• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın herkeseee....günün ilk merhabası benden:9 erken yatıp ,erken kalktım.bugün çok işim var:88 birazdan kahvaltı edicem.byyy..
:80:

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNN:16:
bir haftadır girmiyordum,izinliydim kocişle izin yaptık dinlendik bir güzel.Bu arada bu hafta içi bigün havuzlu hana gittim,eminönünde.Fiber kumaşından ayıcıklı alt değiştirme pufuyla battaniye aldım oğluşuma bide hastane çıkışı aldım 30 tlye.Bide mama önlüğü:56: ayy kızlar çok güzel şeyler var.İstanbulda olanlar uğrasınlar derim,fiyatları çok çok uygun değil ama dışarıdaki özel mağazalardan uyguna geliyor hemde çok orjinal ürünler var.Ben sanırım sürekli uğrıcam bundan sonra:1:gerçi kayınvalide sizemi kaldı alışveriş dedi,onun söylemesine göre kız anneleri alırmış herşeyini.Siz duydunuzmu böyle birşey? aman yok alırım ben oğluşuma herşeyini almak isteyen olursada alsın:66:

Kızlar bide artık hissetmeye başladım bebişimi ,önceden bağırsakmı diye ayırt edemiyordum ama şimdi özellikle sırt üstü yatarken arada haraket ediyor çok sık olmuyor,sanırım bu seferki bağırsak haraketi değil:32:

günaydın canım nasılsın?kilo alımın nasıl bayramda mamalara saldırmadın dimi:) bende 2.düzey ayrıntılı ultrason için randevu aldım,10 aralığa gün verdiler.Gidip yaptıralım bakalım.

dün hastane ve sağlık ocağına gittim 6 kilo almılşım dikkat da ediyorum ama niye kilo alıyorum anlamadım tetanoz aşısı vuruldum. pazartesi de ayrıntılı ultrason için gidecem senin kilo durumun nasıl hayatım

dün hastane ve sağlık ocağına gittim 6 kilo almılşım dikkat da ediyorum ama niye kilo alıyorum anlamadım tetanoz aşısı vuruldum. pazartesi de ayrıntılı ultrason için gidecem senin kilo durumun nasıl hayatım
canım önceki gibi yiyorum ama kilo alıyorum bende,önceden meyvemize,cevizimize,uykumuza ve yediklerimize dikkat etmiyorduk şimdi kahvaltıda dahil dikkatli yapıyoruz ondan sanırım bide bünye tabiiki:64:hayırlısı napalım veririz canımız sağolsun:49:

bir haftadır girmiyordum,izinliydim kocişle izin yaptık dinlendik bir güzel.Bu arada bu hafta içi bigün havuzlu hana gittim,eminönünde.Fiber kumaşından ayıcıklı alt değiştirme pufuyla battaniye aldım oğluşuma bide hastane çıkışı aldım 30 tlye.Bide mama önlüğü:56: ayy kızlar çok güzel şeyler var.İstanbulda olanlar uğrasınlar derim,fiyatları çok çok uygun değil ama dışarıdaki özel mağazalardan uyguna geliyor hemde çok orjinal ürünler var.Ben sanırım sürekli uğrıcam bundan sonra:1:gerçi kayınvalide sizemi kaldı alışveriş dedi,onun söylemesine göre kız anneleri alırmış herşeyini.Siz duydunuzmu böyle birşey? aman yok alırım ben oğluşuma herşeyini almak isteyen olursada alsın:66:

ohh ne kadar güsel tatilinizi yapmışsınız hoşgeldiniz.Bende duydum havuzlu handa çok güsel şeyler varmış bi uğramak lazım gerçekten.:97: Bu kayınvalidelerde kendi adetlerini yaratmaya ne kadar meraklı:1:Bizimkilerde aynı:):)

günaydın kızlaar,nasılsınız bakalım?
bugün pek kimse yok sanırım..tabi cumartesi,çoğunuz çalışmıyordur..biz yine mesaide tabi :59:

kızlaar,sağ gögsümün altı bıcak saplanır gibi ağrıyor özellikle büroda otururken,artık iyice sıkışıyor orası sanırım..
nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum,dimdik otururken iyi ama azcım bükülünce saplanıyor ağrı..

bu arada oğlum akşamları çok hareketli maşallah :nazar:
uzanıyorum elim karnımda devamlı onu hissediyorum,ne güzel tarifsiz bir duygudur bu :69:

