- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.141
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ya ay bu aşı çok kötü yaptı beni hele kolum kaldıramıyorum bile ay bi uyudum daha yeni uyandım ama bebişi henüz hissetmedim korkmaya başladım ben ya inşallah en kısa zamanda hissettirir kendini bebişkomda yorldu herhalde bugün....
gunaydın kızlar nasılsınız bizimde brazdan dr da randevumuz var daha doğrsu yeni bi dr denmeyi düşünyrz ona bakacağız bugun frsat bu frsat minik bebegime de görecegz tabiii![]()
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum siteye yazılanları kısmen okudum aşı olmadım ben bilmiyorum da hamileliktemi olmak gerekiyomuş sağlık ocaklarında mı yoksa hastanede mi yapılıyor kontrole gittiğimde söylesem yaparlar mı aşıyı.
merhaba arkadaslar
bende nisan annesi olucam insallah
ben daha ogrenemedim cinsiyetini siz hepiniz ogrenmissiniz burada prosodur geregi 20.hafta gonderiyorlar ultrasona
bende hareketlerini hissetmek istiyorum arada biseyler oluyo ama tam olarak bilemiyorum malum ilk bebegim,
insallah hepimiz sagliklica kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi
aranizda tansiyon dusuklugu yasayan var mi?
ben ara ara yasiyorum otobusde yolculuk yaparken kendimden gectim yere dusmedim ama hafif bi bayilma olayi yasadim ve bugun evde de oldu cok korktum,
hemen yatip uzandim doktora sorduk tam bisey diyemiyo hamile kaldigimda zaten kiloluydum ve bu zamana kadar hep kilo verdim hic almadim istahim eskisi gibi degil artik mutluluktan midir nedir hic bir sey yemek gelmiyor aklima oncekine gore duzgun yiyorum, doktor buna bagliyorlar.ben pek bisey anlamadim yani bu cevaptan tatmin olmadim.buradaki doktorlara bisey sormaya gelmiyor;ne bi vitamin hic bisey vermeye de gerek duymadi.
aranizda yasayanlar varsa biraz rahatlamaya ihtiyacim var acikcasi ne varsa bizim turk doktorlarinda var zaten onlarin sayesinde kavustum bebisime
ben pek katilmadim araniza ama hep yazilarinizi okuyorum
slm kızlar s,zleri çok özldeim inanın.. herkes iyi maşallah.. sol bacakta çekme yada kasık ağrınız oluyosa bendede oluyo... bende annemdeydim 3 gündür abim int kapatmış.. beni merak eden arkadaşlarım olmuş çok sevindik ve şımardık... eşim park yatak almış bana süpriz yaptı çok sevindim...bide hastane çıkışı aldım mükemmel bişi resimlerini paylaşıcam sizinle... sanki bayramlık kıyafet pek özenli bişey... ayakkabı şeklinde patiği var.. bebişimi hissediyorum bende çok başka bi duygu.. kuş gibiyim maşallah hiç bi ağırlığını hissettirmiyo bebişim bana... ev işi baya yapıyorum yarın misafirim gelicek annemde hazurlık yaptm annemde yardım etti sağolsun... öyle işte..![]()
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum siteye yazılanları kısmen okudum aşı olmadım ben bilmiyorum da hamileliktemi olmak gerekiyomuş sağlık ocaklarında mı yoksa hastanede mi yapılıyor kontrole gittiğimde söylesem yaparlar mı aşıyı.
yok canım geç kalmadın günlerimiz aynı senle sağlık ocağından 21. hafatda gel dediler bana
merhabalaaarr...ben de yeni sayılırım.yeni yeni alışmaya çalışıyorum.aramıza hoşgeldiiin:)baş ağrısı benim de oldu. gebelikte olan bişi merak etme. ben dayandım hiç ilaç kullanmadım,ama dayanılmayacak gibi ağrıyorsa doktorundan ilaç önermesini isteyebilirsin.selam kızlar bende yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olacağım. prensesimi bekliyorum. 19. haftadayım ve bu hafta baş ağrılarım coğaldı acaba aranızda aynı sorundan şikayeti olan var mı?
Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım herkes iyidir inş.Aşı olanlar varmış.Hadi geçmiş olsun.Bişey sorcam aşıdan sonra soğuk kompres yapmak iyi falan yazmışsınız.Hemen sonra mı yapılacak yoksa belli bir zaman geçmesi gerekiyor mu??
cimcimenaz canım doktora gidiyormuşsun hayırlı haberlerle gel inş.Ohh ne güzel kızınla hasret gidereceksin![]()
günaydın demeye biraz çekiniyorum aslında ama napiiim gece gece boynum tutulmuş.saolsun sevgili kocam yorganı kendi üstüne sarmalyınca biz açıkta kalmışız :))sonra çok suçlandı ama yaa kıyamam.kalktı gece sıcak su torbası koydu enseme.iyim şimdi biraz daha.
günaydın demeye biraz çekiniyorum aslında ama napiiim gece gece boynum tutulmuş.saolsun sevgili kocam yorganı kendi üstüne sarmalyınca biz açıkta kalmışız :))sonra çok suçlandı ama yaa kıyamam.kalktı gece sıcak su torbası koydu enseme.iyim şimdi biraz daha.
kızlar ben p.tesi günü tetenoz aşısı oldum kolum nasıl ağrıyor anlatamam. tetenoz aşısı vurunupta ağrısı
olan var mı?
geçmiş olsun... Ben onun için çareyi buldum... Artık iki yorgan koyuyorum... Yorganları ayırdım... Zaten canım burumda yorgan savaşı yapamam hiç:))) geçen gecede benim üstümü açmış herif.. Boğazım hafiften şişmişti... Ondan sonra feci mide bulantısı yaşadım... En güzeli yorgan ayırmak.. Zaten yakındır yataktan atmam :)))