• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

WELCQME - cnm gerçektende öyleydi çok üzücü ne yazıkki dediğin gibi artık işimiz şansa kaldı bakalım hayırlısı inşallah biran önce açıklanır sonuçlar bu arada sen hangi böl. mezunusun?

Allahım valla çıldrıcam yaa..bizküvi istedi verdim tabagına koyup bikaç tane,ben burda cevap yazana kadar ,bütün büsküvileri umufak edip odanın yarısına ve 3lü çekyata yedirmiş resmen..zaten içim sıkılıyor hiç iş yapasım yok,nefret geldi günde 3-4kere elektirik süpürgesi çalıştırmaktan..:43::14:

Kızlar merhaba nasılsınız
ben hazımsızlıkla uğraşıyorum ne içiyorsunuz hazımsızlığa karşı maden suyu bazen iyi geliyor haftaya kontole gidince doktoruma sorucam inş.

Slm arkadaşlar
nasılsınız oğlum bugün pek sessiz hafta sonu günüm vardı ömrü hayatımda ilk kez bir güne girdim sen alma misafir sanatçı olarak katıl dediler sonra bir emri vaki ile aldım herneyse çok hazırlandım çok yoruldum çok stres yaptım çok çalıştım
geldiler ama hemen hemen hepsi geç geldi tam 11 büyük 8 çocuk
önceleri hamilesin sana bişey yaptırmayız diyenler, hamileden su bile içmek harammış diyenler gitmiş sanki başka birileri gelmişti.
Hiç yardım etmediler mahvoldum yediler balkona çıktılar giderken mutfaktan geçiyorlar tabaklarını bile almadılar
çok gücüme gitti insan bi eline sağlık falan der biraz yardım eder. Benmi alınganım bilmiyorum
kendime kızıyorum nene gerek katılıyon otur oturduğun yerde a salak:37:

bayans canım yaa oğluşundan dertlisin galiba,olur böyle şeyler dicem ama yaşamadığım için anlayamam tabii,bi arkadaşım var oda ilk zamanlar çok sinirliydi,oğlunu anaokuluna verdi yeni bebişi gelince.Artık işimi akşam yapıyorum böylece ne ben sinir oluyorum ne çocuk benden bıkıyor diyordu.Allah yardımcın olsun canım bu yaştaki çocuk ne dayaktan anlar ne konuşmaktan:50:

hepinize selamlar hatunlar nasilsiniz??? bizde geldik:16::16:
hoşgeldin cnm..
Kızlar merhaba nasılsınız
ben hazımsızlıkla uğraşıyorum ne içiyorsunuz hazımsızlığa karşı maden suyu bazen iyi geliyor haftaya kontole gidince doktoruma sorucam inş.
evet bende de çok sık oluyor hep soda içiyorum..
Slm arkadaşlar
nasılsınız oğlum bugün pek sessiz hafta sonu günüm vardı ömrü hayatımda ilk kez bir güne girdim sen alma misafir sanatçı olarak katıl dediler sonra bir emri vaki ile aldım herneyse çok hazırlandım çok yoruldum çok stres yaptım çok çalıştım
önceleri hamilesin sana bişey yaptırmayız diyenler, hamileden su bile içmek harammış diyenler gitmiş sanki başka birileri gelmişti.
Hiç yardım etmediler mahvoldum yediler balkona çıktılar giderken mutfaktan geçiyorlar tabaklarını bile almadılar
çok gücüme gitti insan bi eline sağlık falan der biraz yardım eder. Benmi alınganım bilmiyorum

cnm keşke biraz yüzsüzlük edip yardım isteseydin çünkü onlar yeterince yüzsüzlük etmişler..baktın yardım etmiyorlar ,deseydin kızlar yardıma ihtiyacım var belim gittikçe kötü olmaya başladı malum iki can taşıyorum fln diye dokundursaydın..

Ya demek gerekirmi görmüyorlarmı çok kızdım kendime evi temizle dinlene dinlene en güzel mamaları yaptım hazırlandım
neden böyle oldu bilmiyorum aslında ii kızlardı ama bundan sonrakilere gitmeyi düşünmüyorum paralarını yollucam gitmicem
çünkü canım çok sıkıldı
bişeyde diyemedim.

Ohh kalabalıksınız maşallah.
Herkese merhaba :3:

İşe gönülsüz başlayınca iş bitmezmiş.
Ben de ütü yapmaktan nefret eden biri olarak tezgahı hazırladım.
Ama ütü masası kırıldı :9:
Kısmet değilmiş napalım, kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım oysa.

Canım ya, ben artık eve misafir dahi davet etmiyorum çünkü pertim çıkıyor sonrasında.Kimse alınmasın darılmasın diyorum bende.Siz çağırın ben gelirim diyorum:1:

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın
çok halsiz ve bitkinim nedense biraz uyusam iyi olucak sanırım

Slm arkadaşlar

dur tahmin edip kesin kayınvaliden taraflarından tiplerdir... emrivaki yapmayı onlar sever gelenelde..kaynanamda bana yapmaya çalıştı ama yazık beni tanımadan yaptı ve aldı cevabını...her cuma benim evde toplantı oluyo cnm kayınvalidemin grubu artık bizde samimi olduk.. ben hiç bişeye ellemiyorum..benden 1 bardak su bile istemiyolar..hepsi evin kızı gibi 50 yaşındaki kadınlar bile kendi hizmetini görüyo.. bide bana hizmet edicekler..ama ben kaçıyorum hemen.. kıyamıyorum.. kaynanamda avi silip spürüyo bulaşıkları mak diziyo.. vs sonra gidiyo.. SİZİNKİLERDE Bİ SORUN VAR AÇIKCA SÖYLİCEM..AYP YANİ.. BİDE 11 KİŞİ 8 ÇOCUK 8 ÇOCUKLARIN TEKİ 2 KİŞİYE BEDEL OLSA... TOPLAMDA 27 KİŞİ.. :35: BİLMİYORUM ARTIK BU KADAR YORUMUN ÜSTÜNE..YORUMSUZ DİYEMİCEM.. OLMAZ

Haklısın canım ama beni kandırdılar sözde ben misafir sanatçı olarak katılacaktım ama bir katukuleye gittim. Balkon deniz manzaralı sigaralarını yakıp iyi sefa sürdüler kesinlikle bir ikisi hariç görüşmek istemiyorum onlarla

Back
X