etti sağolsun... öyle işte..:69:

slm kızlar s,zleri çok özldeim inanın.. herkes iyi maşallah.. sol bacakta çekme yada kasık ağrınız oluyosa bendede oluyo... bende annemdeydim 3 gündür abim int kapatmış.. beni merak eden arkadaşlarım olmuş çok sevindik ve şımardık... eşim park yatak almış bana süpriz yaptı çok sevindim...bide hastane çıkışı aldım mükemmel bişi resimlerini paylaşıcam sizinle... sanki bayramlık kıyafet pek özenli bişey... ayakkabı şeklinde patiği var.. bebişimi hissediyorum bende çok başka bi duygu.. kuş gibiyim maşallah hiç bi ağırlığını hissettirmiyo bebişim bana... ev işi baya yapıyorum yarın misafirim gelicek annemde hazurlık yaptm annemde yardım etti sağolsun... öyle işte..:69:
esracim inan nereye kayboldun diye aklimdan geciriyodum.simdi yaini gorunce burda olmana sevindim.bebisinin yeni cicileri hayirli olsun.ben kendimi bu aralar cereze verdim.ve sakiz cigniyorum.aklima sigara gelmesin diye.offfffffffffffffffffff

esracim inan nereye kayboldun diye aklimdan geciriyodum.simdi yaini gorunce burda olmana sevindim.bebisinin yeni cicileri hayirli olsun.ben kendimi bu aralar cereze verdim.ve sakiz cigniyorum.aklima sigara gelmesin diye.offfffffffffffffffffff

sağol cnm ya:emir_bebek: :69: ay ben çok iyiyodum bıraktım bu aralar cevizi yemen çok hoş...sorma bende çokkk eskiden kullanıyodum 1 kere cnm bi çekti ahahaa :52: o meredi...sen naptın bebiş nasıl..

sueylul cnm senin çocuk odasıyla ilgili fikrin nedir? ne alıcaksın[/QUOTE.canim ben beyz alacagim.resimleri var ama eklemesini beceremiyorum.bakma imkanin olursa sana adresini vereyim.bakabilirsin.interneten.sanada fikir olur.ben model olarak begenip yaptirmayida dusunuyorum.senin bir fikrin varmi.

cnm sitesini verirsen sevinirim... biz öncelikle park yatak kullanıcax eşim almış.. beğendimiz bi modeldi.. onla en fazla 1 yada 1.5 yaşına kadar yanımızda yatırmaya düşünüyoruz..beyaz oda yaptırcam bende almayı düşünmüuorum ama istediğm bi modele denk gelirsem alıcam çünkü yatağı genç odası yatağı boyutunca sadece korumalık yaptırcam bu beşiklerde olan.. ama ikeadan şık güzel bişeyde ala biliriz maksat 1 yaşından sonra gündüzleri odasına alışsın die orada yatırmak yoksa acele etmezdim bende..

canim google a baby furniture white diye yaz.gorsellerde arama yap.birsuru model var zaten.burdaki modellerdende fikir alabilirsin.sende guzel bisey begenirsen bana haber ver.nede olsa sennkide erkek.fazla secenegimiz yok.

iyilik canim bende burdayim.görünmez modda oldum:)) bir yandanda calisirken kacirdigim yaprak dökümünü izliyorum netten.sen nasilsin canim.??
bende az once netten izledim.burda turk kanali yok canim.cok kotu ya.simdide nutulmazi izliyorum.iyiym canim.
yarin burda thanksgiving mi ne bayramlri var.yani hindi bayrami.heryer tatil.esim tum gun evde.kk ya nasil giricem diye dusunurum ole.

canim sen evlenip mi gittin amerikaya,kac yildir orda yasiyosun.birde seninde ikinci cocugunmu olacak??
ewt canim evlenerek geldim buraya.bu ikinci cocugum ilki kiz.12 yasinda.ara ara turkiyeye gidiyodum.orda calisiyodum cunku.devlet memuruydum.simdi ucretsiz izin alarak geldim.malum erkekleri bos birakmamak lazim.kiizm haa turkiyede anneansinde kaliyo.ortaokula gidiyo.liseye gecince buraya gelicek.yani gene benm bir ayagim tr.de.o yanimda yokken hic huzulu deilim.istedigim zaman giris cikis yapabiliyorum.vatandasliktan dolayi.kizimin okulunu yarim birakip gelse suan daha kotu olur.ayni denklikte deil cunku burda okullar.sen daha iyi bilirsin.ama cok zor kizimin orda olmasi.

HAE

Bende ondan güldüm yaaa...

Kızlar bide bişey soracağım...Geçen gün çarşıda gezerken bir bebek kıyafeti satan yere girdik eşimle...10'lu hastane çıkışlarına baktım...25 ytl 70 ytl kadar vardı...Bende 30-35 arası olanını beğendim eşimde gitti en pahalısını beğendi...Pahalı almak istemiyorum çünkü doğduktan sonra bebeğim giyince birdaha yıkamayacağım ve hatıra olarak saklamak istiyorum...Tabi ilk aldığımda yıkayacağım ondan sonra giyecek...Okadarlık bişey alsam bebeğin cildine zararı olurmu acaba...

canım çok guzel organık hastane cıkışları var fıyatı 100-120 tl arası ama bebegımın tenıne ılk degecek kıyafetlerı bence en en ene kalıtelı ve ıyısı olmalı benımkının cınsıyetı bellı olsun alacagım demıstım cunkı tek renkler ya pembe ya mavı aksam gidip pembesını alacagı esımle.ama cok guzel bence herkes organık urun secmelı

Back
X