• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben bandırmada oturuyorum canım burda caprisse diye bi dükkan var ordan aldım fiyatı cokda uygun değil 230 lira ama enazından sonrada giyebıleceğim için acımadım verılen paraya doğrusu.görünen düğmeyi karnım şiştikçe daha öne alabılıcem kendim rahatca gıyebılıcem
aaa benim esimde bandirmali.her yaz geliyoruz oraya.annanesi orda onun icin..eskiden top sahasi varmis simdi araba park yeri olarak kullaniliyo.bide hastane var yakininda oralarda oturuyolar:52:[/QUOTE]

evet canım biliyorum oraları cin çukuru diyorlar oraya buraları küçük yerler herkes heryeri kolayca bulabılıyor burda.bende öğretmen evi var sahilin yukarki taraflarında oraya yakın oturuyorum bilmem bilirmisin gerçi :))

hehe ne fuzel olur du.nisanda uyansak.bana esim pasakli demeye basladi.iki gundur kusuz o yuzden.

eyvah eyvah.. aman küsmeyin ya boşver. ben ilk 4 - 4.5 ay cok kustum. ramazan bayramında ev cok daılmıştı o yorgunluga ve birde ateşlemiştim üzerine sonra bana pasaklı mıyız biz deme gafletinde bulunmustu küsmemiştim ama saatlerce ağlamıştım:))) oda şaşırmıstı garibim napacagını ama haketmişti yani. bi daha da o son oldu zaten bişi diyemedi:))))

dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten :44:

dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. Da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. Dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? Sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten :44:

5 dak dalga geçmişler resmen cnm benim sıradan kontrolüm bile 20 dak pöfff en az 30 dak olması lazım ayrıntılı öyle kolay değil detaylı bakıyolar garip geldi bana

Back
X