• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

göbekler buyudgunden daha cabuk yorlyrz canım nefes almak zorlaşyr son aylarmzda ne yapacagz biz acep :27:

ayy evet ya Allah yardımcımız olsun. aslında bütün gün işte bilgisayar başındayım yorulduğumda yok ama nefes işi zorluyor. daha da son 3 ayda bile değilim 3,5 ay var. son aylarda düşünemiyorum:18:ben de göbeğimi çektim işyerinde:1::1:ekleyeceğim şimdi

ayy evet ya Allah yardımcımız olsun. aslında bütün gün işte bilgisayar başındayım yorulduğumda yok ama nefes işi zorluyor. daha da son 3 ayda bile değilim 3,5 ay var. son aylarda düşünemiyorum:18:ben de göbeğimi çektim işyerinde:1::1:ekleyeceğim şimdi

ekle kuzucugum ekle gözmuz şenlensin valla :70: :69:

gerçekten miiii?tek ben hissetmediğimi düşünmeye başlamıştım.bende tüm gün bilgisayar başındayım.çok nadir kalp atımı veya baloncuk patlaması gibi bişeler oluyor o kadar.uyutmama kıpır kıpır olma gibi bişe hissetmiyorum:50: :50: :50:
canımmm sıkma canını kız çocukları daha geç hareketlenir derler:nazar:

kızlarr günaydınlarrr

ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?
canım sende diyosan bunu biz napalım,aramızda en az kiloyu alan sensin.Ben yatarken kalkarken destek alarak yada yuvarlanarak kalkıyorum ve merdiven çıktığımda falan nefes nefese kalıyorum.İlerde durumumuz daha vahimleşecek ama sayılı günler kıymetini bilerek yaşamak lazım.Sıkıntı yapma kendine:87:

:1: :1: :1:aman dikkat et çok eğilip doğrulma nede olsa çok şükür 6 aylık hamişsin şekerim

haklısın tatlım bazen unutuyorum resmen kendimden geçiyorum. benim kızda pek hareketli maşallah hiç durmuyor anasına çekecek kuzum:69: gerçi soranlara 5,5 diyorum şu ay hesabını da bi türlü tutturamadım gitti doğurcam yakında:1:

canımmm sıkma canını kız çocukları daha geç hareketlenir derler:nazar:

canım sende diyosan bunu biz napalım,aramızda en az kiloyu alan sensin.Ben yatarken kalkarken destek alarak yada yuvarlanarak kalkıyorum ve merdiven çıktığımda falan nefes nefese kalıyorum.İlerde durumumuz daha vahimleşecek ama sayılı günler kıymetini bilerek yaşamak lazım.Sıkıntı yapma kendine:87:

:26:çok haklısın canım. Allah hepimize kolaylık versin. bilmiyorum böyle derin derin iç çekerek nefes almak istiyorum belki de kilodan göbekten değildir ben ona bağlamışımdır. ama dediğin gibi kıymetini bilmek lazım insan hayatında kaç kere yaşar ki. kızım ii olsun da gerisi hiç dert değil bu bile güzel:69:

:26:çok haklısın canım. Allah hepimize kolaylık versin. bilmiyorum böyle derin derin iç çekerek nefes almak istiyorum belki de kilodan göbekten değildir ben ona bağlamışımdır. ama dediğin gibi kıymetini bilmek lazım insan hayatında kaç kere yaşar ki. kızım ii olsun da gerisi hiç dert değil bu bile güzel:69:

ayy ben küçücük göbeğimle zorlanıyorum oturduğumda kalkmak zor geliyor:60:2 ay sonra ben nolcam diyorum:84:ayy bu arada ben de tutturamıyorum bu ay hesabını kac aylık oldu ki bebişler bende 5 diyorum..

5 buçuk oluyor ozamn:)nisan 19 da doğumtarihi olunca sanırım doğru daha 4 ay var..gecer mi zman yaa:31::

sorma canım ya aslında bazen çabuk geçiyor bazen de hiç geçmiyor gibi geliyor:60:

bu arada bugün çok sinirlendim müdürüm beni bursaya gönderiyor 1 günlük eğitim varmış. offf 5 saatlik yol git-gel çekilir mi ya. gerçi ben 1 gece kalırım aynı gün dönemem çok yorulurum dedim ama yani evimden ayrı 1 gece ve 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yol:47::22:gözümde büyüyor yollarda doğurmasam bari ayy Allah korusun:18:

sorma canım ya aslında bazen çabuk geçiyor bazen de hiç geçmiyor gibi geliyor:60:

bu arada bugün çok sinirlendim müdürüm beni bursaya gönderiyor 1 günlük eğitim varmış. offf 5 saatlik yol git-gel çekilir mi ya. gerçi ben 1 gece kalırım aynı gün dönemem çok yorulurum dedim ama yani evimden ayrı 1 gece ve 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yol:47::22:gözümde büyüyor yollarda doğurmasam bari ayy Allah korusun:18:

yok canım 5 aylık doğurmazssın:60:dikkatli ol ama fazla yorulmamaya calış..ne zamn gidiyorsun?bu arada alper mumcunun sitesinde 23 haftalık doğan bebek vardı eşime gösterdim o biraz korktu ama ben bebişiminde öyle olduğunu düşüünnce korkmadım gaddar annemiyim neyim:52:elleri ayakları minicik ama bebk yaşıyor bu arada meraklanmayın:))

Back
X