2011 Nisan Anneleri

bilmiyorum canım ama kardeşim aradı şimdi ona sormak için aramıstım 650 tl dedi.. istanbulda benim eve gelecekmiş direk sanırım zaten mağazanın satın aldığı yer istanbuldaymış..
ya bu arada ben bi tane daha begenmiştim ebebek te eger annem bunu almasaydı eger onu alacaktım ben oda cok şirindi..

ben koca park yatağı 250ye aldım çok pahalıymış

bilmiyorum canım ama kardeşim aradı şimdi ona sormak için aramıstım 650 tl dedi.. istanbulda benim eve gelecekmiş direk sanırım zaten mağazanın satın aldığı yer istanbuldaymış..
ya bu arada ben bi tane daha begenmiştim ebebek te eger annem bunu almasaydı eger onu alacaktım ben oda cok şirindi..
gerçekten çok şirin ama çook pahalı.içinde birkaç ay yatacak.

:) bende aynı tepkiyi verdim... biz koskoca oda takımını 2100 tlye alıcaz. büyüyen bebek yatak 4 kapılı gardrop şifonyer birde raflı dolap.. güzel cidden ama pahalı bencede.

ben eskişehirde bi mağzada gördüm oda takımı denizci desenli çok güzeldi 1milyardı hepsi,çok güzeldi,ama bebekkken değil büytüynce almayı düşünüyorum,herkes karyola küçükken tehlikeli diyor ordan 6 aydan sonra sarkmaya başlıyormuş aşağıya,düşme tehlikesi var,park yatak o yüzden çok güvenli.

Kızlar merhaba...yoktum 2 gündür herkes iyidir umarım.Biz kızımla iyiyiz deliriyor benimki valla tekme tekme üstüne :nazar::nazar: Ama çok üçkağıtçı babası elini koyup dinlediğinde hiç vurmuyor :emir_bebek: bende diyorum nazı bana,sana yaranmaya bak ben usluyum demeye çalışıyor babası diye :)) Oyuncu yavrum benim... İsmine SAKİNE koycam ay böyle hareketli olursa doğduğunda da işim var benim, bari isim ağır olsunki oturaklı birşey olsun diii mi ama:9:

geçmiş olsun canım
bende dişlerimi fırçalamaya başlayınca hepsi birden kanıyor napmam lazım acaba
bu arada bulantılar geçti değil mi benim bazen ara sıra geliyor tabii eskisi gibi değil çok şükür ama sabahları hala çıkarıyorum senin nasıl?

sağol canım... Dişlerinin kanaması coraspin içiyorsan eğer ondan dolayı olabilir... Bir ara bende de vardı korktum hatta geçti ama şimdi... Bulantılarım geçti evet ama bazen sabahları hala ara sıra oluyor... Uyanır uyanmaz yataktan kalkmazsam bişey yok... Ama erken kalkıpta hızlı hareket edersem bulanıyor..ama her sabah değil...

sağol canım... Dişlerinin kanaması coraspin içiyorsan eğer ondan dolayı olabilir... Bir ara bende de vardı korktum hatta geçti ama şimdi... Bulantılarım geçti evet ama bazen sabahları hala ara sıra oluyor... Uyanır uyanmaz yataktan kalkmazsam bişey yok... Ama erken kalkıpta hızlı hareket edersem bulanıyor..ama her sabah değil...

yok ya coraspin içmiyorum ama çok kötü oluyor kan içinde kalıyor. yani şu bulantıların geçmesine en çok seviniyorum çok şükür çok kötüydü.

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 4 ziyaretçi)

ellot,kemay+,KATARA_ANG,angel74,mesa,KMKM,Suzi77,Sarissa,jasenglish,mefunihi,hnk,ayca22,mavili34,Bammbik,ALS17,
var mı arttıran?sayımız gittikçe yükseliyor.:kkk:

yok ya coraspin içmiyorum ama çok kötü oluyor kan içinde kalıyor. Yani şu bulantıların geçmesine en çok seviniyorum çok şükür çok kötüydü.

onun tek çaresi var canım.. Fırçaladıktan sonra bir çaybardağı suya bir çay kaşığı tuz koy.. Su ılık olsun ama .. Onunla gargara yap.. çok faydasını göreceksin.. Yapabilirsen günde 2-3 kere yap... Kesilecektir bir süre sonra..

