- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.541
hayırlı olsun bencede bebişin kısmeti esoş yine şanslısın hayırlı günlerde kullanın
ayyy hakikaten cnmm mustafa yusufun sansına olmus annesi maaşşallahh bebişinize şimdiden:)
SAĞOLUN KIZLAR BAKALIM GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM... Bİ GELSİN BEBİŞİN KISMETİ GELDİĞİ GİBİ GİDİCEKDoğru demiş canım...Bebeğin kısmeti o...Güle güle kullanın bebişinize canım o hediyeyi...
HOŞGELDİN CNM... ÇOK ŞÜKÜR DIŞARDA SOĞUK HAVA BİZ SICACIK EVDE... KEYFİMİZ YERİNDE...bügün nasılız bakalım?keyifler yarindedir inşallah.şöööyle bir geçmişe bakiim,ben yokken neler kaynatmışsınız.geliyorumm..
GEÇMİŞ OLSUN CNM... TAHRİŞ OLMUŞTUR BELKİ... EŞİNEDE AFERİM VALLAHİ..İNANIN BU ZAMANIN BABİŞLERİ DAHA DÜŞÜNCELİ.. BU KONULARDA..selam kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım acıyor aferdersiniz vajinamın içinde kızarıklık oluşmuş acıyo oturamıyorum rahatça netten bakıyorum tam bı acıklama göremedim mantar falan dıye gecıyor ama diğer belirtileri yokki bende anlamadım yaa.buarada artık eşimle cinsel birleşme yaşamıyoruz kendine ambargo koydu.bebeğimiz içimde hareket ederken o bişi yapamazmış ben öle insan değilim beklerim diyor garibim.biyandan rahatladım cunku hıc ıstemıyorum artık ama onu düşündüğüm için arada oluyordu oda yok artık![]()
şekerim hangi market biz de gidelim![]()
öyle yedim bayans cım.. agzıma attım bikaç parça sonra kaldırdım dolaba gerii:)))))))
AFİYET OLSUN CNM... ÖYLE YE AMA DOYUMLUK DEEL TADIMLIK YE...ARTIK KOKLARIM BEN AĞIMA Bİ LOKMA KOYMAM... BU AY HİÇ ALMASAM SÜPER OLCAK EN KÖTÜ İHTİMAL 1 KİLO....