• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

saol canım çok teşekkür ederiz.. çok sanslı bzim sıpa annesi babası daha birşey almadı ama nerdeyse herşeyi tamamlanıyor şimdiden. bize yılbası hediyeleri ali kaan bey üzerinden alınıyor bu sene:))) bizde odasını alcaz bakalım bu hafta:))

bebek kısmetıyle gelırmış derler bı bakarsın bı anda herşeyı oluvermış.ben o da yapmıycam bı ıkı ay gecırcem yatak odamda bakcm duruma gore eger sıgamıyorsak yatk odasına yapıcam bıde ev degıştrme durumumuz var bızım

ben daha kızıma hiç bişey almadım:44:ben mi geciktim yoksa daha erken mi.herkes bişeler alıyooo:52:sadece örüyoruz anneanne teyze.benim gibi olan yok mu yahuu:1:

:64: :64: Acemi öğretmeinin ilk gunu :64: :64:
kızlaar yeni geldim galba ayaklarmı hissetmyrm
hamlelkte evde olmaya o kadr çok alşmışım ki
zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

Ben de seni merak ediyordum.
Ne güzel ilk günün iyi geçmiş.
Gerisi de gelir artık.
Tekrar hayırlı olsun.

evet canım takip etmesi o kadar heyecanlı ki:1:her konuyu açtığımda resmen sınav sonucu alacakmışım gibi heyecanlanıyorum:9:hadi bakalım belki de adaş olurlar:70:
bu durumda beril mı olcak ısmı
slm kızlar bugün bakımdan dolayı ya giremedim yaa cevaplayamdım deli etti beni..zaten eşimle oğlumun araba yarışından aman ok..az bi ara buluyorum diyorum bi bakim foruma kızlar napıyo acep ?
dannnnnkk bakım :47::84::52:
hoşgeldınn.evt ya bakımdan odolayı bışe anlamdık bugun

ben daha kızıma hiç bişey almadım:44:ben mi geciktim yoksa daha erken mi.herkes bişeler alıyooo:52:sadece örüyoruz anneanne teyze.benim gibi olan yok mu yahuu:1:
bır tane alsan devamı gelır çok zevklı oluyor onun alışverışı ben kendımden gecıyom resmen:9:

oyumu kullandım cnm:74:yalnız kelin merhemi olsa durumundayım.yok yok yok kızıma hiç bir ismi yakıştıramıyorummm:1:bulamadık biz de.ama inci ismini de beğenmeye başladık bu aralar.

sağol canım oyun için. off off hakkaten çok zormuş bu iş. insan yavrusuna hiç birşey yakıştıramıyor. bizim elimizde bir sürü isim vardı şimdi de karar veremiyoruz:52:

:64: :64: Acemi öğretmeinin ilk gunu :64: :64:
kızlaar yeni geldim galba ayaklarmı hissetmyrm
hamlelkte evde olmaya o kadr çok alşmışım ki
zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

hadi gözün aydın cnm,ilk gün geçti ya gerisi kolay olur merak etme inş..ilk heyecan gitmiştir..desene kafan şişecek..çok yüz verme bari zati gevezelermiş.. :27:

bebek kısmetıyle gelırmış derler bı bakarsın bı anda herşeyı oluvermış.ben o da yapmıycam bı ıkı ay gecırcem yatak odamda bakcm duruma gore eger sıgamıyorsak yatk odasına yapıcam bıde ev degıştrme durumumuz var bızım

evet canım öyle olacak gibi. bencede canım oda için acelesi yok heleki dediğin gibi tasınma durumun varsa acele etme bencede.. ayy bu arada araba koltugunu taktılar arabama bundan sonra onunla gezicem çok komik:))) gerçi eşim artık kullanmama kızıyor ama ben 2 ay daha en azından kullanırım yani..

bu durumda beril mı olcak ısmı

hoşgeldınn.evt ya bakımdan odolayı bışe anlamdık bugun

bır tane alsan devamı gelır çok zevklı oluyor onun alışverışı ben kendımden gecıyom resmen:9:

anketi sadece fikir edinmek için açtık canım. kararsız çift olan bize biraz yardımcı olsun diye:1:bir de tabi diğer insanların düşünceleri isim konusunda önemli belki anne babanın dikkate almadığı, gözden kaçırdığı birşeyi başkaları yakalar. bebiş hayatı boyunca isim konusunda muzdarip olmasın

kızlarr ben çıkıyorum iyi akşamlar bebişlere ve sizlere.

akşam belki girer göbiş resmimi eklerim. foto çektim ama bilgisayara daha yükleyemedim.

