• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hayırlı olsun bencede bebişin kısmeti esoş yine şanslısın hayırlı günlerde kullanın

ayyy hakikaten cnmm mustafa yusufun sansına olmus annesi maaşşallahh bebişinize şimdiden:)

Doğru demiş canım...Bebeğin kısmeti o...Güle güle kullanın bebişinize canım o hediyeyi...
SAĞOLUN KIZLAR BAKALIM GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM... Bİ GELSİN BEBİŞİN KISMETİ GELDİĞİ GİBİ GİDİCEK:9: DİYORUM O PARA YETER DOĞUM ÜCRETİNİDE EŞİM BABASINA KASTIRMIŞ :9:
:64:bügün nasılız bakalım?keyifler yarindedir inşallah.şöööyle bir geçmişe bakiim,ben yokken neler kaynatmışsınız.geliyorumm..
HOŞGELDİN CNM... ÇOK ŞÜKÜR DIŞARDA SOĞUK HAVA BİZ SICACIK EVDE... KEYFİMİZ YERİNDE... :nazar:
selam kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım acıyor aferdersiniz vajinamın içinde kızarıklık oluşmuş acıyo oturamıyorum rahatça netten bakıyorum tam bı acıklama göremedim mantar falan dıye gecıyor ama diğer belirtileri yokki bende anlamadım yaa.buarada artık eşimle cinsel birleşme yaşamıyoruz kendine ambargo koydu.bebeğimiz içimde hareket ederken o bişi yapamazmış ben öle insan değilim beklerim diyor garibim.biyandan rahatladım cunku hıc ıstemıyorum artık ama onu düşündüğüm için arada oluyordu oda yok artık :9:
GEÇMİŞ OLSUN CNM... TAHRİŞ OLMUŞTUR BELKİ... EŞİNEDE AFERİM VALLAHİ..İNANIN BU ZAMANIN BABİŞLERİ DAHA DÜŞÜNCELİ.. BU KONULARDA..
şekerim hangi market biz de gidelim :9::9::9:
:9: VALLAHİ SORMADIM. HOŞ ODA BİLMİYO Kİ CNM... ALIP ÇIKIYO.
öyle yedim bayans cım.. agzıma attım bikaç parça sonra kaldırdım dolaba gerii:)))))))

AFİYET OLSUN CNM... ÖYLE YE AMA DOYUMLUK DEEL TADIMLIK YE...ARTIK KOKLARIM BEN AĞIMA Bİ LOKMA KOYMAM... BU AY HİÇ ALMASAM SÜPER OLCAK EN KÖTÜ İHTİMAL 1 KİLO....

Aralık annelerinin topiğine baktım..Ne güzel çoğu doğum yapmış,sağlıkla bebeklerini kucağına almış....Bizde inşallah burada bebişlerimizi yazarız..Sanki günler geçmek bilmiyor..Arkadaşım da 38 haftasında onun güzel haberini bekliyoruz..Bebiş gelsin de sevelim:))

slm güzel anneler nasılsınız keyifler yerindedir inş.
arkadaşlar kaçıncı haftanızdasınız bizim bu gün 24. haftamız.kaç aylık hamilesin diyenlere 6 aylık demek istiyorum yaaa sabırsızlıkla diyebilirim galiba artık.
zaman gecmek bilmiyor:24:

sanırım tahriş olmuş dediğiniz gibi kızlar baktımda sadece sağ tarafı öle olmuş solda bişi yok belki günlük ped kullanmamdan kaynaklanıyordur kurruluk ama koymasam akıntım çamaşırı kirletiyor rahatsız oluyorum geçmesse gideyım doktora nabalım hiçte istemiyorum alttan baktırmak yaaa.......

arkadaşlar kaçıncı haftanızdasınız bizim bu gün 24. haftamız.kaç aylık hamilesin diyenlere 6 aylık demek istiyorum yaaa sabırsızlıkla diyebilirim galiba artık.
zaman gecmek bilmiyor:24:

bende 22 hafta 2 günlüğüm canım sanırım benımde 5 bucuk aylık oluyor ozaman cunku tam ay sonları benım 1 ay atıyoryılbaşında 6 olmuş olcam galiba ama zaman bence cabuk gecıyor artık gibi gelıyor:37:

sanırım tahriş olmuş dediğiniz gibi kızlar baktımda sadece sağ tarafı öle olmuş solda bişi yok belki günlük ped kullanmamdan kaynaklanıyordur kurruluk ama koymasam akıntım çamaşırı kirletiyor rahatsız oluyorum geçmesse gideyım doktora nabalım hiçte istemiyorum alttan baktırmak yaaa.......

