2011 Nisan Anneleri

Ben 16+0'dan beri hissediyorum :69::nazar:
haftasonu annem elini koydu hissetti ama kocam hala hissedemiyo
daha doğrusu kocam elini koyduğunda duruyor
minik kızım babasından utanıyo mu ne :69:

Landsarcçım hepinizi çok özledim artık dayanamadım geldim :8:

bende 17 den beri hissediyorum:))bizimbebişte babasına biraz nazlı epey bi bekledi hissetmek için:60:

Kızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

hangı medıcal park hast gıdıyosun bahçelıevlerse orası ıyıymış ama onemlı olan dr ılgılenmıyorsa degıştr drunu suratsız drlardan nefret edıyorum.medıpol hast duymadım hıç

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
Resim+546-tile.jpg
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
Resim+381.jpg
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

estem
drumla konuştum şimdı detaylı ya bende bakıyorum dedı eger bı sorun olursa senı prof yonlendırcem dedı.
tetanoz aşısını da vurulmana gerek yok vurulsanda olur vurulmasanda dedı

inşallah prof yönlendirmene gerek kalmaz,boşu boşuna para verme o kadar:)

nerde oturuyısun cnm...ben bu hastanelerle ilgili hiç yorum duymadım.. ama ne öyle randevu alsan 1 ay sonraya vermeler yok hatırlatmasan bişeyden haberi olmayan doktor... çok sinir bozucu..

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
Resim+546-tile.jpg
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
Resim+381.jpg
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

hangi şehirdesiniz acaba?

hangı medıcal park hast gıdıyosun bahçelıevlerse orası ıyıymış ama onemlı olan dr ılgılenmıyorsa degıştr drunu suratsız drlardan nefret edıyorum.medıpol hast duymadım hıç

canım ben fatih medikal parka gidiyorum,ultrasonum renkli değil,ayrıntılı değil eski usul ultrasonla görüntü alıyor.
suratsız değil ama çok yoğun ve bir an önce bakim gitsin gibilerden yaklaşımı var.

canım ben fatih medikal parka gidiyorum,ultrasonum renkli değil,ayrıntılı değil eski usul ultrasonla görüntü alıyor.
suratsız değil ama çok yoğun ve bir an önce bakim gitsin gibilerden yaklaşımı var.

degıştr ozman sen drunu.ılgılenmedıkten sonra dr bı anlamı yok hemen kalkıp gtceksen ne dıye ona gıdıyosun bı oraya bı bakımada rahatlamaya bışeylerden emın olmaya gıdıyoruz

herkese merhabalar ben geldim.
hoşgeldiniz cnm...
cnm ayşe hanım var orda kapalı... çok iyi bi hastane dediğin gibi ok fatih şubesi inanılmaz kalabalık oluyo... ama çok bekliyosun randevuna bie 30 dak sonra girme ihtimalin var..
Merhaba arkadaşlar
slm cnm...hoşgeldin...

Bu arada biraz yazılanlara bakma fırsatım oldu sanırım bazı arkadaşların kabızlık problemi var, doktorum bana DUPHALAC diye bir şurup verdi, bağırsakta çözünüp direk atılan hiç zararı olmayan ama çok işe yarayan bir şurup.Hatta doktorum her zaman kullanabilirsin dedi ama ben sadece tuvalete çıkamadığım zaman kullanıyorum, çok işe yarıyor. herkese tavsiye ederim

Back
X