• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Slm kızlar...bu gün alışveriş yaptım çok şanslıyım bi elbise var gebe mağazasında ona benzeyeni denk geldi bi yerde nişanda vardı elbise bakıyodum 129 tl lik şeyi 55 nakit aldım.. Ben bile şaşırdım... Kınaya gittik ay zor dayandım oturduğum yerden oynadım sadece ellerim ama ahaha tempo tuttu...karar verdim doğurduktan sonra mevlüt arkasından samimi arkadaşlarla kına gecesi gibi bişey yapıcam paso oynucaz... Anca içimdekilerei dökerim:9:

dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten :44:

yok artıkk saçmalamıslar.. benim normal muayenem en az 30 dk. ayıp yaa

murun bnde yaklaşık 50 dk baktılar.
o abartmış yani
e neyin ölçümlerini yaptı baktı?
5 dk.da hangi organına bakılabilirki.

esracım şanslısın ucuza bulmuşsun
giyde bi fotosunu koy.
hiçç koymuorsnnn

demek ki bana durduk yerde garip gelmemiş anlayamadım elimde ki raporda herşey normal yazıyor doktorda normal dedi ama süre çok az geldi daha önce hiç duymadım bu kadar kısa sürede bakıldığını ayrıca dediğim gibi yüzünü bile görmedim elimde ki kağıtlarda da öyle resim falan yok yani sizce güvenilirmi yani bu şimdi ben hiç güvenemedim de şahsen :50:

muruncum bizim burda bile usg bakmama taraftarilar.burda bile benm ayrintilimda tam 1.30 dak baktilar.her organini olcup bana bilgi verdiler.canm sennkinde yuzeysel bakmislar sanirim.bakmis olmak icin.keske dr.u soru yagmuruna tutsaydin.bence oraya geti git.her organinin olcumunu ve normal old.belgeletini istiyorum de.parana yazik vala.pesini birakma.insanlari salak yerine koyuyolar.

Selam kizlar, ben de son gunlerde geceleri yemekten sonra uyukluyorum erkenden yatiyorum ve en az 9 saat de deliksiz uyuyorum.... 20. haftada normal mi sizce?

rapor kağıdının başlığın da ''OBSTETRİK RENKLİ DOPPLER US'' yazıyor kızlar ayrıntılı ultrason demek değil mi bu ben ısrarla ayrıntılı ultrason için geldim diye yüz kere söyledim yazdıkları kağıtla beraber de görüntüleme odasına girdim bu başka bişey mi daha önce girmiş olan arkadaşlar kağıtlarına bakabilir mi acaba ne yazıyor yada bilen biri söylesin yarın gidicem tekrardan hastaneye 2 gündür aklımda bu baştan savmalığın hesabını sormam lazım

iyiyim canm.sen nasilsin.annen geldimi.geldiyse gozun aydin.selam sole.ewt bizim konuyu kapatmilar

Ben de iyiyim gunler uyuklumakla geciyor. Annem 2 gun once geldi sitede yuruyuslere basladik. okul da yariyil tatiline girdi. Benim gobek artik iyice belli oluyor:) A.selam canim onun da selami var.

Ben de iyiyim gunler uyuklumakla geciyor. Annem 2 gun once geldi sitede yuruyuslere basladik. okul da yariyil tatiline girdi. Benim gobek artik iyice belli oluyor:) A.selam canim onun da selami var.
oh artik keyfin yerindedir.beslenememe derdin bitti.benmde gobek benden once yuruyo.yatarken hic rahat edemiyoum.birde gogsumden sut damliyo kendiliginden.sendede oluyomu.

Herkeze iyi geceler..Esrayağmur nasılsın?Skorpion görünmüyor haberin var mı?Ben mi denk gelmedim..Yazılanları devamlı okuyorum..Merak ettim haberin var mı?

Annemle beraber pisiriyoruz uzun zamandir boyle lezzetli yememistim:))))
Sut henuz damlamiyor ama bekliyorum bu zamanlarda oluyormus normalmis... Hamilelikle ilgili kitaplar almistim 1-2 tane de doktora gittiigmizde vermislerdi onlari kurcalamaya basladim.. Basima neler gelebilecegini boylece takip ediyorum canim.. Annem de gobegime bakiyor 5 aylik gibi degil de daha ileri olabilir diyor. 5.5 aylik gibi bir goruntusu varmis..O yuzden beklenen tarihten once de dogum olabilir hazirlikli olmak lazim...

herkeze iyi geceler..esrayağmur nasılsın?skorpion görünmüyor haberin var mı?ben mi denk gelmedim..yazılanları devamlı okuyorum..merak ettim haberin var mı?

slm cnm iyiyim çok şükür kusura bakma mutfağa daldım görmedim yazdıklarınızı..cnm skorpion genelde iş çıkışı foruma uğruyo gündüz işi vardır die düşünüyorum ama tam haberim yok görüşemedik bizde

Back
X