- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.121
merhaba arkadaslar
bende nisan annesi olucam insallah
ben daha ogrenemedim cinsiyetini siz hepiniz ogrenmissiniz burada prosodur geregi 20.hafta gonderiyorlar ultrasona
bende hareketlerini hissetmek istiyorum arada biseyler oluyo ama tam olarak bilemiyorum malum ilk bebegim,
insallah hepimiz sagliklica kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi
aranizda tansiyon dusuklugu yasayan var mi?
ben ara ara yasiyorum otobusde yolculuk yaparken kendimden gectim yere dusmedim ama hafif bi bayilma olayi yasadim ve bugun evde de oldu cok korktum,
hemen yatip uzandim doktora sorduk tam bisey diyemiyo hamile kaldigimda zaten kiloluydum ve bu zamana kadar hep kilo verdim hic almadim istahim eskisi gibi degil artik mutluluktan midir nedir hic bir sey yemek gelmiyor aklima oncekine gore duzgun yiyorum, doktor buna bagliyorlar.ben pek bisey anlamadim yani bu cevaptan tatmin olmadim.buradaki doktorlara bisey sormaya gelmiyor;ne bi vitamin hic bisey vermeye de gerek duymadi.
aranizda yasayanlar varsa biraz rahatlamaya ihtiyacim var acikcasi ne varsa bizim turk doktorlarinda var zaten onlarin sayesinde kavustum bebisime
ben pek katilmadim araniza ama hep yazilarinizi okuyorum
hosgelmissin canim.insallah bundan sonra daha SIK görürüz senide aramizda.tansiyonun icin gecmis olsun.benimki normalde hep düsüktü simdi normale döndü nasil oluyosa:)) ama daha önceden is yerimde bir arkadasimda hamileyken tansiyon düsüklügü yasiyodu.gözü falan karariyodu.oda biraz kiloluydu.nedenini bilmiyorum ama hamilelikte bazi seyler normal canim.benimde normalde guatirim yok ama hamilelikte düsüyor ve 9 ay ilac kullaniyorum sürekli.hamilelikten sonra düzeliyo.bazi seyler hamilelikten kaynaklaniyo ve herseyin tipta sebebi aciklanamiyo malesefki.