- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #24.441
IDEXE dedıgım yerde erkek bebkler ıçınde çok gzl kıyafetler vardı bak derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IDEXE dedıgım yerde erkek bebkler ıçınde çok gzl kıyafetler vardı bak derim
tamam canım bakarım ilk defa duydum ıdexe i bakıım bakalım nerelerde varmıs..
forum ıstanbula gttım ben
aaa benim esimde bandirmali.her yaz geliyoruz oraya.annanesi orda onun icin..eskiden top sahasi varmis simdi araba park yeri olarak kullaniliyo.bide hastane var yakininda oralarda oturuyolarben bandırmada oturuyorum canım burda caprisse diye bi dükkan var ordan aldım fiyatı cokda uygun değil 230 lira ama enazından sonrada giyebıleceğim için acımadım verılen paraya doğrusu.görünen düğmeyi karnım şiştikçe daha öne alabılıcem kendim rahatca gıyebılıcem
iyiaksamlar kizlar.nasilsiniz.
bizim uykumuz geldi kızlar iyi geceler sizee![]()
hosbulduk canm.nasilsin.bende yeni uyandim.tembellik gene herzamanki gibi ustumde.hic temizlik felan yapasimyok.ev cok kirlendi.iyi akşamlar canım hoşgeldin..
hosbulduk canm.nasilsin.bende yeni uyandim.tembellik gene herzamanki gibi ustumde.hic temizlik felan yapasimyok.ev cok kirlendi.
kızlar benim de ablam bandırmada oturuyo sık sık giderdim 1 senedir gidemiyorum
rüzgargülü sitesinde ablam özledim bandırmayı feneri
hehe ne fuzel olur du.nisanda uyansak.bana esim pasakli demeye basladi.iki gundur kusuz o yuzden.:))) yaparın canım yavas yavas acelesi yok bende öyleyim bu aralar.. mümkün olsa hep yatcam eşime diyorum ben kıs uykusuna yatsam beni nisanda uyandırsanız:))
hehe ne fuzel olur du.nisanda uyansak.bana esim pasakli demeye basladi.iki gundur kusuz o yuzden.
esrayagmurcum hoşgeldin nasılsın:))
dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. Da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. Dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? Sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten :44:
slm cnm iyiyim vallhi kaynatmışsınız yine...