cnm ah ah ne kullanıyosun onları ya... Bak ben tuvalet kağıdı kullanıyorum bu 6 katlı olanlar var tek yaprakta pamutlu gibi yarısı... Onu kullan.. Ve sürekli değiştiriyorum o yüzden çok şükür iyiyim.. Annem kızıyo ne bu sürekli elin orda dio :9: Tövbe bi ara akıntım çok olduğunda 20 dak değiştiriyordum.. Değitirmesem hemen bi sızı oluyodu bende rahatsız oluyodum... Teyze kızıda mantar oldu doktor kızdı günlük kullanıyomuş sonra pamuklu iç çamaşırına döndü falan..öyle kurtardı paçayı işte

Arkadaşlar kaçıncı haftanızdasınız bizim bu gün 24. Haftamız.kaç aylık hamilesin diyenlere 6 aylık demek istiyorum yaaa sabırsızlıkla diyebilirim galiba artık.
Zaman gecmek bilmiyor:24:

şuanda 143 günlük hamişim yani tam 7 gün sonra inş 5 tamamen bitip 6 dan gün alıcaz ozaman 6. Aya girdim dicem...sen rahat rahat 6 aylık diyebilirsin cnm

Son düzenleme:
bende 22 hafta 2 günlüğüm canım sanırım benımde 5 bucuk aylık oluyor ozaman cunku tam ay sonları benım 1 ay atıyoryılbaşında 6 olmuş olcam galiba ama zaman bence cabuk gecıyor artık gibi gelıyor:37:

2 hafta var canım aramızda hayırlısı olsun.benim için cabuk gecmiyor bebegimin biraz büyümesini istiyorum dr erken dogum olabilir demişti o yüzden bebegim erken dogarsa en azında yaşayacak gücü olsun.haftaların cabuk gecmesini istiyorum ama gecmek bilmiyor.

cnm ah ah ne kullanıyosun onları ya... Bak ben tuvalet kağıdı kullanıyorum bu 6 katlı olanlar var tek yaprakta pamutlu gibi yarısı... Onu kullan.. Ve sürekli değiştiriyorum o yüzden çok şükür iyiyim.. Annem kızıyo ne bu sürekli elin orda dio :9: Tövbe bi ara akıntım çok olduğunda 20 dak değiştiriyordum.. Değitirmesem hemen bi sızı oluyodu bende rahatsız oluyodum... Teyze kızıda mantar oldu doktor kızdı günlük kullanıyomuş sonra pamuklu iç çamaşırına döndü falan..öyle kurtardı paçayı işte[/QUO

yaa demek doğru tahin etmişim demek bide kokulu olanlarından alıyorum belki onun dahada etkisi vardır hemen gidip değiştiriyorum arkadaşım tuvalet kagıdıda kayıyo dıye sevmıyorum ama nabalım acı çekmekten iyidir valla paytak paytak ördek gibi yürümeye başladım :26:

cnm ah ah ne kullanıyosun onları ya... Bak ben tuvalet kağıdı kullanıyorum bu 6 katlı olanlar var tek yaprakta pamutlu gibi yarısı... Onu kullan.. Ve sürekli değiştiriyorum o yüzden çok şükür iyiyim.. Annem kızıyo ne bu sürekli elin orda dio :9: Tövbe bi ara akıntım çok olduğunda 20 dak değiştiriyordum.. Değitirmesem hemen bi sızı oluyodu bende rahatsız oluyodum... Teyze kızıda mantar oldu doktor kızdı günlük kullanıyomuş sonra pamuklu iç çamaşırına döndü falan..öyle kurtardı paçayı işte[/QUO

yaa demek doğru tahin etmişim demek bide kokulu olanlarından alıyorum belki onun dahada etkisi vardır hemen gidip değiştiriyorum arkadaşım tuvalet kagıdıda kayıyo dıye sevmıyorum ama nabalım acı çekmekten iyidir valla paytak paytak ördek gibi yürümeye başladım :26:

:20: AY TAM SOPALIKSIN KIZ..POPONA POPONA VURUCAM ŞİMDİ..BİDE KOKULU KULLANIYO AH SENİ... İLK OKULDA KOKULU SİLGİLERİ BİL KALDIRDILAR... ONLAR FECİ CNM... TUVALET KAĞIDINI GÜZELCE SKIŞITIR CNM:9: UYGUN BÖLGENE KAYMAZ ALLAHIN İZNİYLE 1 HAFTA DENE İNŞ BAK GEÇER CNM..

:9: E inasnın işi gücü olmayınca cnm alıyorum hesap mak elime...çarpıyrum topluyorum bölüyorum:9: Senin nie erken doğum riskin var cnm:26:

annelik cok farklı birşey bebişlerimize kavuşmak için gün saymaktan başka birşeyimiz yok.
canım bende pko var tedavi ile hamiş kaldım dr her ihtimale karşı dikkat etmemi istiyor.karnımın cok sert oldugunu dinlenmezsem sürekli erken dogumun olacagını söyledi.bende anlamıyorum.

Back
X