- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.661
hosbuldum anacim da cikiyomusun iyi uykular sanadnüş hoşgeldin... nasılsın..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum anacim da cikiyomusun iyi uykular sanadnüş hoşgeldin... nasılsın..
canım önceki gibi yiyorum ama kilo alıyorum bende,önceden meyvemize,cevizimize,uykumuza ve yediklerimize dikkat etmiyorduk şimdi kahvaltıda dahil dikkatli yapıyoruz ondan sanırım bide bünye tabiikidün hastane ve sağlık ocağına gittim 6 kilo almılşım dikkat da ediyorum ama niye kilo alıyorum anlamadım tetanoz aşısı vuruldum. pazartesi de ayrıntılı ultrason için gidecem senin kilo durumun nasıl hayatım
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNN
bir haftadır girmiyordum,izinliydim kocişle izin yaptık dinlendik bir güzel.Bu arada bu hafta içi bigün havuzlu hana gittim,eminönünde.Fiber kumaşından ayıcıklı alt değiştirme pufuyla battaniye aldım oğluşuma bide hastane çıkışı aldım 30 tlye.Bide mama önlüğüayy kızlar çok güzel şeyler var.İstanbulda olanlar uğrasınlar derim,fiyatları çok çok uygun değil ama dışarıdaki özel mağazalardan uyguna geliyor hemde çok orjinal ürünler var.Ben sanırım sürekli uğrıcam bundan sonra
gerçi kayınvalide sizemi kaldı alışveriş dedi,onun söylemesine göre kız anneleri alırmış herşeyini.Siz duydunuzmu böyle birşey? aman yok alırım ben oğluşuma herşeyini almak isteyen olursada alsın
![]()
LANSARC hiç üzme tatlım kendini. Bebişin gayet sağlıklı bence. Üzülürsen bebişinde etkilenir.
kızlar merhaba detylıya girenleri fena kıskandımneyseki kontrolüm yarın
landsarc canım çok takdir ettim seni soğukkanlılığından dolayı ortada birşey yokken can sıkmanın anlamı yok ama maalesef hepimiz bu olgunluğu gösteremiyoruz çoğu kez... Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize.
ya kızlar ben rüyamda bile yemek yiyip aş eriyorumdurum feci ... her gece ayrı bir şey görüyorum rüyamda ve ertesi gün bir şekilde bulup yeme gayreti içine giriyorum.doktora diycem bu iştah açıklığı ile sonum fena
![]()
günaydın kızlaar,nasılsınız bakalım?
bugün pek kimse yok sanırım..tabi cumartesi,çoğunuz çalışmıyordur..biz yine mesaide tabi
kızlaar,sağ gögsümün altı bıcak saplanır gibi ağrıyor özellikle büroda otururken,artık iyice sıkışıyor orası sanırım..
nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum,dimdik otururken iyi ama azcım bükülünce saplanıyor ağrı..
bu arada oğlum akşamları çok hareketli maşallah
uzanıyorum elim karnımda devamlı onu hissediyorum,ne güzel tarifsiz bir duygudur bu![]()
günaydın kızlar şeker yüklemesi tam olarak kaçıncı haftada oluyor bilen varmı yada şeker yüklemesini yaptıran yazarsanız sevinirim.
günaydın kızlar bende kocişi gönderdim geldim
nasılsınız?
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNN
bir haftadır girmiyordum,izinliydim kocişle izin yaptık dinlendik bir güzel.Bu arada bu hafta içi bigün havuzlu hana gittim,eminönünde.Fiber kumaşından ayıcıklı alt değiştirme pufuyla battaniye aldım oğluşuma bide hastane çıkışı aldım 30 tlye.Bide mama önlüğüayy kızlar çok güzel şeyler var.İstanbulda olanlar uğrasınlar derim,fiyatları çok çok uygun değil ama dışarıdaki özel mağazalardan uyguna geliyor hemde çok orjinal ürünler var.Ben sanırım sürekli uğrıcam bundan sonra
gerçi kayınvalide sizemi kaldı alışveriş dedi,onun söylemesine göre kız anneleri alırmış herşeyini.Siz duydunuzmu böyle birşey? aman yok alırım ben oğluşuma herşeyini almak isteyen olursada alsın
![]()
Kızlar bide artık hissetmeye başladım bebişimi ,önceden bağırsakmı diye ayırt edemiyordum ama şimdi özellikle sırt üstü yatarken arada haraket ediyor çok sık olmuyor,sanırım bu seferki bağırsak haraketi değil![]()