öpüyorum herkesi:16:

evet canım öyle olacak gibi. bencede canım oda için acelesi yok heleki dediğin gibi tasınma durumun varsa acele etme bencede.. ayy bu arada araba koltugunu taktılar arabama bundan sonra onunla gezicem çok komik:))) gerçi eşim artık kullanmama kızıyor ama ben 2 ay daha en azından kullanırım yani..
araba klotugu bıle takılmış paşanın:nazar: .arab kullanmanda skınca olmazkı gercı ıstanbul trafıgı kotu sen ıyı kullansanda karşındakı onemlı
anketi sadece fikir edinmek için açtık canım. kararsız çift olan bize biraz yardımcı olsun diye:1:bir de tabi diğer insanların düşünceleri isim konusunda önemli belki anne babanın dikkate almadığı, gözden kaçırdığı birşeyi başkaları yakalar. bebiş hayatı boyunca isim konusunda muzdarip olmasın

ınş ısa zamanda bulursunuz ısım bulmak gercekten zorr

herkese tek tek teşekkr edrim arkdaşlar evet ilk gunden sonra gelr gersi galba bakalım yalnız çalşan hamileleri takdr ettim valla hepnzi tebrk edyrm :65: :46: :92:

bende daha bı sey almadım yalnız degılsın bence daha erken hele yatak odası almak falan cok erken zaten baslandımı bı kac gun ıcınde bıter ben subat gıbı baslarım dusunuyorum

olmaz mı cnm hiç üzülme bende varım :1: daha kızıma bir çöp bile almadım evet bir çöpü bile yok ya bana biraz erken geliyo açıkcası ben biraz fazla garantici olduğum için bir de bu ay ki kontrolüme de gideyim de sonra bakarım çaresine dedim yani cinsiyet kesinleşsin falan % 90 kız dedi hele bi % 100 desin birazcık daha büyüsün alışveriş kolay iş benim gözümde yada ben çok rahatım bilemiyorum :49:

kızlarr ben çıkıyorum iyi akşamlar bebişlere ve sizlere.

akşam belki girer göbiş resmimi eklerim. foto çektim ama bilgisayara daha yükleyemedim.

öpüyorum herkesi:16:
ıyı akşmlarr
ben de çıkıyorum kızlar.ii akşamlarr:92:
dr sorduktn sonra yazarmısın canm kan uyuşmazlıgı ıgnesını merk edyrm bende
ıyı akşmlr

araba klotugu bıle takılmış paşanın:nazar: .arab kullanmanda skınca olmazkı gercı ıstanbul trafıgı kotu sen ıyı kullansanda karşındakı onemlı

ınş ısa zamanda bulursunuz ısım bulmak gercekten zorr

bencede bişi olmaz ki ben zaten kullanmazsam cıldırırım heralde artık nisana kadar. benim ev taaa hadımköyde el mahkum kullanıcam. ama işte sürekli tem de kullandığım için tedirgin oluyr eşimde..

bende daha bı sey almadım yalnız degılsın bence daha erken hele yatak odası almak falan cok erken zaten baslandımı bı kac gun ıcınde bıter ben subat gıbı baslarım dusunuyorum

Bir anda olmuyor şekerim... Her yere bakmak istiyorsun... her modele her seçeneğe... her yeri geziyorsun en iyisi ve en uygunu için... Sonra bide ileride ağırlaşacaksın bunu da unutma... Şimdiden yavaş yavaş elden çıkarmaya bak bence (kıyafet,mobilya,vs.)... Sonra dinlenmek isticeksin kıpırdıyacak halin bile olmayacak.. hele ki bir de çalışıyorsan iyice yorulacaksın...

Back
X