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 4 ziyaretçi)

ellot,kemay+,KATARA_ANG,angel74,mesa,KMKM,Suzi77,Sarissa,jasenglish,mefunihi,hnk,ayca22,mavili34,Bammbik,ALS17,
var mı arttıran?sayımız gittikçe yükseliyor.:kkk:

işte olunca pek yazamıyom ama geçmişi hep takip ediyorum kızlar bebişlerimize ve kendimize dikkat edelim istanbulda soğuklar geri gelecekmiş

angel sen hangi hastaneye gidiyosun bu arada k.çekmecede oturuyormuşsun

medicine hospitale gidiyorum canım.. Sen nereye gidiyorsun... Hastane çok muhtesem değil ama doktorum benim arkadaşımın arkadaşı... Tanıdık yani.. Hemde tüp bebeği yapan doktorumun eşi oluyor aynı zamanda .. Karı koca kadındoğumcular... Doktor nedeni ile orasını tercih ediyorum...

gerçekten çok şirin ama çook pahalı.içinde birkaç ay yatacak.

ewet canım kesinlikle katılıyorum.. bana da cok pahalı geldi.

ben eskişehirde bi mağzada gördüm oda takımı denizci desenli çok güzeldi 1milyardı hepsi,çok güzeldi,ama bebekkken değil büytüynce almayı düşünüyorum,herkes karyola küçükken tehlikeli diyor ordan 6 aydan sonra sarkmaya başlıyormuş aşağıya,düşme tehlikesi var,park yatak o yüzden çok güvenli.

evet canım onu bende duydum o yüzden daha derin ve büyük bir yataktı gördüğümüz. gerçi zaten daha almadık sadece baktık ama kuzenimin yatağıda büyüktü bunun boyunda o hep yattı.. ama park yatakta düşünüyorum açıkçası. yalnız benim küçük bir problemim wr yaa bana kimse birşey almaya fırsat vermiyorkiiiii.... resim gösteriyorlar aaa cok şirinmiş diyorum alıyorlar. park yatak alacktım annem aaa olmaz şık sepet beşik lazımmış mevlüt var o var bu var dedi.. herkes coştu nolucak bilmemm..:)

Kızlar merhaba...yoktum 2 gündür herkes iyidir umarım.Biz kızımla iyiyiz deliriyor benimki valla tekme tekme üstüne :nazar::nazar: Ama çok üçkağıtçı babası elini koyup dinlediğinde hiç vurmuyor :emir_bebek: bende diyorum nazı bana,sana yaranmaya bak ben usluyum demeye çalışıyor babası diye :)) Oyuncu yavrum benim... İsmine SAKİNE koycam ay böyle hareketli olursa doğduğunda da işim var benim, bari isim ağır olsunki oturaklı birşey olsun diii mi ama:9:

:)))) maaşşallah. ya bizimkide coşmuş durumda bir dönüyor içim çıkacak gibi oluyor. eşim denk geldi gecenlerde ayy bu baya güçlüymüş acımıyor mu diyorr:))

medicine hospitale gidiyorum canım.. Sen nereye gidiyorsun... Hastane çok muhtesem değil ama doktorum benim arkadaşımın arkadaşı... Tanıdık yani.. Hemde tüp bebeği yapan doktorumun eşi oluyor aynı zamanda .. Karı koca kadındoğumcular... Doktor nedeni ile orasını tercih ediyorum...

bende medicana beylikdüzü.tüp bebeği de orada yaptırmıştım kontrollerimde orada oluyor ama pahalı bir hastane doğum fiyatları da pahalı
medicene nerede?

bende medicana beylikdüzü.tüp bebeği de orada yaptırmıştım kontrollerimde orada oluyor ama pahalı bir hastane doğum fiyatları da pahalı
medicene nerede?

bağcılar diye geçiyor ama güneşliye doğru.. Doğum ssk lıya 500-600 tl.. Suit oda tutacağım 250 tl fark vericem.. Bayağı uygun bir hastane ve temiz idi.. Tabi dışarıdan gördüğüm kadarı ile..

medicene nerede?

canım medicana nasıl bana cok yakın o yüzden bende orda doğumu düşünüyorum. benim doktorum herhangi bir hastaneye baglı diil hizmet ve acıbadem bakırköy de yaptırıyor doğum bildigim kadarıyla ama burayada gelir neden gelmesin dedi eşim.. doğum fiyatları nasıl medicana nın biliyormusun

Back
X