LANSARC hiç üzme tatlım kendini. Bebişin gayet sağlıklı bence. Üzülürsen bebişinde etkilenir.

kızlar merhaba detylıya girenleri fena kıskandım:1: neyseki kontrolüm yarın:9: landsarc canım çok takdir ettim seni soğukkanlılığından dolayı ortada birşey yokken can sıkmanın anlamı yok ama maalesef hepimiz bu olgunluğu gösteremiyoruz çoğu kez... Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize.

ya kızlar ben rüyamda bile yemek yiyip aş eriyorum :9: durum feci ... her gece ayrı bir şey görüyorum rüyamda ve ertesi gün bir şekilde bulup yeme gayreti içine giriyorum.doktora diycem bu iştah açıklığı ile sonum fena:14:

kızlaar çok teşekkür ederim..Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin..
desteğiniz benim için çok anlamlı gerçekten,daha da güçlü hissediyorum kendimi..
dreamer evet cnm,soğukkanlı olmalıyım,bence herkes de böyle olmalı dediğin gibi..
sonuçta yapılacak birşey varsa yapılacak,yoksa doğumu beklemekten başka çare yok..
kendimiz çok çabuk bırakıyoruz böyle durumlarda, üzülmemek elde değil ama bunun bilincinde olmak lazım..

inş.sende bugün hayırlı haberlerde dönersin,bebişin sağlıkla seninledir..artık cinsiyeti kesinleşir dimi amaa:61:

günaydın kızlaar,nasılsınız bakalım?
bugün pek kimse yok sanırım..tabi cumartesi,çoğunuz çalışmıyordur..biz yine mesaide tabi :59:

kızlaar,sağ gögsümün altı bıcak saplanır gibi ağrıyor özellikle büroda otururken,artık iyice sıkışıyor orası sanırım..
nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum,dimdik otururken iyi ama azcım bükülünce saplanıyor ağrı..

bu arada oğlum akşamları çok hareketli maşallah :nazar:
uzanıyorum elim karnımda devamlı onu hissediyorum,ne güzel tarifsiz bir duygudur bu :69:

çok geçmiş olsun cnm benim de sol sırtımda kalbimin tam arkasında ağrı var kulunç galiba salı gününden beri devam ediyor son günlerde egzersiz de yaptım ama neden oldu anlamadım dik oturmaya çalışıyorum senin gibi

2.düzey ayrıntılı ultrasonla-ayrıntılı ultroson farklı oluyormuş onu öğrendim,2.düzey ayrıntılı ultrasonu çok az hastanede yapılıyor ve ssk karşılamıyor,özel görüntüleme merkezi var bikaç tane oralardada yapılıyor fiyatı 200-ve üstü.Çoğu doktor ayrıntılı ultrasonu yeterli görüyor yaptırtmıyormuş.Bu çok ayrıntılı ultrasonda organları,damarlarını herşeyini en ufak ayrıntısına göre 4-5 doktor inceliyormuş.

günaydın kızlar bende kocişi gönderdim geldim
nasılsınız?

günaydın canım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın?
ooh ne güzel evde olmayı isterdim şimdi şöyle yatıp uzanayım,insan doymuyor yatmaya yaa..
gerçi yattıkça da kilo alıyorum,artık katiyen yürüyüşe bave egzersize başlamak şart:37:

:16: :16: :16: :16: :16:

Ohh ne güzel tatilinizi yapmışsınız canım...Bende o Eminönü tarafına gitmek istiyorum ama durmadan karar değiştiriyoruz eşimle...O nerden çıkmış canım yaaa...Şimdi anneanne babaannemi kalmış...Senin kayınvalidenin işine öyle geliyor demekki...Sende birdahakine bizdede babaanne yapıyor de bakalım ne diyecek...

Kızlar bide artık hissetmeye başladım bebişimi ,önceden bağırsakmı diye ayırt edemiyordum ama şimdi özellikle sırt üstü yatarken arada haraket ediyor çok sık olmuyor,sanırım bu seferki bağırsak haraketi değil:32:

Ayyy canım yaaa...Bende hissetmiyorum bebeğimi...Bişeyler oluyor bazen ama bana göre organlarımdan oluyor...Aramızda birkaçgün var inşallah bende hissederimde kıpırdadığında yatar onu hissederim...

Back
X